DBV-152 po meni najbolji tenk u assembly shopu do sada.
Fantastican top sa ogromnom alfom i odlicnim aim time, tacno da mu dispersion nije jaca strana ali nije nesto sto se ne moze prevazici odgovarajucom opremom.
Poredjenja radi top je na nivou Grilleta pa mozda cak i bolji. Jedini minus mu je reload time i time unisten DPM. Depresija od -7 i turet na zadnjoj strani tenka skoro potpuno onemogucava igranje na hulldown.
Kad smo vec kod hulldown igre na to treba zaboraviti i zato sto tenk nema armora pa svaki hitac je minus HP, desi se ponekad da ponesto rikosetira ali na to se ne treba oslanjati. Armor je dovoljan da te spasi od HE granata spreda i nista vise od toga.
Tenk je prilicno pokretljiv, najveci problem mu je okretanje, zato ja od opreme nosim i Impruved Final Drive i Experimentalni turbo koji ti u kombinaciji totalno anuliraju taj problem a uz to povecaju top speed, smanje disperziju pri kretanju i okretanju, smanje disperziju pri okretanju kupole. Fakticki sam tenk doveo na nivo nekih medium tenkova pa moze i tako da se igra, to uz potpuno rotirajucu kupolu daje skroz drugu perspektivu i mogucnosti.
Ono u cemu ovaj tenk dominira je camo, tenk ima mnogo bolji camo do Grilleta i to daje nove mogucnosti, moze se igrati na nekim pozicijama gde Grille ne moze.
Od opreme sem navedene dve stavke nosim i nabijac.
Ono sto sam video jeste da ga vecina "content creatora" porede sa Grilletom ali posle 150ak partija mogu da kazem da tenk nema mnogo slicnosti sa njim, cak sta vise zahteva i drugaciji gameplay. Evo moje najbolje partije u njemu, zapravo prvi Ace iako sam pre toga imao nekoliko borbi sa 7.5k dmg, koga ne mrzi neka pogleda pa nek proceni da li grille moze onako da se igra.
Credits: 74794 XP: 1243 Kills: 3 Damage: 8714 WN8: -1
wot-record.com
PS. Imam bolju kamuflazu nego ona 3D koja dolazi sa njim.