Šta je novo?

World of Tanks

Meni nije zanimljivo da naletim na bota i da ga silujem, ja vise volim 1na1 i da je gusto, ja to najvise volim. Zato najvise igram hevije...

Imam 78k odigranih randoma (+klanske, + grand koje ne ulaze u stats). Najviše sa teškašima. Ipak, mesecima unazad igram uglavno mediume. Preferiram papirne. Najveća mi je zabava sa njima. Teški tenkovi su najlakši za igranje, najviše trpe greške ali isto tako su mi sad manje zanimljivi od mediuma. TD-ovi su dosadni, za lajtove nemam strpljenja, a artiljeriju neću ni da spominjem.

Bitno mi je da napravim štetu. Nije mi bitno da li sam poslao u garažu bota...ili, kao neko veče (pukom srećom, doduše), Frenkija :ROFLMAO:
Naravno, lepše je kad se partija izdominira kad potraje 10-12minuta, nego kad izdominiraš partiju koja se završi posle 4min, rezultatom 15:1

Mozemo igrati platoon ko god hoce. Nickname mi je kao i ovde :)

to mozda sada dobiju oni sto nisu dobili za novu godinu :)

Ja sinoc kupio 3 kutije za 107 din. i dobio iz trece kutije Char Mle 75 (tier 9 light) ahahahaha.
Tih Char varijanti k'o blata na svakoj mapi...
Problem je sto pola njih ne zna kako da ih igra...

A cudno se igra Mle, probao jednom, ne lezi mi, pa cu da ponovo za koji mesec kad se malo usemim.

Nego... Ovaj Battle Pass (Peaky) u sred Battle Passa, cemu toliko forsiranje, ko da sam u radnom logoru i imam normu da ispunim. Sigurno necu odigrati vise od 15ak partija u toku dana, samo prave presiju.

niko te ne tera da igras

Svidja mi se stav, bas je edgy 🤣

zaboravio sam smajli :)

rano je bilo :)

A cudno se igra Mle, probao jednom, ne lezi mi, pa cu da ponovo za koji mesec kad se malo usemim.

Nego... Ovaj Battle Pass (Peaky) u sred Battle Passa, cemu toliko forsiranje, ko da sam u radnom logoru i imam normu da ispunim. Sigurno necu odigrati vise od 15ak partija u toku dana, samo prave presiju.
I to sve u sred kampanje...

... znaju oni to :) zato mozes da platis za skip :)

Fale jos samo kutije, dugo ih nije bilo. I jos jedna licitacija za neki tenk. Cisto da ne bude dosadno :D. Ne daj boze da ubace mozda jos neku mapu slucajno.

Inace gledao sam skoro neki stream Mir Tankov (Ruski server iste igre) i video koje tamo imaju tenkove. Znaci bacaci plamena, autoloaderi nenormalni, itd. Sreca pa ne igramo istu igru vise :D. Penta je da je na svim serverima bacen imperativ na neke "izmisljenje" tenkove i samo se pumpa revenue, a gameplay i neka osvezenja u mapama ni na vidiku.

pa bile su kutije pre nedelju-dve :)

davno je to moj illidane, davno

mene ubi ovaj MM :D

taman uzeo CS-63... 70 bitaka imam, 1500 avg dmg... ginem kao botina... svaka bitka skoro, 6-7 tdova od 700+ alfa i 2 arty... znaci...
presao na EU2, malo bolje
sada sam presao na EU3 da probam...

bilo bi ok da nema toliko TD i arty... ja stvarno ne znam sta ljudi rade u arty? sta je enjoy igrati to?

kako sam dobio T8 bitku 4k dmg i 6 kills
mislim da je jedna ili dve bila sa T8 (ma EU2, na EU1 0) i jedno 10-15 T9, sve ostalo cist T10 i vecina ovakav sastav, bude tipa 2 mediuma... a ja kao neka budala jurim sa turbom....

Pričaj mi o tome. Juče sam odigrao bogaoca partija (baš sam imao vremena da grindam murata) - outcome je bio očajan. Igrao sam sve...od tiera 6 do 10, đa teške tenkove, đa mediume - ne vredi. Ok, imao sam i ja loših partija, ali stvarno nisam yolao ništa (ne isplati se kad grindaš). Evo samo dva primera:

1742652283799.png 1742652332384.png

EU1 (vecina ovakvih)

shot_010.jpg

moj leo krenuo na brdo insta obrisan... 30 sec bitka...

EU3, prva bitka :)

shot_011.jpg

Pazi win rate... Ugasio sam odma kad sam video :)

Prilozi

• shot_022.jpg
    shot_022.jpg
    1.8 MB · Pregleda: 90
sutra ce to da se nivelise :D

Sad cemo da vidimo :) Verovatno, tako uvek bude :p

Imam *****-friendly pitanje vezano za ove mange što su ubacili. Imam jednu mangu od ranije, nemam pojma od kad i od čega i kako sam to dobio...restrikcija je na poziciji komandira za nemački tenk.

Kada ubacim tu mangu u tenk - kako da mi se pojavi kao avatar tokom randoma?
Koliko sam mogao da vidim po strimovima, ove mange za svaki komentar - iskoči avatar sa prevodom onoga što izgovori kao komandir (na ekranu, na sredini donjeg dela ekrana).

Jel to mod neki ili...?

Da da mod. Inače verovatno ćeš dobiti još koju u ovoj turi.(ili ćeš moći da kupiš za tokene koji se sakupljaju) Ja mislim da imam dve od prošle godine.

Auuu, svaka cast!
Jedna od onih partija. Najsmešnije od svega je da mi se igra bila srušila pa sam ušao kad je igra tek počela.

Vrh Dno