Šta je novo?

WRC 3 (2012)

Sto uopste poredi sa RBR-om..

^jer je u svakom slucaju bolja igra od prljavstina :) Izgleda da ce biti prihvatljiv ovaj wrc.. a danas je i to uspeh :d

[YOUTUBE]pr0o7jzCPwA[/YOUTUBE]

Inace sad videh da moze da im se gleda profil na fb iako nemate profil :d I za IOS su napravili wrc :D

I retardi nikako da srede malo ovaj mini, vise lici na fiat 500 ili slicno porodicno, gradsko njesra nego na mini countryman wrc :d Mada i jos par modela moraju da srede.

291491_10151198856147577_60873995_o.jpg

Poslednja izmena:
Eee pa meni ovo deluje odlično :) Podseća malo na legendarni CMR2.

lol, lozis me da je takav Mini u igri :D Ej, zvanicna WRC igra.

Doktori iz Milestone-a :d

Ovaj njihov mini vise lici na Duster stock sa spojlerom :d

Duster-dimensions11.jpg

Pazi gume sto su tanucne :p

TeamVVV istestirao skoro sve relije po 1 stejdz :)
Gledajuci sve ovo meni ipak deluje zabavno iako je daleko ovo od rbr.. ali mnogo vise zabave u odnosu na dirt3, definitivno. Posmatrajuci volan i kako vozi ovaj lik po mom misljenju wrc 3 ima prelaznu ocenu, posebno u ovoj totalnoj susi rally naslova.

Konacno su promenili stejdzeve iz Finske koji su bili dno.

Evo Mexico, Finska, NZ i MC. Finska je sada prihvatljiva kakvi su bili stejdzevi.. bukvalno duplo siri od ovoga :d Nemacki su izgleda ostali isti sto je bedak.. (mada je ovaj lik zadovoljan Deutschland asfaltom, i generalno igrom)

[YOUTUBE]BD4CJg5-1Qo[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]ZCNjxcozd1g[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]egc8pXYnb9U[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]46PoS-67o10[/YOUTUBE]

Imaju mnogo toga da isprave i moraju jos mnogo da napreduju ali ovo je definitivno napredak i bolja igra od prethodnih. Verujte mi da ce mp biti bas zarazan ,)

Poslednja izmena:
Prevrće mi se stomak kad pomenete RBR :p Ljudi, takve igre jednostavno nemaju tržište - neki bedni procenat igrača zahteva toliki nivo realnosti i isti toliki procenat poseduje kvalitetne volane. Sa stanovišta Codemastersa i Milestona to predstavlja nepotreban trošak.

ovo je srkroz ok. da obrisem prasinu sa Logija :)

Pa ako vec imas volan mogao si da probas PC Demo kad se pojavi i napises par utisaka :) Bas me zanima misljenje nekoga ko je igrao rally sim i arc-sim ali da ne ocrni odmah zato sto nije rbr, pitanje je da li ce se tako nesto ikada vise pojaviti ;)

Kad se ocekuje demo? Ja mislim da ce ovo verovatno biti bolje voziti na tastaturi, ne treba forsirati nesto na volanu osim ako nije konkretna simulacija. I CMR i sve ostalo je smesno na volanu voziti, mnogo je zanimljivije na tastaturi..

Poslednja izmena:
Igra izlazi 11 ili 12. oktobra, mora i pc demo biti ovih dana.. U sustini svi sad hvale osecaj voznje sa volanom, nije prava simulacija ali je navodno iznenadjujuce dobro. Ja cu da vozim sa gamepadom.

Sad bas gledam one silne VVV Team klipove.. tarmac stejdzevi su u principu bili dosadni u wrc 2, sada je situacija bolja iako mogu da budu jos uzi i zahtevniji ali dobro.. Monte Carlo stvarno deluje mocno a Grcka, Meksiko, NZ, Italija, Argentina su bas dobro odradjeni mada na YT moze da se vidi samo po 1 od 6. Jedva cekam da probam.

