podrzava, ali ne staje pri testiranju/trazenju max clock-a pa mora da se pratimoto tomo je napisao(la):ATI Tray Tools још не подржава х1600 :S: http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=169043&page=2
Neskica je napisao(la):Nisi jedini , temperature i kod mene tako ocitava na def.clock-u(39% brzina kulera - temperatura oko 82 stepena).
Videcemo da uradimo nesto po pitanju hladjenja cim uhvatim malo vremena.
Otkud sad GDDR3 memorija!? Koliko ja znam ona ide na XT model dok PRO ima DDR2. Baš čudno. Da ne spominjem 64 bita. To ti ispisuje i everest i Ati tray tool?bojsa je napisao(la):Hardware Information
Installed memory 256 Mb
Memory Type GDDR3
Memory Width 64 bit
Active Rendering Pipelines 4
za pajpove mi je jasno 4x3,ali ostalo....????!!!!!!
AndrijaR je napisao(la):@Rax13
CUJ malo brzi? Pa nego sta je?Koliko je brzi?U igricama sa istom grafikom?
MALO=eventualno 8% a mozda ni toliko jer je sada graf vaznija od proc.
Koliko je skuplji=70%(kazi sam koliko si ga platio?Barton ima jos 1g garancije a placen je 80e.A tvoj?) a to mi je onda bacanje para.A ako jos nemas puno memorije dzaba ti i 5000+X2.
AndrijaR je napisao(la):@toxic
Brate dobra je X1600pro k'o leba ali si dao dobre pare za 6600gt i mozes samo izgubiti u prodaji iste 40 e da bi dobio 20% perf.Jedino ti se isplati ako mozes da je prodas za skorooo iste pare koliko si je ti platio posto ti je u gar.
@Rax13
Pa vidis za NF2 ploce postoji uputstvo koje treba citati.A ono kaze AKO imas u bank 1 512mb a u bank 2 256 i u bank 3 256 ploca radi u dual chanel modu.
Pri tom ja sam specijalno jurio 512mb ali dvostrani mem modul.
E to kod tvoje ploce neeee moozee.Pa i zbog toga npr. necu menjati NF2 i bartona koji je usput maalo sporiji od tvog 3200+ ali zato sam ga ja platio 80 e a ti si tvog neznam ni ja koliko ali sigurno pocinje sa 100e++ .Jel tako?
Pooono pozdrava svima.ALI SVIMA
Najbolji ste ali STVARNO.
AndrijaR je napisao(la):A sta ce biti kad bude,ili o tom potom.Bice poboljsanja ali koliko??Dok se sve stabilizuje(drajveri,aplikacije,igre,podrska...) i njegov cpu ce bti BAJAT.I sve opet gubi smisao...
A onda ce morati da doda jos 180e da bi imao isto A AMD muze li muze pare od kupaca.
zokish je napisao(la):@moto tomo
pa to sam uprao počeo da kombinujem![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari