zendraqla
Čuven
- Učlanjen(a)
- 27.10.2003
- Poena
- 680
mastercula je napisao(la):E tako treba lepo i recito, nije mi zena lupila sankcije samo se neslaze da za mesec dana kupim dve komponente od po 200+ yura, kada malo bolje razmislim o tome neslazem se ni ja imam i dosta drugih izdataka|ali ovo me ja tako jako zagolicalo, mislim cena je super za nase uslove|
I meni je sve cudno ali ta firma je registrovana i bave se prodajom komponenti ne vidim razlog da se strepi od toga, drugo je da ides da se nadjes sa nekim likom kojeg si nasao na netu, ovo je javna informacija i moze svako da dodje do nje.O tome ti i pricam mogao si i ti da je nadjes da si je trazio i da je proveris jednim pozivom ili slucajnim odlaskom u tu firmu.Pola moje konfe sam pazario preko pcberze i nisam se nijednom |posle obavljenog telefonskog razgovora| zapitao sta ako...
Ja licno mislim da je informacija tacna i verujem cexu na rec.
Da sam u mogucnosti odma bi je pazario :wall:
i sense the dark side in this one![]()
Ma sta zene znaju.
Nego i za tu firmu mislim da prvi put cujem tako da mi je i ona veoma cudna, posto se veoma dobrim drugovima desavalo da kupe gomilu tako povoljnih komponenti i posle par dana sve komponente crknu ili imaju neku veliku gresku i oni da vrate u firmu iste kad ono prc, firma vise ne postoji i nisu uspeli da joj udju u trag.