Šta je novo?

World of Tanks

Auuuuu kolko je ovaj Borkin kofer dobar tenk sa skoro istrazenim nadgradnjama, pa to je nadrealno.

Uzeo probao jednu i izobtovao.
Krenuću da ga igram kad budem radio Assistance misije :)

Auuuuu kolko je ovaj Borkin kofer dobar tenk sa skoro istrazenim nadgradnjama, pa to je nadrealno.

Što znači da će u narednom nekom update da ga downgrade. :D

Dobar je tenkić, volim kad je u mom timu a i u suprtnom, jedino se on ne buni kada ga roknem sa objectom 268, svaka granata mu do sada skinula hp.

Jel ima u nekim modovima da se smanji nišan prilikom zoom? Aslain's WoT Modpack, da li tu ima nekih podešavanja za nišan? Znači nisam neko ko voli modove ali manji nišan bi svakako došao ko kec na desetku. :D

Pa ceo kockast, nema space armor, realno je da ga cepa HE na max.
Ali top kao u Leoparda 1 i jos 14 stepeni gun depresije, nadrealno.

Imas i u promodu mod koji ti smanjuje krug nisana za 1/4.
Ja nisam mogao da igram sa njim jer imam stalan trip da mi vise rasipa granate iako je manji krug. To je sigurno zato sto onda granate lete po celom krugu a kad imas vanila nisan granate gotovo nikad ne lete po obodu nisana.

Pa ceo kockast, nema space armor, realno je da ga cepa HE na max.
Ali top kao u Leoparda 1 i jos 14 stepeni gun depresije, nadrealno.

Imas i u promodu mod koji ti smanjuje krug nisana za 1/4.
Ja nisam mogao da igram sa njim jer imam stalan trip da mi vise rasipa granate iako je manji krug. To je sigurno zato sto onda granate lete po celom krugu a kad imas vanila nisan granate gotovo nikad ne lete po obodu nisana.
Ja sam na prvom upgrade-u i trebalo mi je jedno 5, 6 partija da naučim da ga vozim. E onda je milina. EL Haluf laganih 5.5k spota, bukvalno sam im sa kamena dosao na ledja iza seoceta u dolini i tu pasivno stajao dok nisu redom skidali a svi perma spotovani :D.

HE granata, ona socijalna, postaje mi omiljena :D Kada vidim da su protivničkom timu leopardi, batcheri, tvp, progeto pa od TD grile, samo stavim na HE, u 90 odsto, skida im max za tu granatu.

Baš retko koristim HEAT granate sada jer sam na par primera video kod teških oklopnajka, mislim na heavy tank, da heat neće da probije iz nekog razloga, onda vratim na standardnu koja probije.

Konkretno kod MAUS-a. Gadjam ga kao lud sa HEAT, ništa, prebacim na onu standardnu, probije ga.

HE granata, ona socijalna, postaje mi omiljena :D Kada vidim da su protivničkom timu leopardi, batcheri, tvp, progeto pa od TD grile, samo stavim na HE, u 90 odsto, skida im max za tu granatu.

Baš retko koristim HEAT granate sada jer sam na par primera video kod teških oklopnajka, mislim na heavy tank, da heat neće da probije iz nekog razloga, onda vratim na standardnu koja probije.

Konkretno kod MAUS-a. Gadjam ga kao lud sa HEAT, ništa, prebacim na onu standardnu, probije ga.
Ja brate na svom skillu sad imam intuition, bukvalno mi je 3 skill posle bia i popravki, baš zato sto u većini slučajeva mu treba do 3, 4 sekunde max da prebaci.
HEAT je i mene ovih dana baš puno trolovao. Ali čim krenem u flank odmah prebacim na AP. I Strv je mašio za vikend nenormalno...

Mene iskreno malo izmorilo više jurenje Black Rock-a. Sad je sve više sreća, nije toliko baš na znanje..

Ja nikad nisam jurio premium tenkove. Lakše mi da krenem liniju i da se učim od početka sa tom linijom.

Za vikend bio strašan rng da granate letele svuda samo ne gde i tenk, no bili neki pogodci za koje bi rekao da ne bi ni trebali da se dese.

Poslednja izmena:
Treba da snimim kompilaciju takvih situacija. No, rekao sam u istom postu, nekada pogodim tenk računajući da nema šanse.

Mene više brine igra mojih igrača u timu, sad za vikend, sve heavy tenkovi, dodju u štek koji obično koristi TD i krenu da me guraju sa te pozicije te budem spotovan i opaljen sa dve tri granate.

Da izvršim prijavu, ne verujem da bi WOT podšrka nešto preduzela.

Za vikend prva partija ja sa obj277, himelsdorf, stojim na poziciji heavy strana, dolazi moj type5 H, izgura me napred pred protivnike, da uzme moju poziciju, sashiju me za 10 sec. Druga partija, moj s conq me blokira da ne mogu da se pomerim, sashiju me za 10 sec. Ono, alt-f4.

Reportujte abuse. Sto "unsportsmanship conduct", sto tiketom sa zakacenim replay. Nek im helpdesk dobije bonus za Bozic.

"Za vikend bio strašan rng" :) Kakav lav, strasan lav. Kako to oni puste vikendom malo a? Odvrnu nesto ili kako to radi?

Vikend, deca. Dovoljno je. Ne verujem da menjaju išta što se tiče RNG-a sem možda preferential match making-a.

Da izvršim prijavu, ne verujem da bi WOT podšrka nešto preduzela.
Zašto bi? Tvoje pravo kako ćeš da igraš tenk i na kojoj poziciji. Ja umem sa super teskim hevijem da odem na mid malinovke. Maltene svaka je dobijena, samo ne možeš baš uvek. Ako imaju previše TDova onda ništa, ali ako ima par onda laganih 6, 7, 8 blokiranih, 3, 4 assisted i isto toliko nanete, dok heavy primete da si ti na midu, nema šanse da te pogode izdaleka, pola njih odliuči da se približi, pola nastavi dalje (nakon snipe-a) do tad smo osvojili hill.

Reportujte abuse. Sto "unsportsmanship conduct", sto tiketom sa zakacenim replay. Nek im helpdesk dobije bonus za Bozic.
Ovo ako prihavate ide ban 3 dana. Automatski

Zašto bi? Tvoje pravo kako ćeš da igraš tenk i na kojoj poziciji. Ja umem sa super teskim hevijem da odem na mid malinovke. Maltene svaka je dobijena, samo ne možeš baš uvek. Ako imaju previše TDova onda ništa, ali ako ima par onda laganih 6, 7, 8 blokiranih, 3, 4 assisted i isto toliko nanete, dok heavy primete da si ti na midu, nema šanse da te pogode izdaleka, pola njih odliuči da se približi, pola nastavi dalje (nakon snipe-a) do tad smo osvojili hill.

Ja sam sa objectom 268 brži od većine heavy tenkova. Lepo dodjem, zauzmem poziciju, čekam da spotujem i da opalim a onda čujem škripanje metala i odmah kako idem napred jer me gura otpozadi heavy tenk i da, to mu nije čak ni mesto da bude. Nije logično.

Ja sam sa objectom 268 brži od većine heavy tenkova. Lepo dodjem, zauzmem poziciju, čekam da spotujem i da opalim a onda čujem škripanje metala i odmah kako idem napred jer me gura otpozadi heavy tenk i da, to mu nije čak ni mesto da bude. Nije logično.
Za guranje možeš da reportaš ako ti uništi partiju. Ako te samo gurao neće sigurno reagovati.
Opet njegovo pravo da bude i u camp poziciji u bazi ako neće napred, tu nažalost ne može niko ništa.

Ja nikad nisam jurio premium tenkove. Lakše mi da krenem liniju i da se učim od početka sa tom linijom.
Pa ovo ipak ima i dosta drugih stvari. Krediti, članovi posade, premium dani itd itd.
Ja sam sad na 108d a da nisam ništa uplatio od kada je izašao 2.0.

Oću prvo black rock da uzmem pa da probam sve misije da odradim to je 360d. A ostao mi samo Ambush 15 za Dravec i 30ak black rock misija

Ovo ako prihavate ide ban 3 dana. Automatski
Gurali su me ili blokirali povlacenje stotinu puta, ali 95% vremena je nespretno manevrisanje, gde i on zapne glupo ili te slucajno zakaci dok nisanis. ***, desava se. Vecina napise i "sry".

Ali one koji te namerno izguraju na cistinu da izgines ispred 3-4-5 top(ov)a da bi te koristio kao stit i treba da se banuju.

Gurali su me ili blokirali povlacenje stotinu puta, ali 95% vremena je nespretno manevrisanje, gde i on zapne glupo ili te slucajno zakaci dok nisanis. ***, desava se. Vecina napise i "sry".

Ali one koji te namerno izguraju na cistinu da izgines ispred 3-4-5 top(ov)a da bi te koristio kao stit i treba da se banuju.
Da bre, to je taktika, prvo te namerno izgura pa kad izgines napise ti "Sorry lag". Reportas to i tako vikend worior dobije 3 dana odmora, taman do sledeceg vikenda.

Nece danas pobede i pored dobre igre. Svakako stres free gameplay.
U kom su danas stanju mape govori cinjenica da sa lajtom moram da igram skoro 3k dmg u proseku, jednostavno nemas vise gde da spotas sem na par mapa.
PS. U pitanju su 23 borbe a ne 32, to je neki bug koji je tu vec neko vreme.
shot_0201.jpg

Nazad
Vrh Dno