Šta je novo?

x850xt za 230e???

mastercula je napisao(la):
E tako treba lepo i recito, nije mi zena lupila sankcije samo se neslaze da za mesec dana kupim dve komponente od po 200+ yura, kada malo bolje razmislim o tome neslazem se ni ja imam i dosta drugih izdataka :D |ali ovo me ja tako jako zagolicalo, mislim cena je super za nase uslove|
I meni je sve cudno ali ta firma je registrovana i bave se prodajom komponenti ne vidim razlog da se strepi od toga, drugo je da ides da se nadjes sa nekim likom kojeg si nasao na netu, ovo je javna informacija i moze svako da dodje do nje.O tome ti i pricam mogao si i ti da je nadjes da si je trazio i da je proveris jednim pozivom ili slucajnim odlaskom u tu firmu.Pola moje konfe sam pazario preko pcberze i nisam se nijednom |posle obavljenog telefonskog razgovora| zapitao sta ako...
Ja licno mislim da je informacija tacna i verujem cexu na rec.
Da sam u mogucnosti odma bi je pazario :wall:
i sense the dark side in this one :D

Ma sta zene znaju.
Nego i za tu firmu mislim da prvi put cujem tako da mi je i ona veoma cudna, posto se veoma dobrim drugovima desavalo da kupe gomilu tako povoljnih komponenti i posle par dana sve komponente crknu ili imaju neku veliku gresku i oni da vrate u firmu iste kad ono prc, firma vise ne postoji i nisu uspeli da joj udju u trag.

Kisa je napisao(la):
Mislis, Silversurfer?
ma da brate znam da je silver :D :d :D :d :D

@zendraqla
ok to mi zvuci kao dosije x ono kada molder nesto nadje i onda sutra povede nekoga da mu pokaze kad ono nista, cvrc, nema nikoga.he
Sta da kazem skinuo sam njihov cenovnik sa sajta
http://www.mkracunari.co.yu/
mnogo su jeftiniji od ostalih npr. za ovaj moj monitor pljunuo sam 320+ yura, a kod njih je 250 bez PDV-a......
@supersk
Ako hoces da budes u koraku sa vremenom kupi nvidiu|samo zbog sm3.0|, a Ako hoces malo jacu karticu uzmi ovu ati|ona ima sm2.0b i nije osakacena|
Koliko znam postoji mogucnost da se 6800gs otkljuca na 16/6 ali ja licno nevolem nvidiu pa nisam upucen u njihov program...

ma da brate znam da je silver :D :d :D :d :D

@zendraqla
ok to mi zvuci kao dosije x ono kada molder nesto nadje i onda sutra povede nekoga da mu pokaze kad ono nista, cvrc, nema nikoga.he
Sta da kazem skinuo sam njihov cenovnik sa sajta
http://www.mkracunari.co.yu/
mnogo su jeftiniji od ostalih npr. za ovaj moj monitor pljunuo sam 320+ yura, a kod njih je 250 bez PDV-a......
@supersk
Ako hoces da budes u koraku sa vremenom kupi nvidiu|samo zbog sm3.0|, a Ako hoces malo jacu karticu uzmi ovu ati|ona ima sm2.0b i nije osakacena|
Koliko znam postoji mogucnost da se 6800gs otkljuca na 16/6 ali ja licno nevolem nvidiu pa nisam upucen u njihov program...
Odkud ti ta banalana izjava,ni jedna 6800GS se nome odkjucati,drugacija arhitektura GPU-a,drugacija izrada same kartice u celini u odnosu na 6800GT,ili LE koja se odkljucava.Proverio sam cena je 219 i bece je na lageru za sve,pa ko voli nek izvoli zar to nije lepo :banana:

video sam u potpisima nekih likova 6800gs@16/6 pa sam pretpostavio ali kao sto rekoh nisam upucen u nvidia-in program...sorry

Poslednja izmena:
Da ne bude zabune, vezmar i mastercula, otkljuchavaju se AGP verzije jedino...
(skoro pa mi krivo sad shto predjoh na pcx... :bottle: ) :p

Poslednja izmena:
DjoleNS je napisao(la):
Da ne bude zabune, vezmar i mastercula, otkljuchavaju se AGP verzije jedino...
(skoro pa mi krivo sad shto predjoh na pcx... :bottle: ) :p
AGP verzija nema nikave veze PCI-verzijiom,totalno druga arhitektura GPU-a,ali totalno drugacija..................odmicemo od teme. :d

Pa zato sam i rekao, verovatno su bile u pitanju agp verzije o kojima mastercula pricha... To sam se chisto ubacio da se ne biste vishe prepirali ni zbog chega...
Tema beshe x850 xt?
Ko voli nek izvoli... I shta reci vishe...
Nema vishe shta da se pricha, osim... ako cete vas dvojica josh da ga tupite... :d ;)

zendraqla je napisao(la):
Nego i za tu firmu mislim da prvi put cujem tako da mi je i ona veoma cudna, posto se veoma dobrim drugovima desavalo da kupe gomilu tako povoljnih komponenti i posle par dana sve komponente crknu ili imaju neku veliku gresku i oni da vrate u firmu iste kad ono prc, firma vise ne postoji i nisu uspeli da joj udju u trag.

