Nista licno i bez uvrede ali ako imas 3500wtr i brdo partija onda si los igras da ne kazem bot. Da li uzivas ili ne, cinjenica je da ne napredujes i da tvoja igra i shvatanje igre nije na nivou. Molim bez ljutnje. Losiji igraci se ne trude da izvuku partiju i onda idu kao sto vi pricate kao idem spot 3x r i yolo, ukratko lose. Ne znam kako neko moze da uziva da gine i da nista ne uradi tj doprinese partiji...
Sto bi se ljutio, ne moras da se ponavljas

Totalno promasujes najbitniju stvar u celoj prici a to je da je ovo igra a ne statisticko naticanje.
I kako znas kako igram kada nisi video?
Konstantno pricam da je blejanje u zbunju gubljenje vremena, 3xR u svakoj partiji je tek suludo gubljenje vremena, bolje ni da ne palis igru onda.
Evo sad odigrah 5 partija.
2 izgubljene i 3 dobijene. I dobijene zahvaljujuci meni.
Ne zato sto je moj SU-122-44 sve pobio vec sto sam video rupe na bojistu pa pravio haos u pozadini neprijatelja ili nasa krila koja su padala i trebao im support pa sam flenkovao protivnike leteci po mapi. I najbitnije, nisam sam to mogao vec je trebao timski rad.
Tipa zadnja ja izvirim i spotujem jer je SU-144 nizak i skoro sve dinguje ako ne otkrijes donju plocu a Panter iza mene samo snajperisao. I nas dva odbismo i na kraju pobismo 6 tenkova u napadu na krilu.
I kada god dobijemo, uvek sam u top 3 u timu.
A one 2 izgubljene su jer nismo mogli da odbijemo krila ili nisam imao sa kim.
A posle silnih wot godina ne treba nam vise od 2 min da skontas koga imas u timu, otud cemu gubiti vreme kada vidis da ces svakako pasti sta god radio.
I onda nastupa razlika: ja cu izigravati skauta i sprziti se a ti ces cekati u zaklonu 10+ minuta da mozda napravis neku stetu zarad statistike dok cu ja uveliko igrati sledecu partiju i ako imam srece, uzivati u njoj, kao sto sam u zadnjoj koja je trajala 13+ minuta sa sve pobedom.
Ukratko, statistika je ..... , treba pazljivo sa njom