Šta je novo?

World of Tanks

Verovatno... Tako je i u auto industriji. 90tih su inzinjeri pravili aute, sad ih rade prodavci :) Ljudi su postali ogromni potrosaci, danas gde god stavis neku vrstu kockanja racunaj na veeeliku zaradu.

Evo jedna dobra od danas, izbegavao sam da ga igram puno, al moze da bude bas opasan.

Screenshot 2025-02-22 154826.png

Nije stvar u parama. Danas rade ljudi koji ne znaju svoj posao i tacka... Danas losi radnici dominiraju :) Jednostavno u WG rade ljudi koji nisu sposobni kao sto su bili u 2014 recimo :)
Nema belorusa koji su napravili igru, pustise ih niz vodu iz straha da ce EU da im uvede sankcije. Verovatno Lestini serveri rade bolje nego ovi nasi.
i dokle god oni vide da se uliva ogroman novac znaju da rade "dobar" posao
Ne govorimo o kontentu same igre, tu se apsolutno slazem, nego o funkcionalnosti, osim ako ne mislis da je ovo od juce namerno uradjeno.
Mada ni sam kontent, nista novo nisu izmislili, svaki segment igre su pokrali od nekog drugog, od battle passa pa do lootboxes.

To je zesci OP tenk.... Trenutno...

Jeste OP, malo sam danas igrao sa njim, tesko ispod 3k da zavrsis partiju. Vise sam igrao sa kinezom iz ovogodisnjih kutija, koji je takodje brutalan.

Za preostali topic, ne mislim da je kvalitet kodiranja losiji, sto svakako nije, jer su alati daleko kvalitetniji nego 2014-e, vise mislim da je kreativnost mrtva.

Evo jedna dobra od danas, izbegavao sam da ga igram puno, al moze da bude bas opasan.

Pogledajte prilog 482059
evo i od mene jedna dobra, top gun mislim, bas dugo nisam dobio :)

shot_006.jpg
Nema belorusa koji su napravili igru, pustise ih niz vodu iz straha da ce EU da im uvede sankcije. Verovatno Lestini serveri rade bolje nego ovi nasi.

Ne govorimo o kontentu same igre, tu se apsolutno slazem, nego o funkcionalnosti, osim ako ne mislis da je ovo od juce namerno uradjeno.
Mada ni sam kontent, nista novo nisu izmislili, svaki segment igre su pokrali od nekog drugog, od battle passa pa do lootboxes.
kontent donosi novac, novac odrzava igu funkcionalnom, nema novca, nema ni igre.
ako igra lose radi, pretpostavljam da necemo da ih castimo nasim novcem, ides igra nesto drugo, dokle god kupujes tenkove, lootboxove, znaci da ti je igra dobra.

Nije istina da ljudi ne daju pare za nesto sto im se ne svidja... To se lako resi kockanjem. Ljudska posvest je tako reci u nadi za boljem, eh mozda dobijem novi dobar tenk jer me je ostalo smorilo, e mozda dobijem ovaj skin mnogo mi se svidja. Ljudima pare uzeti je jako lako danas, samo dodas jednu nepoznatu u jednacinu i ljudi se navuku. Generalno govoreci, nisu svi takvi. Igra kao igra je apsolutno najbolja online igra sto sam igrao, problem je u slusanju losih igraca i promeni igre da njima odgovara jer su oni 80% igraca na serveru... Stvar je sto losim igracima nikad nista nece odgovarati. MM i mape moraju da se menjaju jer su zastarele i ne odgovaraju za danasnje tenkove i brzine kojom se odvijaju partije. Po meni su mape zaista lose i ne balansirane,MM je uzas, poprilicno mnogo prodatih acc, namestanja misija i 3 gun marka itd.

Ja ne znam dal ima 2 mape koje su dobre bilo koji tenk da vozis, ili nek ubace da mozes da biras tenk kad vidis koja je mapa kao u onslothu, igraci lajta znaju o cemu pricam. Davljenje na kraju partije bi resio banom na 3 dana. Arty bi izbacio stun i smanjio dmg duplo ali povecao brzinu pucanja i HP za duplo.
Smanjiti rng sa 25% na 15%. Ograniciti max 3 tda u partiji, max dva lajta i max 1 arti u gejmu.

Ubacio globalnu mapu da se igra normalan CW i da su nagrade bondovi, gold, rezerve i krediti. ne mora puno, samo da se ubaci nesto sto je drugacije od randoma a da klan ucestvuje! Jednostavno da smisle nesto novo, kompetativno kao klan da se igra, 15 ljudi ili 10 svejedno, samo da urade nesto novo sto je vredno igranja...

Danasnji RNG, ovo mi se nije desilo do sada u zivotu da imam ovako low roll sa E4. Mislio sam da je ovo nemoguce...

shot_007.jpg

evo i od mene jedna dobra, top gun mislim, bas dugo nisam dobio :)

Pogledajte prilog 482075

kontent donosi novac, novac odrzava igu funkcionalnom, nema novca, nema ni igre.
ako igra lose radi, pretpostavljam da necemo da ih castimo nasim novcem, ides igra nesto drugo, dokle god kupujes tenkove, lootboxove, znaci da ti je igra dobra.
Sto si pokrio imena protivnika koje su pucao?

Tacno, kontent donosi novac, onda ti taj novac potrosis na odrzavanje i prevenciju situacija koja nam se desava nonstop, da svaki put kad imamo nesto novo igra zabaguje.
Naravno da necu da ih castim novcem, nisam ni dosad a necu ni nadalje a igru cu da igram, za novac koji dajem mi je dobra. A ljudi koji misle da im je ok mogu slobodno da placaju, svako ima pravo da trosi svoj novac na svoj nacin.

@NemanjaDk93
Poslednje 3 mape koje su promenili,
Mountain Pass - bila shit za spot ali si mogao nesto da spotas na pocetku partije kad prelaze tenkovi, izmenjena da ne mozes da spotas nista.
Oyster Bay - bila shit mapa od starta ali si mogao da spotas severo-istocni deo mape, izmenjena u mapu koja je maximalno otvorena a pritom nista ne mozes da spotas.
Outpost - bila pristojna mapa za spot, na jugo-zapadnom delu sam znao da napravim i po 7-8k spota, izmenjena tako da su dodati zakloni u juznom delu pa sad svi idu yolo tamo.

Pa da, sve promene na mapama su uzas. To je ono sto pricam sto danasnji radnici nisu u stanju da naprave dobru mapu i da je izbalansiraju da bude jednaka sa obe strane... Losim igracima tesko pada rotacija na mapama, pa svaka mapa ima koridore koje stite TDovi koji stoje celu partiju na jednom mestu i prave dmg i ona bot moze da uradi i neki dmg...

Ne koristim modove, ali sam instalirao ovo cudo da bih pogledao posto zaista dosta dugo nisam igrao ovu igru. I ako moze neko da mi objasni ovu situaciju. Gold municija (grindam tier 8 ceskog Heavy-a), pucano sa 10m u bok turete i nije probijeno :D.

P.S. mozda se posto nisam dugo igrao dzabana osusila, pa je oslabila municija...

Prilozi

• shot_009.jpg
    shot_009.jpg
    141.8 KB · Pregleda: 99
Pa t8 ima slabu penetraciju i plus APCR ne voli uglove ili zaobljenje stvari :) RNGjesus nije bio na tvojoj strani.

Zaista je random tezak za igru, evo od kako je izasao DBV ti ne mozes imati normalnu partiju. Pokusavam polako, malo snajp, rotiranje mape ali gde god da ides gadjau te sa 300m ne spotovani tenkovi i svaki td ti skine 800hp... Svaka partija pat pozicija, nit mi mozemo pusnuti nit oni, ko izgubi nerve prvi taj gubi partiju.

Ne koristim modove, ali sam instalirao ovo cudo da bih pogledao posto zaista dosta dugo nisam igrao ovu igru. I ako moze neko da mi objasni ovu situaciju. Gold municija (grindam tier 8 ceskog Heavy-a), pucano sa 10m u bok turete i nije probijeno :D.

P.S. mozda se posto nisam dugo igrao dzabana osusila, pa je oslabila municija...
Moj druže pre će biti da su ti i barut i kapisla vlažni.:)

Igra je toliko debilna sad postala, toliko neuravnotezena, neizbalansirana. Ceo dan igram nekoliko pobeda, bednih, ostalo cisto silovanje neprijatelja, gotovo nemilosrdno :D
Sad lepo uzimam sve desetke, redom, kad krene partija, najbliza litica, more, ili pak tri puta "r" i pustim ga po sred mape.
Kad je igra usrana, da i ja doprinesem malo.
A i zanimljivo je videti kako svi panice kad vide mausa na sred mape, kako "vataju" straftu :p

Idi igraj tetris onda :) Mani 3x R, jer kad bi tako svi razmisljali ne bi ni bilo igrice...

Da, odlicno razmisljanje, svi se stekaju u dzbunovima na svojim spovnovima i cekaju.... 3xr rulz u takvim partijama

Samo da vam javim da je DeathStar u prodaji za 15000 bonda
FV 215b 183

"For players whose resources were blocked during the event and who still wish to acquire the XDBV-152 , Player Support is available to assist with using the restored resources as preferred. "

Ako sam dobro razumeo preko supporta imate priliku da uzmete DBV-152 ako niste uzeli kad je bio na assambly shopu.
Odigrao sam oko stotinak partija i mogu da kazem da je tenk odlican, po meni najbolji dosad na assambly shopu. Hteo sam da napisem kratku recenziju ovde ali hocu prvo jos malo da igram da steknem bolji utisak.

PS. Deathstar je relikvija, nemojte uzaludno da trosite bondove.

DBV-152 po meni najbolji tenk u assembly shopu do sada.
Fantastican top sa ogromnom alfom i odlicnim aim time, tacno da mu dispersion nije jaca strana ali nije nesto sto se ne moze prevazici odgovarajucom opremom.
Poredjenja radi top je na nivou Grilleta pa mozda cak i bolji. Jedini minus mu je reload time i time unisten DPM. Depresija od -7 i turet na zadnjoj strani tenka skoro potpuno onemogucava igranje na hulldown.
Kad smo vec kod hulldown igre na to treba zaboraviti i zato sto tenk nema armora pa svaki hitac je minus HP, desi se ponekad da ponesto rikosetira ali na to se ne treba oslanjati. Armor je dovoljan da te spasi od HE granata spreda i nista vise od toga.
Tenk je prilicno pokretljiv, najveci problem mu je okretanje, zato ja od opreme nosim i Impruved Final Drive i Experimentalni turbo koji ti u kombinaciji totalno anuliraju taj problem a uz to povecaju top speed, smanje disperziju pri kretanju i okretanju, smanje disperziju pri okretanju kupole. Fakticki sam tenk doveo na nivo nekih medium tenkova pa moze i tako da se igra, to uz potpuno rotirajucu kupolu daje skroz drugu perspektivu i mogucnosti.
Ono u cemu ovaj tenk dominira je camo, tenk ima mnogo bolji camo do Grilleta i to daje nove mogucnosti, moze se igrati na nekim pozicijama gde Grille ne moze.
Od opreme sem navedene dve stavke nosim i nabijac.
Ono sto sam video jeste da ga vecina "content creatora" porede sa Grilletom ali posle 150ak partija mogu da kazem da tenk nema mnogo slicnosti sa njim, cak sta vise zahteva i drugaciji gameplay. Evo moje najbolje partije u njemu, zapravo prvi Ace iako sam pre toga imao nekoliko borbi sa 7.5k dmg, koga ne mrzi neka pogleda pa nek proceni da li grille moze onako da se igra.

PS. Imam bolju kamuflazu nego ona 3D koja dolazi sa njim. ;)
shot_064.jpg

Bravo, odlicna partija. Ja jos nisam krenuo da igram sa njim, cisto 2-3 partije sam odigrao da me mine zelja. Cekam da se ljudi zasite i da se mm vrati na "normalu". Fitovao sam malo drugacije, auspuh, optika i aiming device, ono, kad je bushwanker, nek bude do kraja

Bravo, odlicna partija. Ja jos nisam krenuo da igram sa njim, cisto 2-3 partije sam odigrao da me mine zelja. Cekam da se ljudi zasite i da se mm vrati na "normalu". Fitovao sam malo drugacije, auspuh, optika i aiming device, ono, kad je bushwanker, nek bude do kraja
Probao jednu partiju bas auspuh, optiku i nabijac i nisam se dobro proveo, mislim da bez CVS tesko mozes uspesno da glumis skauta. Pritom tenk je trom i sporo se okrece do zla boga.

⦁ Old players: 3 days of WoT Premium Account, 50TP Prototyp for 7 days, “Bargain” 2D style

ovo si zaboravio

Please note this bonus is for new players and existing players who haven't played for the last 30 days or more.

To je nonstop aktuelno, cak i dve nedelje premiuma dobijaju neki povratnici.

A ne moze po jedan super heavy i po jedan autoloader po timu, nego dva ding-a-lota u jedan tim i dva "eto me za 2 min kad zavrsim reload" u drugi tim? Pa ovo ce tek da bude krs (veci od dosadasnjeg) :D

Koliko jos godina treba da prodje da nameste da arti i skauti ne upadaju na gradske mape?

Nazad
Vrh Dno