Šta je novo?

WRC 3 (2012)

amboy 4.05.xx 20 i neki na listi :D pre toga snimao cockpit view zbog cega sam imao lag u kontrolama vreme bilo 4.09.xx narafski sve off dmg heavy

Au Rapture, opet si me skinuo sa broja 1 u Amboy-u :)

"Maximum, speed" :p...

^ ili maximum abs feat flashback :d :p

Zezam se, svaka cast.

Evo AMboy-a pre-(my)record prolaska...odma nakon ove sma postavio svoj rekord na istoj 4.05.xx

Uso u prvih 10 u la mussari :D...

Nisam sinoc stigo ni da upalim WRC, zapalio odma. Sad sam uso i probao par puta sa svim pomocima ko uspe da spusti vreme ispod 4.10.xx svaka mu cast, ja nema sanse sa pomocima ispod 4.11. :D
A evo ti snimak da se neprepucavamo dalje, bez ikakvih pomoci moze da se nosimo nije problem. ;) :p

Cekaj ne kapiram sad, bez pomoci si 4:07, a sa pomocima ne mozes ispod 4:11? A sa cime je ono vreme od 4:05? :)

Kad sam vozio 4:05 samo je bio breaking help on (da neblokira kocnice, tj abs), ostalo isto ko na snimku. Sa svim pomocima izgleda da mi neodgovara moj preset auta, pa solidan broj krivina prodjem po 10 pa cak i 15km/h sporije nego bez pomoci. A i koci sam pa ne mogu na offroudu da koristim foru sa saltanjem u nizu bez kocenja. :/ Probacu sa difoltnim presetom, mozda bolje prodjem. :D

Pomaze abs dosta sigurno, pa jesi probao sa svim pogasenim, ja samo ta vremena racunam :p

Kako bi bilo do 00 ja ovi moduju i zvuk..

[YOUTUBE]pZtq7McKwZo&feature[/YOUTUBE]

Borise, jesi probao Monte Karlo? Bez abs-a ume da bude zabavna fizika, steta samo sto nema vise uzih delova, kul su odradili ono da sa porastom nadmorske visine jace pada sneg i put je vise zaledjen.

Mislim da su najjaci za voznju class 3 automobili, uzivam vozeci Evo IX.

Poslednja izmena:
Eeee Igra je fenomenalna :D Sve ono što je nekad bio CMR i ono što danas Dirt nije.

Ne bogohuli po CMR !

CMR 4 je vrhunska simulacija za ovo djubre.

WRC << CMR, uvek bilo.

MAlopre probah ovu APE fiziku. Ono je neuporedivo teze od RBR-a, kao da vozis po ledu, katastrofa. Okrecem volan do kraja, kola nastavljaju pravo, i to se sve desava na 40kmh, understeer all the way. AI jacina mi je nesto iznad polovine, i zavrsih stejdz u meksiku vise od minut iza poslednjeg! Hell yeah!

Vrh. S'tim da malo brutalno zvuci, to je onda samo za volan..Ai je inace brutalno odradjen pa je onaj po defaultu (5/10) tezak kao 8/10 u wrc 2 ili 6/5 u dirt3 :d

E sad zamisli da moze ta fizika u mp- pa ne bi igralo 15 ljudi iz celog sveta, zato niko i nece da ''napravi'' nesto teze od wrc 3 default, cak i sa ovom fizikom svi igraju sa abs-om u mp i sp.

Kad me smori mp modovacu fiziku pa mozemo da se jurimo sa vremenima ''ko ljudi'', kapiram da ce se Borisovih 04:04.xx u La Mussari pogorsati za jedno 30 sekundi :D a da ne pricam o Meksiku, Argentini, Grckoj..

Reci mi samo jel se lako vraca default? E kad bi namestili da se lako aktivira i deaktivira ta fizika pa da mi uvek bude instaliran taj mod a za mp samo da ga ugasim (na YT su napisali da igra u mp mod prijavljuje kao cheat i blokira).

Poslednja izmena:
Samo bekapujes stare fajlove i to je to, a multi nece da radi. Meni se realno nesto nije dopala ova EC fizika, kao sto rece Pelle previse deluje kao da je po ledu, a los sistem animacija automobila u kontaktu sa podlogom jos vise doprinosi osecaju nerealnosti, tako da treba ovo jos da se steluje i da se poradi na samom endzinu igre da bi se izvukli bolji i realisticniji efekti.

E do k bas..

Guanajuatito je ponovo osvojen :d..:D......:exploder: , :p...

Aj Meksiko/Otates, Vels/Sweet Lamb i Monument i nadji sve ostale Extended staze, na vecini me ima u top 10, ne i u Monte Karlu, mada nisam odavno jurio vremena, mozda su me izbacili iz top 10.