MK Racunari....mogu samo da kazem da su mnooooogo povoljniji od svih ostalih i kupio sam dosta stvari kod njih. Ljudi imaju radnju u BGD i u NS i sumnjam da ce da se sakrivaju ako tebi crkne npr. graficka kartica...

mastercula: "Pa postoji caka svi nasi prodavci su jako bezobrazni i imaju napucane cene i onda kada se pojavi neki sa realnim cenama mi mislimo da tu nesto ne valja i opet odlazimo kod onih sa jacim cenama kao kod njih je sve uredu, drugim recima rade nas kao majmune
....!!!!!!"

S ovim se definitivno slazem! ;)

DjoleNS je napisao(la):
ako cete vas dvojica josh da ga tupite... :d ;)
Na koje dve osobe mislis? Krele81 i vezmar su jedna ista osoba.
Bilo bi lepo kad bi nam objasnili koji je njihov prvi nick na forumu, bar bi znali s kim pricamo.
Uvek kad Krele nesto pita naidje vezmar pa mu odgovori, a pogledajte postove br. 53 i 54 :d

Poslednja izmena:
MK racunari postoji 4 ili 5 godina...mozda i 6 mozda i duze....brb...uglavnom ozbiljna firma sa pristupacnim cenama.Uzeo sam gomilu hardware-a do sada od njih...nikad nije bilo problema.U par navrata sam reklamirao neke komponente i sve je korektno zamenjeno.Drugim recima normalna firma.BTW nalaze se u NS-u,BG-u i Zrenjaninu ako se ne varam.
Eh da da ne bude zabune ne radim u navedenoj firmi i nemam nameru da je reklamiram.

@zendraqla
Mislim da su te ove kolege ubedile....sta ti kazes???
@vezmar@Krele81
jesi li stvarno u dual channel-u?? :D :d :D

Poslednja izmena:
@zendraqla
@vezmar@Krele81

To sam cekao. Sto vise potvrda.

@zendraqla
@vezmar@Krele81
:d :D :d :d :D :wave:

A sta tu ima smesno?
Jel si ti svestan da ti sledi ban i na jedan i na drugi nick?

A sto se zeznu onako sa postovima|53 i 54|??
definitivno bann....

Poslednja izmena:
Alias je napisao(la):
A sta tu ima smesno?
Jel si ti svestan da ti sledi ban i na jedan i na drugi nick?
Sto ban covece kad je post pisan kod drugara,a moja greska je bila sto se nisam izlogovao,navika sta da kazem........sto se drcite odmah ko da je smak sveta,nista nikome nije nacinjeno na zao,niko nije povredjen,covek vam pruzi ruku,a vi odmah,ajde da mu osecemo glavu........stvarno zalosno :mad:

Poslednja izmena:
Ma bacite vezmara lavovima odma :D

Poslednja izmena:
Nesto mi deluje mutno to vase drugarstvo :d

www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=87685
www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=80072
www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=96884
www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=97606
www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=96799
www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=80907

Video sam i u drugim threadovima gde se vas dvojica pojavljujete u vremenskim razmacima 5-10 min. i dajete podrsku jedan drugom, a cini mi se da objasnjenje za sve to moze da se vidi u postovima br. 53 i 54 u ovom threadu.

Ovo je shizofreno :wall: zovite doktora sa lekicima :-devil-:

Alias kao tajni agent benchmark sajta... :)
kako si uspeo da ih provalis i da im nadjes sve te postove,ja majke mi ne bih ni primetio,ali onaj dual post :)

Stvarno ste likovi.. Pustite bre vezmara na miru... Josh ce chovek na kraju i da popije ban zbog vas... Ako i greshkom dobije ban posle je kasno... :)

