Šta je novo?

WorldCoin [WDC] (scrypt)

Meni je taj coin smešan,"developeri" nisu podesili source za linux, ne mogu kompajlirati klijent, samo deamon...

Oce, cim veliki investicioni fondovi odbace US Bonds i predju na WC cena ce skociti.

Nego ja bih ipak vise paznje posvetio Digital Coin-u, on puno obecava.
Do sada je jedino Bit coin bio ono za sta se predstavlja, digitalna valuta koja se na kraju sastoji iz Bit-a, sad konacno imamo jos jednu koja jasno kaze sta je, dakle digital. Sve ostale su pucale na neke zabune, tipa gold coin (a nema veze sa zlatom), terra (nema veze sa zemljom), royal (a zapravo ga ne podrzava kraljevska porodica) world (nisu UN iza njega...
Dakle posle BC, DC je prvi koji se ne bazira na greter fool principu.

Za pocetak prouci kako se negacija pise.

znaci zato sto je digitalan, tj ime vezano za valutu , zato ce digital coin da se probije?
kad bi to tako funkcionisalo bilo bi super, znaci ja cu sutra da napravim GigaCoin, BajtCoin,MhzCoin i bice glavna valuta.. 100%
Opstace onoga cega ima najvise u opticaju i cija cena ne varira toliko znacajno kao npr WDC i FTC kao sto umeju.. i to je to..
MinCoin,WDC nemaju sanse po meni i taj koncept inace..
BitCoin kao najstariji, Lite Coin kao valuta koja moze izrazi u dolarima (pored BTC), i po meni mozda i NVC coin kao najstabilniji trenutno od svih na trzistu
Ovi sad coini sto izlaze nemaju sanse jer svaki dan izadje neka valuta i samim tim je obezvredjena jer je u moru drugih.. Zna se cemu sluze da se iskopaju kad su "najlaksi" prodoju kad izadju na trziste samim tim kad izadju na trziste preplave isto kolicinom, cena zakuca za zemlju i tu moze da se koprca malo al nema od tih nista..
Lakse je bilo u pocetku kad je bilo manje valuta u opticaju, bile su im vece sanse za opstanak, sada tesko da ce se neka nova probiti...

Poslednja izmena:
@Tihi_Bandit

Čovek se zeza na ovom pdf-u. Jednostavno, to je jače od njega. Samo nađi njegovih zadnjih desetak postova ili koliko već i sve će ti biti jasno. Samo iskuliraj.

Za pocetak prouci kako se negacija pise.

itsnotitsnew.gif

@Tihi_Bandit

Čovek se zeza na ovom pdf-u. Jednostavno, to je jače od njega. Samo nađi njegovih zadnjih desetak postova ili koliko već i sve će ti biti jasno. Samo iskuliraj.

Ne zeza se, nego podjebava sve redom a to mu se uveliko toleriše. Velika je razlika između ova dva pojma: zezanje i podjebavanje. ;)

Ko to moze znati, kakva god da bude, ako je visoka vise ljudic e kopati, ako je niza manje, tako da dodje to an isto. U sustini novcic je "brz" i opstace u nekom obliku, ali ta ista brzina mu je i mana jer zbog toga ima lose iskoriscenje. Jedino da diff poraste znacajnije zajedno sa cenom, pa da "uspore" trazenje bloka na 4-5-6 minuta na poolovima, a da svi u zbiru u proseku andju za onih 15sec. Videcemo, vreme ce pokazati. Glavna snaga mu je kratak retarget time, tako da ce brzo, za 5-10 dana "naci" sebe i po pitanju cene i diff i network hash rate-a

Tvorci novcica moraju pod hitno da srede kod, servere, ili ovo nema buducnosti. Iskoriscenje oko 55-60%, na svim poolovima ista prica, dakle nije do poolova vec do coina.
Blocks Pending Confirm 14 (Expected by Hashrate: 25.7)

i tako, malo gore, malo dole, ali svuda isto. Umesto 22 coina na sat iskopah 11,5 (posle "zaletanja") malo vise od 50%. Ne vredi gubiti vreme sa ovim.