Poslednja izmena:
Inside Sim Racing review

[YOUTUBE]VAezZRa-G5Q&feature[/YOUTUBE]

nego dobra ova milfaca :-devil-:

Poslednja izmena:
Ta milfara je jos pre neki mesec napustila tu emisiju. :D

Epski dlc od 2 staze :d

[YOUTUBE]zLtsiFXIq4U&feature[/YOUTUBE]

:d
Može se reći da nas je italijanski razvojni tim sve iznenadio najavivši naslov koji će se pojaviti za Xbox Live, PSN i PC početkom 2013. godine.

U pitanju je arkadna vožnja sa pogled iz poluptičje perspektive, pa najviše podseća na Motorostorm RC. Milestone igru opisuje kao “šarenu i inteligentnu” vožnju koja nudi igraču kompletnu WRC licencu ali uz arkadni pristup. Igra će imati tri moda – pojedinačne trke, WRC turnire i multiplejer za četiri igrača, a uključeno je osam relija. Prisutni će biti i power-upovi koji ubrzavaju automobile ili usporavaju protivnike.

logo.jpg

med_Power%20slide_A20.jpg

med_WRC%20Powerslide.jpg

Na sta li ce ovo da lici..
http://www.xbox360achievements.org/news/news-13710-WRC-Powerslide-Announced-By-Milestone-For-XBLA.html

http://www.bravo.rs/screenfun/milestone-najavio-arkadni-wrc-powerslide/

Inace, jedan ortak koji je ceo zivot igrao uglavnom CMR 2 i 4 danas pita koji noviji reli da instalira, kupio neki komp.. probao dirtove i ispeglao se, probao wrc 3 i kaze da je 5x bolji od smrdljivih dirtova :)

Poslednja izmena:
Evo ga i prvi gameplay video :d Ali ko zna, mozda ova totalna arkada i ne bude losa onlajn (besplatna :D) zaébancija.

[YOUTUBE]bOp5USGIQrw[/YOUTUBE]

pa da, zato dirtovi imaju ocenu na gamespotu 9, dok wrc ima 6, odnosno na ign 8.5 dok wrc ima 5...

i da citiram poredjenje sa ovog sajta:

Compared to DIRT 3 or any of its rivals, WRC 3 feels outdated.

i ja sam odraso na cmr 2, 3, 2004, 2005, pa kad sam video koliko si nahvalio wrc 2 i 3, rekoh da probam, i kad sam instalirao, moja reakcija je bila "jel me *****avas!?" zato sto bi radije igrao cmr2 nego wrc 3, a i tu su negde po grafici i celokupnom osecaju zato se tvoj ortak i primio na wrc :p

:d :d Pa mislenja tih sajtova vrede kao kesa djubreta, pisu hvalopseve o graficki napucanim igrama a primaju i lepe pare, ukratko to su sajtovi za codoliko/dirtoliku decicu :)

WRC 3 je generalno najbolji reli (kao celina) posle cmr5 (sa rbr je smesno i porediti) a i posle dirt1 koji je imao neke svoje dobre tripove, dirt 2 i 3 su osim grafike i zvuka jos vece arkade od WRC3 a da ne pominjem sto su totalno prilagodjeni debeloj decici sa sirokim stejdzevima od 450m duzine:d

Bez uvrede ali ti si klasican dirt igrac, volis dirt serijal i to je ok, samo nemoj pricati da je grafika u crm2 i wrc 3 ista, to je velika glupost, graficki je wrc3 dosta napredovao a modeli automobila su veoma dobri, sad naravno da je cmr serijal (posebno 2,4 pa i 5) i dalje tata sto se tice arc-sim fizike ali zalosna realnost je to da je ovo iole prihvatljiv ARC-sim reli posle 100 godina i ja to znam da cenim, ako dirt4 opet bude fail to znaci da je zanr nacisto propao i da se oslanja samo na wrc a ako nastave u ovom smeru ja cu igrati svaki njihov reli jer bolje ne postoji.

Ja sam doktorirao u svoje vreme Colin McRae igre i sigurno ne igram ovo zato sto je djubre, isto tako ne hejtujem dirt iz nekog fazona nego zato sto je osim grafike i zvuka dirt za mene decje djubrence ;)

Daleko je wrc3 od savrsenstva ali kad se pogase pomoci moze da se vozi, ako dodatno poboljsaju fiziku i ako zvuk bude mnogo bolji igracu i sledeci wrc, za grafiku mi se hebe, i ova je ok.

Poslednja izmena:
^ +1

To samo da te podržim u nadolazećem ''prepucavanju''. Uleteću ako počneš da gubiš (mada ne verujem da ćeš). :D

Nazad
Vrh Dno