Poslednja izmena:
Evo Alan je poceo da kaci jos neke stejdzeve, ovaj NZ stvarno deluje bas dobro + je preko 6 min voznje, to su recimo 4 stejdza iz dirt3 :d :) Moj zakljucak je da ce svaki rally imati bar 4 duga stejdza i 2 kraca od po 3min max + 5 SSS ukupno u celoj igri. Vidim da ce ovo biti bas dobro rally zezanje a mp je posebna prica.

[YOUTUBE]WR2VI6tEubA&feature[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
^Dobio sam Dirt3 koji sam planirao da poklonim bratu, klinac 7-8 razred ali nije kupio nov komp pa je dirt ostao kod mene.. a o kakvoj igri se radi govori to sto sam 5h gameplay-a prelazio jedno 20 dana i stvarno nemam nameru da lebdim u kontejneru od 60kg iznad zemlje i to u stejdzevima od 35-125 sekundi ;) :d Toliko o prljavstini 3, onaj grip mod malo pomaze da upravljanje i trakcija budu izazovniji ali jedino sto valja u dirt3, pored grafike je zvuk koji je odlican i bukvalno to je to, cak mi i grafika nije za rally igru jer sve deluje nekako vestacki, plasticno, jedino osvetljenje i sneg deluju mocno bas.

Ne sumnjam da dirt3 moze da bude trenutna mp akradna zanimacija ali i ekipa sa simracinga rece da je wrc 3 mnogo vise hardcore od dirta i odlicno reli iskustvo koje je malo vise sim nego arcade ;)

Evo ceo preview a na 15 min to komentarisu :
http://www.youtube.com/watch?v=Th_OVkttH0g&feature=plcp

Poslednja izmena:
dirt3 mp online je ludnica...toliko zanimljivih stvari... pa i showdown ima odlicne mp modove al vrlo malo igraca... wrc 2 nisam probao online posto ni offline nisam mogao da ga igram...no dobro, ne bi bilo zanimljivo da su sve igre na isti recept...ovako se za svakog nadje po nesto sto mu odgovara i sto je po njegovom ukusu ;)

to sto kazes za kratke stejdzeve je na mestu, gume takodje napravili ko plasticne, a i onaj flashback dobro dodje, ali ga ne opravdavam kao old school igrac, secam se u cmr 2005 koliko sam puta vozio iz pocetka staze ili zbog sudara ili da bih napravio bolje vreme...a ovde sa flashbackom nije zanimljivo, a i vozim na teze pa ili ga imam 1, ili ga uopste i nemam...

Poslednja izmena:
Pa ***a, u svim voznjama ce biti toga ali ne moras da koristis. Kao sto ce u svim voznjama biti razne tupave pomoci, ali dokle god mogu da se iskljuce dobro je.

Dirt3 bas nema sanse da vozim, kao ni 2, zvuk me najvise mami ali ne vredi, fizika mi se uopste ne svidja, automobili nemaju ni 100kg tezine a stejdzevi su stvarno mizerno kratki, pre neki dan upalio da provozam malo Imprezu u Keniji, pa ono je dno, najduzi stejdz izvozam za minut i par sekundi :d

E sad zamisli koja koncentracija i koji skillovi su potrebni za mp voznju stejdza od 6min (kao ovaj NZ npr) sa hard damage i asistencijama na off ;)
Mada, nisam nesto siguran da ostali mp vozaci iskljucuju sve, neki su primetno brzi u odredjenim deonicama a odatle mogu da zakljucim da drze abs i kontrolu stabilnosti on. Bilo bi do jaja kada bi wrc 3 imao hc mp mod, znaci sve na off i hard damage pa da vidimo ko je bolji/brzi ;)

