Oce, cim veliki investicioni fondovi odbace US Bonds i predju na WC cena ce skociti.
Nego ja bih ipak vise paznje posvetio Digital Coin-u, on puno obecava.
Do sada je jedino Bit coin bio ono za sta se predstavlja, digitalna valuta koja se na kraju sastoji iz Bit-a, sad konacno imamo jos jednu koja jasno kaze sta je, dakle digital. Sve ostale su pucale na neke zabune, tipa gold coin (a nema veze sa zlatom), terra (nema veze sa zemljom), royal (a zapravo ga ne podrzava kraljevska porodica) world (nisu UN iza njega...
Dakle posle BC, DC je prvi koji se ne bazira na greter fool principu.
Za pocetak prouci kako se negacija pise.
@Tihi_Bandit
Čovek se zeza na ovom pdf-u. Jednostavno, to je jače od njega. Samo nađi njegovih zadnjih desetak postova ili koliko već i sve će ti biti jasno. Samo iskuliraj.
Ko to moze znati, kakva god da bude, ako je visoka vise ljudic e kopati, ako je niza manje, tako da dodje to an isto. U sustini novcic je "brz" i opstace u nekom obliku, ali ta ista brzina mu je i mana jer zbog toga ima lose iskoriscenje. Jedino da diff poraste znacajnije zajedno sa cenom, pa da "uspore" trazenje bloka na 4-5-6 minuta na poolovima, a da svi u zbiru u proseku andju za onih 15sec. Videcemo, vreme ce pokazati. Glavna snaga mu je kratak retarget time, tako da ce brzo, za 5-10 dana "naci" sebe i po pitanju cene i diff i network hash rate-a
Ne zeza se, nego podjebava sve redom a to mu se uveliko toleriše. Velika je razlika između ova dva pojma: zezanje i podjebavanje.![]()
Upravo tako. Ista priča je sa digitalcoinom. Odbijaju polovi oko 10%, fee 2%, a ustvari ukupno kradu jedno 20-30%
ma nakopao se tog coina pa sad nas lozi da se i mi primimo rasirimo pricu pa mozda zazivi i ostvari svoju 0.00001 vrednost..
evo posto i ja verujem da ce zaziveti taj coin, ako hoce da proda moze meni po ovoj jedinstvenoj (velikodusnoj) ceni 0.01btc = 5000 digitalaca
pokazi prvo dobru nameru, daj 200 kao poklonzamisli da si u japanu, bez poklona nema ni pocetak pregovora
![]()
Dobiješ 400 besplatno, dam ti ukupno 5400, a ti meni 4000digitala. Može?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari