Šta je novo?

World of Tanks

Auuuuu kolko je ovaj Borkin kofer dobar tenk sa skoro istrazenim nadgradnjama, pa to je nadrealno.

Uzeo probao jednu i izobtovao.
Krenuću da ga igram kad budem radio Assistance misije :)

Auuuuu kolko je ovaj Borkin kofer dobar tenk sa skoro istrazenim nadgradnjama, pa to je nadrealno.

Što znači da će u narednom nekom update da ga downgrade. :D

Dobar je tenkić, volim kad je u mom timu a i u suprtnom, jedino se on ne buni kada ga roknem sa objectom 268, svaka granata mu do sada skinula hp.

Jel ima u nekim modovima da se smanji nišan prilikom zoom? Aslain's WoT Modpack, da li tu ima nekih podešavanja za nišan? Znači nisam neko ko voli modove ali manji nišan bi svakako došao ko kec na desetku. :D

Pa ceo kockast, nema space armor, realno je da ga cepa HE na max.
Ali top kao u Leoparda 1 i jos 14 stepeni gun depresije, nadrealno.

Imas i u promodu mod koji ti smanjuje krug nisana za 1/4.
Ja nisam mogao da igram sa njim jer imam stalan trip da mi vise rasipa granate iako je manji krug. To je sigurno zato sto onda granate lete po celom krugu a kad imas vanila nisan granate gotovo nikad ne lete po obodu nisana.

Pa ceo kockast, nema space armor, realno je da ga cepa HE na max.
Ali top kao u Leoparda 1 i jos 14 stepeni gun depresije, nadrealno.

Imas i u promodu mod koji ti smanjuje krug nisana za 1/4.
Ja nisam mogao da igram sa njim jer imam stalan trip da mi vise rasipa granate iako je manji krug. To je sigurno zato sto onda granate lete po celom krugu a kad imas vanila nisan granate gotovo nikad ne lete po obodu nisana.
Ja sam na prvom upgrade-u i trebalo mi je jedno 5, 6 partija da naučim da ga vozim. E onda je milina. EL Haluf laganih 5.5k spota, bukvalno sam im sa kamena dosao na ledja iza seoceta u dolini i tu pasivno stajao dok nisu redom skidali a svi perma spotovani :D.

Nazad
Vrh Dno