Šta je novo?

WorldCoin [WDC] (scrypt)

Nema jos nista. Evo uspeo sam nekako da prebacim 300 WDC-a pa cu sa njima malo da trgujem. Ako bude sve islo ok, idem all in i verovatno prodajem.

Na cryptsy su većinom nabacli wc, niko nije ubacio btc-a ili ltc-a, nema ko kupiti :)

ja iskesirao po 0.0013 nesto malo, i ostalih 310 sam stavio po 0.00489 pa sta bude :p

Evo krenuo je cryptsy sa radom. Za sada su samo open orders-i ali se ubrzo ocekuju i trgovine.

Ja zavrsio posao na mcxNow 1163WDC otislo po 0.00165 zbir 1.92 B ,od Cryptsy sam posle 10 min odustao,dok se svi skupe ovo moze i da padne,tako sam prosli put cekao na CHN i FTC i jako se opekao,pala vrednost poprilicno,prodado budzasto,a i kupio sam ih za LTC(to je bila greska),nije berza za svakog,ako ste voljni podelite rezultate sa ostalima ko je kako prosao.

Ja cekam da ode na 0.002 :D
Nemam puno WDC pa cu da rizikujem.

Ni ja ne praktikujem cuvanje ovih kriptovaluta. Samo jedna jasan razlog za to postoji - panicari! Cim vide da odnos malo pada, gotovo, sve moguce prodaju i cao zdravo. Spremni su prodati i po 200 puta manjem odnosu jerm isle da ce tog momenta propasti a nisu svesni da ga unistavaju sopstvenim radom i postupkom.

Tako se i za ovu valutu bojim. Cim je vrednost pocelaa da opada, za rekordno vreme su uspeli da je obore na 0.0006, da nema ovog naduvavanja cene, verovatno bi ga zadesila ista sudbina kao i ostale pokojne valute.

P.S i ja cekam tako 0,002... Sad se dvoumim da li da prodam pola ili sve.

pih sad se i ja razmisljam, stavio sam po 0.002 i ja pa neka bude sta bude

jel kopao neko onaj goldcoin GLD kako vec, feathercoin2 i ellacoin jeste prodali i za koliko?

imam i to neku sicu pa da vidim jel moze da se uzme nesto

Poslednja izmena:
0.6btca in da pocket, nije lose moze i bolje ali nisam previse drcan, da sam imao vise cekao bih bolju cenu

Odlicno si prosao. Ja cu pokusati da izvucem 0.0025, to mi je skoro 7,5 BTC in da pocket.

moze i to da se desi, da se iskesiraju ovi kao ja, a i vazno je sto nema mnogo iskopanih novcica, ovo gledam u odnosu na ftc kada je izasao na menjacnice

mada onaj zid od 15.422 novcica @0.0022 bode oci, mozda je i fake

kad skace diff sledeci? za koliko?

Poslednja izmena:
E sad jedno noob pitanje jer mi je ovo prvi trade. Prodao sam WDC na mcxNOW ali sam umjesto sell WDC now gresko kliknuo na confirm order first i sad nema WDC a nema ni BTC :D
Koliko se ceka confirm order?

Imaš tri taba, pored chat-a još dva (levo). Klikneš na prvi, i close.

Hvala. Zakasnio sam :D
Opet u red za cekanje. Ko zna mozda je i dobro sto sam omasio.

Meni sad zao sto sam prodao juce 200 coina za 3.8 ltc, ali sta da se radi. :d
Sad ne znam da li prodavati na 0.002 ili cekati jos malo... :D

Ja prodao 1400 po 0.002, a ostalih 1500+ ceka neku bolju cenu :D

Ja razmisljao da prodam po 0.024 ali posto sporo razmisljam cijena pade :(

Prodao 1000 komada za 0.0024, sad ih ponovo kupujem za 0.0018. Valda ce biti nesto od ovoga. :p

zna li neko kad je promena difa? dok se dif drasticno ne promeni trebalo bi da budemo bezbedni sa cenom, bar ja tako mislim

Ja sam svoju sicu prodao za 0.00225. *** nemam vise zivaca :D

Btw kopanje ide strasno lose.

Vrh Dno