Poslednja izmena:
Poslao mi covek poruku,pa reko da svratim,posto je bio besan nisam ga bas najbolje razumeo,ali je bio jasan kad je rekao da svratim ovde.Coveka poznajem dva meseca,kupio sam od njega graficku kartu……………….zar je to razlog da i mene i njega pljujete,ponekad svrati kod mene jer ga ja pozovem,posto mi je rekao da nece da svraca vise na ovaj forum,to cu i ja da uradim.Ja posecujem ovaj forum od skoro ,a on koliko sam razumeo vec neke 3 godine,mene bas briga da li ce neko da me pljuje ovde ili ne,ali dirate coveka skoji je pokusao da pomogne nekome sa mog kompa,a pre toga nije video da je moje ime ulogovano,tako da sve vas lepo pozdravljam,i da znate da ste izgubili jednom veoma dobrog clana ovog foruma,koji je uvek izlazio svima u susret,kako meni,tako i mnogim clanovima ovog foruma.

Krele81 je napisao(la):
Poslao mi covek poruku,pa reko da svratim,posto je bio besan nisam ga bas najbolje razumeo,ali je bio jasan kad je rekao da svratim ovde.Coveka poznajem dva meseca,kupio sam od njega graficku kartu……………….zar je to razlog da i mene i njega pljujete,ponekad svrati kod mene jer ga ja pozovem,posto mi je rekao da nece da svraca vise na ovaj forum,to cu i ja da uradim.Ja posecujem ovaj forum od skoro ,a on koliko sam razumeo vec neke 3 godine,mene bas briga da li ce neko da me pljuje ovde ili ne,ali dirate coveka skoji je pokusao da pomogne nekome sa mog kompa,a pre toga nije video da je moje ime ulogovano,tako da sve vas lepo pozdravljam,i da znate da ste izgubili jednom veoma dobrog clana ovog foruma,koji je uvek izlazio svima u susret,kako meni,tako i mnogim clanovima ovog foruma.
Krele aj napisi konfiguraciju detaljno koju imas.

Cekajte bre ljudi, koliko znam Vezmar nije bio problematican lik (ispravite ako gresim). Mislim da nema potrebe da se dize ovolika frka.
@ Alias Bez uvrede ali krenuo si kao pitbull... Odakle ti ispade bas da i bas prvi post u temi da ti bude ono zapazanje?! :trust: I ja sam puno puta odgovarao od ortaka (mada nisam pogresio)... I jel to za ban? Ok, dva ista posta, ali zar nije moguce ono objasnjenje?! Truba mi sto se koljete. Oni linkovi koje si dao mi bas nista ne dokazuju! Verujem da ces i ti pre odgovoriti nekome koga si upoznao nego nekom anonimusu. I moje zapazanje: U postovima #53 i #54 nije bilo postavljeno pitanje i nije dat odgovor onog drugog kao sto kazes u postu #70. Cisto advokatski, iz neutralnog ugla.
Ja celu pricu kapiram ovako: Da je Vezmar vec imao neku zadnju nameru pretpostavljam da bi obrisao post odmah cim je provalio ili bi je makar editovao. Kreleta nisam nijednom video na benchu cak i onaj "njegov" post je itu greskom... E sad, je tako kapiram. Inace, ne poznajem nijednog od njih dvojice niti me interesuje dalji razvoj situacije.
Vidim da je Gedza u fazonu: I have a cunning plan! :-devil-: I verujem da ce doneti pravu odluku kao mod ma kakva bila. Covek zna sta radi! P.S. Vise ne citam ovaj thread! Otisao je off skroz... Chill ljudi :,,:

Ja licno verujem da je doslo do greske, vezmar mi deluje kao ok lik po postovima sa kojima sam imao prilike da se sretnem |onako bas mi deluje upuceno i smireno|Stim sto i dalje smatram da nije uredu imati dva naloga |na sta bi ovo ovde licilo kada bi svi imali po dva|ako se to utvrdi onda, mada nemam pojma kako to znaju ovi modovi|forumasi :D|, bi vezmar trebao da snosi posledice.I jos nesto topic je propao skroz....

Aj da se povratimo malo, naprimer:
ko je jos kupio grafulju???
Bas me zanima, sigurno nije samo chex!?

Poslednja izmena:
Pa naravno da je ok lik, mislim da mu nije bilo tesko da edituje post i da promeni isti da je imao neke cudne namere. Neznam sto je tolika frka zbog toga, nije nikoga *****ao, ostetio prevario itd....

Ma neka samo Krele ispise sta ima u masini. ;)

Neznam kakve to veze ima

Gedza je napisao(la):
Ma neka samo Krele ispise sta ima u masini. ;)
San Diego 3700+,DFi NForce 4 ultra-D,2x512 Geill one,Chaintech7800GT,Colermaster 380W.............................. :wall:

Nazad
Vrh Dno