Evo ti primer, nekoliko njih iz top 20 wrc 2mp ne smeju uopste da igraju ako je kreirano na hard damage, posebno ne group B. A zasto? Pa navikli ljudi da jure bez kocnica i da se respawnuju, pohvatali fore, sve kreiraju na light i lako je tako biti brz, zato session na hard damage i group b, tu se vidi ko kako vozi, ma i sve ostalo na hard damage al opet veliki broj njih drzi pomoci aktivirane.. nema veze, valjda ce ispraviti to u wrc 3 a onda dranje moze da pocne:-devil-:

Inace, ubacilu su i ove gluposti u igru, da privuku dirt igrace :d ali je dobro sto je igra ipak i dalje fokusirana 99% na pure rally ;)

[YOUTUBE]aEbVScBNl7E&feature[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
u dirt3 kada kreiras multiplayer sobu, pored toga sto biras disciplinu i ostale detalje, mozes da odredis smeju li se koristiti abs i ostala pomagala, da li ce biti manuelne brzine, da li se iskljucivo vozi na in car kameru ili koju hoces, da li mogu igraci sami da podesavaju kola pred trku, damage, itd itd, to je stvarno onako kako treba da bude, znaci ako se igra ozbiljan rally ili rallycross, iskljuce se pomoci, i ukljuci damage, a ako se igraju ostale *******cije onda je svejedno... :)

To je dobro al' sta vredi, i najgora nubara moze da odvoza stejdz od minut bez pomoci i vecih problema, udesa.. :)

7 min stejdz, Meksiko.

[YOUTUBE]5jBfqyuNFLA[/YOUTUBE]

Bio je ok splitscreen, zabavan.. ko oce simulaciju za 200eur uzmi juga pa cepaj po blatu.

Izasla igra za xbox.. znaci za vikend je cepamo i mi.

Ne, izasao je demo za konzole, igra izlazi 12.10.

A kad smo vec kod toga :

Minimum requirements:

Operating System: Windows®XP™ SP2, Windows®Vista™ or Windows®7
Processor: Intel™ 2.4Ghz or similar
Hard disk space: 5,5 GB
RAM: 1GB
Video Card: NVIDIA® Geforce 8800 GT or , AMD® Radeon™ HD 3870 or higher (it must be able to
manage Pixel Shader 3.0) with at least 512MB of display memory.
Online Gaming: Broadband internet connection

Recommended requirements:

Processor: Intel™ Core 2 Duo / AMD™ Athlon 64 X2 or higher
RAM: 2 GB on Windows®XP™, 3 GB on Windows®Vista™ and 4 GB on Windows®7
Screen: 19" LCD Wide Screen or bigger.
Video card: NVIDIA® GeForce™ series 9000 or higher, AMD® Radeon™ HD4000 series or higher (it must be able to manage Pixel Shader 3.0) with at least 1GB of display memory.

Laptop versions of these cards are not fully supported

Supported peripherals:

Xbox 360 Controller
Xbox 360 Wireless Racing Wheel with Force Feedback
Logitech Driving Force GT
Logitech Driving Force Pro
Logitech G25
Logitech G27
Fanatec Porsche 911 Turbo S
Fanatec Porsche 911 GT3 RS V2
Fanatec ClubSport Pedals
Thrustmaster Ferrari F430 force feedback
Thrustmaster RGT Force Feedback Clutch Racing Wheel
Thrustmaster Ferrari GT Experience 3 in 1
Thrustmaster T500 RS
Thrustmaster Ferrari 458 Italia
more tbc

Poslednja izmena:
Pa sem ako demo nije 7.3GB za Xbox onda je full igra... :D

Dobro, samo nemoj da se iznenadis kada otpakujes komediju sa adamom sandlerom umesto wrc 3 :d :d

Full je igra ne brini :D
2012-10-04 06:08:10 XBOX360 WRC.World.Rally.Championship.3.DIRFIX.XBOX360-COMPLEX

Full provereno. I prosle godine se pojavila ranija.

E jedva čekam, konačno pravi rally, posle onog Dirt serijala koji je skroz zastranio

Vrh Dno