StainlessFrenky
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.07.2016
- Poena
- 235
Moja oprema
- Pristup internetu
- Optički internet
Pa sam sebi odgovaras u istom postu ono sto ti ja pisem 5ti put, Leo 120 je BS tenk i ne treba ga igrati, igraj lepo Leo 1.Brate nervira evo ovonpr, ja u steku pucam na rhma skinem mu 504 sa svim perkovima za pobosljanje municije ali uglavnom je 460 nebitno , on me nekako vidi iako sam ustekan a on na sred uilce i sa svojih 310 pogodi gde je vozac mene odma ode ammo rack
Pogledajte prilog 507603
onda nervira sto na 350-370m meni tenk profula 7 granata pitaj boga gde a od 15 pogodjenih probije 10, nebitno koju municiju koristio.
Nervira sto nema timske igre, cak i kad neko trazi pomoc ja dodjem on ode, ili kao ajmo u napad krenemo i on se povuce
Nervira sto i kad odigram extra ako ne rikne ammo ili ne izadjem iz partije jer vidim da nema vajde kakvi ****** zapadnu sto uradim mnogo dmga ali partija je izgubljena i onda neko izbaci klip WC lika koji pametuje kako je lako mirkomenadjovati i da si ti konstanta, da evo ja sam konstanta u gomili partija sa 4-6k dmga koje su izgubljene jer t11 heviji i t10 heviji izginu partija nije ni krenula....da ne postavljam silne slike da ne zagadjujem forum....ja sam izabrao BSDM leo120 i ko me sisa , ali nervira kad udjem u leo1 i idem okolo lesim osim ako se ne izglupiram....
Rhm ima odlican i precizan top, narocito kad stavi opremu za fight koju vrv ima jer je gradska mapa. Nije nasred ulice vec iza rusevina i pogodio te kad si ti pucao u njega, inace Rhm ima 320 alfu.
Dobro, kazes gomila partija sa 4-6k dmg a kolko imas partija sa 0 ili 1 shoot? Kako ti je prosek na 1100+ borbi 1800 dmg znaci da imas mnogo takvih borbi, eto za pocetak smanji broj tih partija, neka ti neki minimum bude 3 shoota, igraj malo vise kamperski dok ne das 3 shoota a posle igraj kako hoces, videces napredak.
Nemoj da guras nigde, ne vizis tenk za takvu igru, povecaj malo survajval rate uz hit rate koji ti je ok mozes da povecas winrate sa 46 na 50+ %.
Glich je 10-50, mozda i 100 borbi, na 1000+ nema glicha, to je patern.