Šta je novo?

WorldCoin [WDC] (scrypt)

Pada opasnoooo...
Malocas mi Mige javio i prodadoh moju sicu po 0.0017

Umro je brzo, idemo na druge valute sad. :D FTC, CNC, WDC, neka izlaze ovakve valute svakih 15-20 dana i nama rudarima super. :D <3

Ja uzeo sa mojih malih 900 kh/s oko 0.50 btc za 3 dana, i ostalo mi oko 50 wdc, meni dosta.

Samo mi je zao sto mi oko 400 kh/s stoji na polici i ceka extendere mrtve.

Poslednja izmena:
Koje loodilo na McxNow ko posmatra uzivo trebaju mu bensedini :)

^Upravo. A posto nemam bensedina, dobro mi dodje i Stock u ovom momentu. :d

Evo ponovo se polako penje, ali jako slabo. Ne vredi kad ima doosta ******a koji su spremni i dzabe ga dati...

Ja sam čekao jedno 0.0025, kad onaj glupan dođe sa 19 000 coina i ponudi 10,15% jeftinije od 0.0022 sve je sjebao...
Treba ih samo ložiti tamo da će podržati btc-e i to je to.

Jel postoji neki pool da i sada radi normalno kad se povecala snaga mreze? Ja bih nastavio kopanje dok je cena dobra...

Svi poolovi su kljakavi, od teorijske cifre realno izvlaci se 60-70%.

Blocks Pending Confirm 19 (Expected by Hashrate: 36.5) toliko o tome, iskoriscenje : 55-60%... nije to 380-400% profitabilnosti, pre je 200% i uz nestabilnu cenu, posle sledece promene diff-a ode ovo u vecna lovista...

Poslednja izmena:
^

ti li si taj sto tupi da ce izaci na BTC-e :D

Ja fino zaradio. Prodao 1400 komada za 0.002, 1500 za 0.0024. Kupio po 0.0012 za 6.4BTC-a i sad cu da prodam za 0.0017 :D

Ne tupim ja ništa već ima ihaha, ne mogu da gledam odavno. Kao što kolega reče, treba bensedin :D

Sada se stabilizovalo, mislim da ne bi trebalo ići dole narednih sati, samo čekati btc- (ako prihvati) i na taj skok prodati. To je to. Samo staviti preko noći ako slučajno skoči da samo proda :)

Mislis staviti na mcxnow.com da prodajes po, recimo 0.005 BTC/WDC? Ja cu tako uraditi, ionako mi nije ostalo nesto puno novcica. A do ujutro ce jos izrudariti...

Ja sam masinu vratio na BTC, sto se mene tice wdc je prso do daljnjeg...

sta mislite za ovaj elacoin ima li nade?

Vjerovatno koliko i za ostale valute novijeg datuma...

imam nekih 16 komada pa se razmisljam da ih izvaljam na ovom cryptsy vidim da podrzavaju njegovu razmenu

Elacoin, 13-May-2013 until 13-May-2013. :D

Pitam se sto Worldcoina nema na BTC-e i Vircurex-u? Diff je narastao na ~11 i sad je isplativost oko 103%. Cena pokusava da se digne iz mrtvih i ide ka 0.001, videcemo sta ce biti i hoce li opstati ili umreti kao i ostali.

Steta za Worldcoin, bas sam verovao da ima potencijala, koncept je bio odlicno zamisljen i dosta bolji od ostalih slicnih valuta. Jos se od FC, TC, CC, BB, EC, PC, RC-a nisam ovako razocarao...

Problem je sto su rudari glupi i ne razmisljaju vec cim cena pocne da pada oni panice i prodaju i tako jos smanjuju cenu i unistavaju odlican coin i vrednost koju cuvaju u njemu.
Ako niko ne bi prodavao cena bi rasla neverovatno i dosla na pravu vrednost. Jos bolje bi bilo da i sami pocnu da kupuji, to bi katapultiralo cenu. Onda jos samo da sacekaju da se vi istovarite i da svo to vreme kupuju i sta ces bolje, mogli bi svi ziveti lepo od toga, al ebi ga kad su glupi...

sta mislite za ovaj elacoin ima li nade?

Ima sigurno, realno ovaj coin moze da vredi mnogo.

Poslednja izmena:
Realno :-D

Steta za Worldcoin, bas sam verovao da ima potencijala, koncept je bio odlicno zamisljen i dosta bolji od ostalih slicnih valuta. Jos se od FC, TC, CC, BB, EC, PC, RC-a nisam ovako razocarao...

Problem je sto su rudari glupi i ne razmisljaju vec cim cena pocne da pada oni panice i prodaju i tako jos smanjuju cenu i unistavaju odlican coin i vrednost koju cuvaju u njemu.
Ako niko ne bi prodavao cena bi rasla neverovatno i dosla na pravu vrednost. Jos bolje bi bilo da i sami pocnu da kupuji, to bi katapultiralo cenu. Onda jos samo da sacekaju da se vi istovarite i da svo to vreme kupuju i sta ces bolje, mogli bi svi ziveti lepo od toga, al ebi ga kad su glupi...

Ima sigurno, realno ovaj coin moze da vredi mnogo.

TROLL DETECTED !!!

110414072031253558.gif

I ako mogu da dodam, sa dosta smislenih izjava takodje kako bi vesto prikrio svoje trollovske afinitete :)

Ali svaka cast ipak, tvoj trolloradar ga je iskusno detektovao :-D

Moze i vise. Sa 0.0005 su ga podigli na 0.0015 i jos raste. :)

WorldCoin is not dead !
pool se stabilizovao
cena je malo i porasla.. ;)
Diff opet ide u našu korist ! lets roll !

Pa nije jos mrtav, al ima puno coin-a i cim se malo podigne cena, odmah se neko istovari.

Ma i da pukne opet sam fino zaradio. Kao da sam kopao 2 nedelje litecoin. :)

WDC bi mogao da opstane zbog elastivnog diffa koji se menja svakih 8.4 sati, to je glavna prednost kao i brzina transfera!

U toku je pumpanje ALT Kluba na McxNow ko veruje u novcic sad je vreme da se kupuje!

Poslednja izmena:
Vrh Dno