Poslednja izmena:
Upravo tako. Ista priča je sa digitalcoinom. Odbijaju polovi oko 10%, fee 2%, a ustvari ukupno kradu jedno 20-30%

Ne zeza se, nego podjebava sve redom a to mu se uveliko toleriše. Velika je razlika između ova dva pojma: zezanje i podjebavanje. ;)

ma nakopao se tog coina pa sad nas lozi da se i mi primimo rasirimo pricu pa mozda zazivi i ostvari svoju 0.00001 vrednost..
evo posto i ja verujem da ce zaziveti taj coin, ako hoce da proda moze meni po ovoj jedinstvenoj (velikodusnoj) ceni 0.01btc = 5000 digitalaca

Upravo tako. Ista priča je sa digitalcoinom. Odbijaju polovi oko 10%, fee 2%, a ustvari ukupno kradu jedno 20-30%

E da je 30% bilo bi ok,evo moji rezultati,2h na Scryptmining Digitalcoin,sve 5,ali para nema,i sher je veliki i hashrate,i cekao sam strpljivo,znaci samo 4 novcica,neka bude jos 3 ako stignu kasnije to je to!
Pri 2050kh treba nekih 440 novcica ajde kazi 350,ali ovo je z...... Probao sam i ove nekoliko P2Poll-a tu kao isto nesto kaplje sa velikim zakasnjenjem,to sam radio pre ovog sajta,evo do sad mi stizala sita,a birao sam najjace.Za onaj drugi pool sajt nemojte ni da pitate tamo ni jedan ceo novcic za 30min.

ma nakopao se tog coina pa sad nas lozi da se i mi primimo rasirimo pricu pa mozda zazivi i ostvari svoju 0.00001 vrednost..
evo posto i ja verujem da ce zaziveti taj coin, ako hoce da proda moze meni po ovoj jedinstvenoj (velikodusnoj) ceni 0.01btc = 5000 digitalaca

dam ti ja royala 4000 za 3000 digitala :D

pokazi prvo dobru nameru, daj 200 kao poklon :) zamisli da si u japanu, bez poklona nema ni pocetak pregovora :D

Ja kazem ko je uhvatio juce da iskopa koji novcic, uhvatio je, danas ne moze nista, jer nema pool-a koji normalno radi...
Kazem da sam za 8 sati uzeo oko 75-80 coina, danas za 4 sata jedva 20 coina cisto da zaokruzim na 100 i batalio, ako coin dodje na 2 ltc-a za 100 prodacu i cisto da izvucem onoliko koliko bih i da sam kopao ltc...

Ja ovog digitala majnujem 2h, i dobijem 2dgc, a potrebno je najmanje 10. Pa ovo nema nigde. :D

Poslednja izmena:
Evo poola koji na prvi pogled pristojno hashuje, staleovi oko 3% http://dgc.turbocoin.us/, kako placaju za sad nemam pojma znacu kasnije :). Pool izgleda profi, mada mozda je samo sminka...

ovo sa ovim novim kriptovalutama postaje PRAVA SPRDNJA!!

ceo ovaj koncept pocinje da zaudara na vetar tetovca pasulja...
PowerCoin, Turbo Coin, Ella Coin, u najavi Saban Coin, Delata Coin, Vucic Coin itd.....

Sprdnja ili ne zaradjujemo i po 10 puta vise nego regularno tako da samo treba cutati i kopati :)

sad vidim i neki YAC coin.... :S:

jurisssssss....

dobro je ovo , smanjuje se snaga mreze na btc i ltc ...valjda:S:

Poslednja izmena:
U čemu je fora da Coinchoose prikazuje Powercoin difficulty 0.087 i isplativost od preko 500%, a u Pool stats na nekom poolu piše diff 0.348? Jel to vlasnici poolova sami mogu da menjaju diff ili Coinchoose ne ažurira na vreme?

Verovatno ne azurira na vreme, pogledas na nekom drugom sajtu ako ga ima ili odes na nekom poolu pa pogledas useri sa kojom snagom daju koliko novcica

Hocemo li kopati ovaj Powercoin? :D ima li neki pristojan pool?

.. da pravimo megazorda? :D..

Ma dzaba, cim narod skonta da je profitabilnost nekog coin-a povecana odmah prelaze na njega... znaci treba uleteti tih kljucnih par sati na pocetku dok je dif <0.1 i izrudariti kolko se moze i posle prodati na berzi i to je to...

Sve ostalo je neisplativo...

Pa ne znam koliko se sad ispalti pocinjati taj powercoin, jer su prvo poolovi uzas. Drugo Coinchoose ne prikazuje dobru profitabilnost jer jos uvek nisu promenili diff (trebalo im je par sati da promenu za ltc). Tako da racnajte po 0.348 dif umesto 0.087. To je skoro 4x vise pa je i zarada umesto 900% pala na ~225%. A kada se uzmu kako polovi rade, bicete jos u minusu . :D

Mislim da je sada vec 1 diff... :(

Pa retardi update-uju samo cenu, a diff se vec 4x promenio. :D sad je preko 1...

Untitled.png

Jutros oko 3 je bilo oko 8000% u odnosu na btc i tada je stvarno diff bio 0.03 i taman podesim sve, nestane struja i dodje u 10, je*em ti drzavu raspalu. :smash:

Nazad
Vrh Dno