ukolilko ne nameravas da se bavis overklokerskim zahvatima, apsolutno ti je X2 4000+ bji izbor.Moram i ja nesto da pitam:
E2160 vs 4000+ x2
ako se ne overklokuju nimalo, sta je bolje? (s obzirom da su im cene priblizno iste)
? Da, ceo taj centar dokle ide gore je od bakra.
biostar TP35D2-A7 (90e), c2d e6420 i box kuler, (152e) prvi ulaz u bios, FSB na 400, iskljucio C1 i EIST, save&exit, .....Welcome 😀 3.2ghz, full load temp ~60C pod ortosom. LowRadiation je verovatno zapatio neki primerak koji se greje ko lud (kao sto i Shiki Mozak ima)
PS. sa e6420 ipak dolazi malo bolji kuler nego uz e4xxx i e2xxx, ovaj ima bakrno dno
da ne otvaram novu temu, moze ovde
trenutno imam bartona 2800+, 1gb rama, 9600pro (od bitnih stvari) radi sta mi treba, ali fali snage, vidi se
e sad, neki c2d ili x2?
800mhz 2GB DDR2 i 8800gts bi isle u oba slucaja najverovatnije
jedini problem je izbor cpu/mobo kombinacije
da li neki e6550 ili e6320 i p35 ploca (ga p35-ds3r verovatno), ili nesto tipa x2 5200+/5600+ i nf570/590 (i koja, sa sto je moguce bise sata/usb)
nista nece biti overklokovano, broj sata ili usbova je na primer pozeljniji nego mogucnost overkloka
masina je neki standardni kucni home entertainment system 🙂 muzika, filmovi, internet, igre, office...
nije problem dati vise para za neku intel varijantu, ako ima smisla, apsolutno mi je nebitno da li je intel ili amd u masini.
sta predlazete, ne mora ono sto sam ja gore stavio, moze i jace(ali bez pros**avanja), neka druga kombinacija cpu&mobo, bitno mi je da radi kao i ovo sto sada imam, stabilno, i par godina, nemam nameru da menjam masinu svake godine 🙂 naravno svestan sam da necu moci najnovije stvari da vozim sa max detaljima, ali to mi nije ni potrebno 🙂 eventualno da mogu da se ubodu novi procesori kada izadju
eto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari