Šta je novo?

World of Tanks

Da nije CC nalog, oni tamo imaju tonu resursa. Secam se u vreme gold lige dobijali smo te naloge i imali masu svega.

Ne znam sta je ali je sada gold na akciji oko 125 golda za evro.
To znaci da ova streamerka ima 800k evra u goldu...

Iz ovih dzabalesku Mirium kinder jaja sam do sad dobio... bas nista pametno.

Iz ovih dzabalesku Mirium kinder jaja sam do sad dobio... bas nista pametno.
Naravno.

1747394975303.png

Ostala još jedna ona misija - 1000 fragova da se napravi i valjda se dobiju 2 kutije. Ne verujem da ću biti toliko zaludan.

Mene je usralo...
Prvo ovo:

• Days of WoT Premium Account added: 3
• Vehicles added: Kpz. Erich Konzept I
• Slots added: 1

Pa onda slika u prilogu...

Prilozi

• Screenshot (24).png
    Screenshot (24).png
    1.1 MB · Pregleda: 79
Poslednja izmena:
A kako dobijate te besplatne? Nisam upalio wot jedno 7 dana, sto bi rekli neobavesten sam.

Mene je usralo...
Prvo ovo:

• Days of WoT Premium Account added: 3
• Vehicles added: Kpz. Erich Konzept I
• Slots added: 1

Pa onda slika u prilogu...

Logika ide ka tom pravcu:

Oni koji daaaavno nisu kupili nista oda daje tenkove da ih ohrabri da placaju
Oni koji redovno uzimaju ne daje nista jedno vreme jer svakako placaju i placace sve dok ne dobiju.

Svako zna svoju kategoriju pa izvolte

Logika ide ka tom pravcu:

Oni koji daaaavno nisu kupili nista oda daje tenkove da ih ohrabri da placaju
Oni koji redovno uzimaju ne daje nista jedno vreme jer svakako placaju i placace sve dok ne dobiju.

Svako zna svoju kategoriju pa izvolte
Ја буквално никада ништс нисам купио, осим пар пута што сам купио неко злато преко телефона ,а томе има бар 7 година. Кроз стандардну игру сам добио само дан премијума и неке глупости отварајући ове назови пакете.Тако да све је то лутрија или коцка.

Predjoh Pandoru, morao sam da skipujem brutal. Previse zavisi od tima, 90% vremena ne mozemo ni wave 3 da prodjemo, 9% ne mozemo wave 4, a onaj 1% su nas ubili u wave 5 ni blizu prelaska nismo bili.

Svakom borbom dobijas odredjeni broj kljuceva. Za skipovanje brutal talasa ti treba 100 kljuceva (cini mi se). Ali MORAS da prodjess jednom normal i intense svih 5 talasa. Tek tad ces dobiti opciju skip ako imas dovoljno kljuceva.

Predjoh Pandoru, morao sam da skipujem brutal. Previse zavisi od tima, 90% vremena ne mozemo ni wave 3 da prodjemo, 9% ne mozemo wave 4, a onaj 1% su nas ubili u wave 5 ni blizu prelaska nismo bili.
I sta si dobio?
Pitam da vidim vredi li igrati. Samo probao jednom.

Iz 10 "besplatnih" kinder jaja (za ceo event) sam dobio 750 golda, 10 dana premiuma, 1500 free exp, 9 knjiga za posadu (uglavnom one od 100000exp) i par onih 3D dildoa za tenkove..
U sustini, nista spec, kao i kod @ZeeGerman. Stvar srece.

Ubih 1000 tenkova... i dobio sam... medalju. Sad imam lud da sam papir!

Evo za ceo event:
1747923566214.png

Uuuuu Lave....dobio si i Prime. Da častiš :cool:

1747929113331.png

Inače mi se drugar sinoć hvali da je dobio nemačkog TD-a u kutijama što je dobio sam za igranje. U životu nije dinara dao za kutije, mada je kupovao tenkove generalno.

1747953454676.png

Ono kad igraš sam protiv svih...

new-french-heavy-line-v0-ghye589fui6f1.png

Nazad
Vrh Dno