Naime, cuo sam da su se pojavili procesori AMD 4200+ sa tim G2 stepping-om (ADO4200IAA5DO). Procesori se prodaju kao tray sa godinu dana garancije. Takodje sam cuo da se klokuju ko nenormalni. Rekao mi je covek da je 6000+ okacio o klin, posle ovoga. Jel imao jos neko slicnih pozitivnih iskustava.
Hvala i pozdrav
Da si ti nama živ i zdrav i raspoložen za overklok kao ovaj moj procesor... :d
Ma sta ti je bre covece?! G2 revizuja se pojavila jos pre godinu i kusur dana i vec polako odlazi u penziju,sada je nesto drugo aktuelno...Ma sta ovo znacilo i ja cu se nasmejati. :d Mozda sam zaboravio da kazem ponovo pojavili. Ali neka, smejacemo se zajedno. :d
Ma sta ti je bre covece?! G2 revizuja se pojavila jos pre godinu i kusur dana i vec polako odlazi u penziju,sada je nesto drugo aktuelno...![]()
Jos je to žilav penzioner(za moj pojam)Ne da odlazi u penziju, nego je vec na pecanju, i igranju šaha u parku (koliko je otisla u penziju)![]()
Jos je to žilav penzioner(za moj pojam)![]()
Ne da odlazi u penziju, nego je vec na pecanju, i igranju šaha u parku (koliko je otisla u penziju)![]()
Jes' vala... A jesi li cuo da mu je unuk,kazu ljudi,prava momcina?![]()
A jel postoji BH-S2 revivizija jezgra? Jel to g2 isto? I jel piše negde revizija jezgra na kutiji ili procesoru da može da se vidi pre kupovine, da li ima možda trenutno ima neka novija bolja revizija jezgra ? Želeo bih sutra ujutru da naručim procesor pa bi mi pomoglo ako bi mi neko rekao.
Deda će dočekati unuče u second mašini ako Bog daHehehe! A tek ono unuce na koje svi cekaju 45 nm!![]()
Deda će dočekati unuče u second mašini ako Bog da![]()
hebiga neko mora da udomi i penzose.
Kolika je razlika izmedju 4400+ i 4200+ ?
Ne znam moze li se naci 4200+ u G2 steppingu kod nas, ako neko trazi ovo bi trebala biti oznaka:
OEM (stepping G2): ADO4200IAA5DO,
PIB (stepping G2): ADO4200DOBOX
Jer ako nema neke posebne razlike u brzini, kapiram bolje uzeti jeftiniji,a te pare dodati za plocu ili neki drugi hw ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari