ukolilko ne nameravas da se bavis overklokerskim zahvatima, apsolutno ti je X2 4000+ bji izbor.Moram i ja nesto da pitam:
E2160 vs 4000+ x2
ako se ne overklokuju nimalo, sta je bolje? (s obzirom da su im cene priblizno iste)
? Da, ceo taj centar dokle ide gore je od bakra.
biostar TP35D2-A7 (90e), c2d e6420 i box kuler, (152e) prvi ulaz u bios, FSB na 400, iskljucio C1 i EIST, save&exit, .....Welcome3.2ghz, full load temp ~60C pod ortosom. LowRadiation je verovatno zapatio neki primerak koji se greje ko lud (kao sto i Shiki Mozak ima)
PS. sa e6420 ipak dolazi malo bolji kuler nego uz e4xxx i e2xxx, ovaj ima bakrno dno
da ne otvaram novu temu, moze ovde
trenutno imam bartona 2800+, 1gb rama, 9600pro (od bitnih stvari) radi sta mi treba, ali fali snage, vidi se
e sad, neki c2d ili x2?
800mhz 2GB DDR2 i 8800gts bi isle u oba slucaja najverovatnije
jedini problem je izbor cpu/mobo kombinacije
da li neki e6550 ili e6320 i p35 ploca (ga p35-ds3r verovatno), ili nesto tipa x2 5200+/5600+ i nf570/590 (i koja, sa sto je moguce bise sata/usb)
nista nece biti overklokovano, broj sata ili usbova je na primer pozeljniji nego mogucnost overkloka
masina je neki standardni kucni home entertainment systemmuzika, filmovi, internet, igre, office...
nije problem dati vise para za neku intel varijantu, ako ima smisla, apsolutno mi je nebitno da li je intel ili amd u masini.
sta predlazete, ne mora ono sto sam ja gore stavio, moze i jace(ali bez pros**avanja), neka druga kombinacija cpu&mobo, bitno mi je da radi kao i ovo sto sada imam, stabilno, i par godina, nemam nameru da menjam masinu svake godinenaravno svestan sam da necu moci najnovije stvari da vozim sa max detaljima, ali to mi nije ni potrebno
eventualno da mogu da se ubodu novi procesori kada izadju
eto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari