Šta je novo?

World of Tanks

Ovde vidim 12 ordera... Da se razumemo da bi skupio tih 12 taj se naigrao boga oca :D. Ne znam koliko su 4 uticala na to da neko dobije 279e.

@phoboskv ista situacija, ali to ne bi bio problem da vec nisam imao ono svetlece ****** koje je identican tenk. Mislim da je ovo sa dupliracin tenkovima izgubilo smisao. Sta reci kada type 59 sada ima 3 verzije...

pa zadnji deo gde su najteze misije odradis sa orderima, dobijes ih i u prethodnim laksim misijama, ali ne mozes da otkljucas ako ne zavrsis neke od najtezih with honours. naravno ne mozes samo klik, ali vecini koja igra misije je najgore na kraju

Meni su najgore one sa arty, zato i ne igram uopste to. 260 sam uzeo jer se mogu preskociti sve misije za arty. Iskreno se i ne trudim, sve sto sam zavrsio zavrsio sam usput.

Danas mi se desilo da 10min nismo kao vod mogli da uđemo u frontline. Istekao nam klanski bonus-ostalo bilo 8min što je sasvim dovoljno za joše jednu partiju.
Ovde vidim 12 ordera... Da se razumemo da bi skupio tih 12 taj se naigrao boga oca :D. Ne znam koliko su 4 uticala na to da neko dobije 279e.

@phoboskv ista situacija, ali to ne bi bio problem da vec nisam imao ono svetlece ****** koje je identican tenk. Mislim da je ovo sa dupliracin tenkovima izgubilo smisao. Sta reci kada type 59 sada ima 3 verzije...
Ko je imao otključan Chimera i Escalibur sa ove četiri ima taman koliko treba. Ja ga otključao. Tenk je pre 5 god bio wow, sad ga buše dosta lako i fokus ide odmah na njega.

Da ponovimo ako neko ne zna: sa orderima(naredbama) otključavate odmah zadnje misije. Ne morate da igrate ni jednu pre toga.

Pao uninstall.
Unakazili pucanje da dzaba poznavanje slabih tacaka tenkova kada ne mozes da ih pogodis koliko frljaju granate iako ti posada na max i imas jedan od najpreciznijih topova ikada u istoriji na tenku, sulud MM jer su ubacili vec toliko tenkova da ni sami ne znaju gde udaraju, vec na tier 3 pocinju da pucaju zlatni ammo ali kampovanje igraca kao posledica gore navedenog je van svake pameti.
Ono, kada glumim skauta u JgT 8.8 i to u skoro svakoj partiji...
Jedino uzivanje mi bilo da letim okolo sa Scorpion G i WT V i delim samare dok me ne sprze ili PzIV sa 105mm i udaram packe na daljinu.
Iako sam zeleo da uzivam, ostala neka gorcina posle 2-3 nedelje pokusavanja....

Neko je pominjao da su ga skembali nespotovanog.... Mozda je ovo.

@DukeLander
Potpuno te razumem. Do pre 10ak dana sam bar uzivao igrajuci lajtove, zadnjih par dana sam skontao da u stvari igram svaku desetu mapu na kojoj mogu efikasno da spotam a izmedju toga se zlopatim na mapama koje se iz patcha u patch prilagodjavaju samo heavy tenkovima.
Sto se MM tice, desilo mi se juce, ulazim u partiju sa Mantijem i lik u nasem timu pise 0% win chance. Pomislim, nemoguce, Redshire, imamo 3 Leoparda i jos par destrojera, racunam da sam solidno dobar scout, siguran sam da imamo dobre sanse. Razvija se game, cela mapa svetli kao Las Vegas, da biras sta da pucas. Na kraju rezultat tesan 1-15, ja i nekako nakupih 3k spota ali pogledajte samo snajpere. Game je upropascen time sto ima previse igraca koji dodju do t10 a ne nauce ni da pucaju sto je prva stvar koju naucis kad pocnes da igras igru.
megateam.jpg
Probao malo i Scorpiona ali ne vredi, RNG me previse tiltuje zadnjih dana.

Apsolutno. Ja uzeo 1390 igrao ovih dana. Ostale mi neke misije da odradim za Obj 260. Danas sam zavrsio i dobio ga. Ali... Svaka 15a mapa za LT. Igram 10a partija i daje sve gradove ili neke male mape, onda uzmem HT i dobijem Prohorovku. Onda jos 5-6 partija sa krs mapama, uzmem HT i padne Malinovka. Smejao sam se samo tako, setivsi se tebe.

Ja se rešio ovog, ostalo i premijuma i zlata. Cepam TDUSC na PS5. Opuštencija teška.:cool::cool::cool:

@DukeLander
Potpuno te razumem. Do pre 10ak dana sam bar uzivao igrajuci lajtove, zadnjih par dana sam skontao da u stvari igram svaku desetu mapu na kojoj mogu efikasno da spotam a izmedju toga se zlopatim na mapama koje se iz patcha u patch prilagodjavaju samo heavy tenkovima.
Sto se MM tice, desilo mi se juce, ulazim u partiju sa Mantijem i lik u nasem timu pise 0% win chance. Pomislim, nemoguce, Redshire, imamo 3 Leoparda i jos par destrojera, racunam da sam solidno dobar scout, siguran sam da imamo dobre sanse. Razvija se game, cela mapa svetli kao Las Vegas, da biras sta da pucas. Na kraju rezultat tesan 1-15, ja i nekako nakupih 3k spota ali pogledajte samo snajpere. Game je upropascen time sto ima previse igraca koji dodju do t10 a ne nauce ni da pucaju sto je prva stvar koju naucis kad pocnes da igras igru.
Pogledajte prilog 480269
Probao malo i Scorpiona ali ne vredi, RNG me previse tiltuje zadnjih dana.
Ne mora da bude ni do samog igrača(mada se slažem)

Ja jednu stvar mogu samo da primetim: meni većina granata leti ka spoljnom delu kruga. Svaka 5 bliže centru.

Recimo nanišanim komandirsku kupolicu na tenku(mala meta, slažem se) a granate lete po pola metra preko(ako ne i više)

Moguće da je i do interneta, ali jako nerviraju takve gluposti kao i zakucavanje granata ispred tenka

i ja onda otvorim Dakijev stream pogledam jedno sat vremena njegove bitke i onda ne vidim nista od ovoga sto vi ovde pisete

Ne mora da bude ni do samog igrača(mada se slažem)

Ja jednu stvar mogu samo da primetim: meni većina granata leti ka spoljnom delu kruga. Svaka 5 bliže centru.

Recimo nanišanim komandirsku kupolicu na tenku(mala meta, slažem se) a granate lete po pola metra preko(ako ne i više)

Moguće da je i do interneta, ali jako nerviraju takve gluposti kao i zakucavanje granata ispred tenka
Kako nije do igraca, Leopard je u pitanju, svetli cela mapa, pa tu i slep da si pogodices nesto.
Evo interesantan mod, upravo sam ga pronasao pa cu malo da pogledam o cemu se radi. Vidim da ima i vizuelni prikaz distribucije pogodaka.
Svakako u tacku nisana bi trebala da leti svaka deseta granata ali mislim da ti mnogo zavisi od tenka do tenka.

@illidan
I onda ti mi ovde kazemo "pa normalno da ne vidis kad je on strimer i promoter igre i ima povlascen RNG!" :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Salu na stranu, kolko puta ti se desilo da dok gledas njega ne kazes sebi "kako meni ne dolaze ovakvi botovi kao njemu?" :ROFLMAO::ROFLMAO:

Kakvi perverznjaci u WG. Za svaku pobedu sad oko Valentine's Day dobijes neke tokene, pa dobijes cokoladu, skinove, Valentine tenk, cokoladu, skinove, z3nsku posadu i na kraju dobijes RAM II (ram = nabiti, zabiti). Rek'o bi covek pravi dan zaljubljenih :)

shoots.jpg

Evo kako izgeldaju 16 borbi i 118 hitaca sa Scorpionom. Mogu sa sigurnoscu da kazem da su 99% hitaca bili na potpuno skupljen nisan.
3 hitca van nisana. 🤫

shoots.jpgshoots1.jpg

Evo poredjenja radi, gore je od juce a dole od danas. Isti tenk, Scorpion.
Pogledajte kolko su brojke slicne, jedva da ima odstupanja.
Ispraticu jos nekolko dana.

da pomalo, E50, E75

I tebi ne frljaju granate, sve su u centar?

kad ne nisanim dovoljno dugo i kada promasujem, obicno ide tamo gde opalim, nekada to bude tenk, nekada zemlja, zavisi od situacije. e50 ima precizan top, nije leo, ali je dobar

svaki top ima accuracy, 0.3 znaci 30cm na 100m, pa racunaj gde sve moze da ode.

Juce mnogo cudan dan za wot... Em sto je bio onaj bug sa kreditima goldina itd, nego su partije bile sa po 8 TD po timu, 2 arty i po 2 lajta najcesce. Sve u svemu UZAS, ali sam igrao platoon i uspeo da imam 100% pobeda u 14 partija i avg dmg 3000. Kako se to desilo ne znam. Granate su uzasno letele. Pola granata padalo u zemlju, ali opet sam nekako uspeo da odrzim 3k avg i 100% pobeda...

this?

nnsklweubake1.png

Ово постаје комедија 🤣

Svake godine je isto posle assembly shopa. Ja uzeh ovaj DBV, ali pre sredine marta nema smisla igrati.

I tebi ne frljaju granate, sve su u centar?
Ma frljaju mu isto ko i nama nego se pomirio sa sudbinom pa se manje nervira. :ROFLMAO:

Ali ovo juce je tragicno za igru koja postoji vise od dekade. U poslednje vreme nema patcha da nemamo neki problem. Stvarno ne razumem kako mozes da uzmes milijarde svake godine i da ne ulozis nista u posao.

Nije stvar u parama. Danas rade ljudi koji ne znaju svoj posao i tacka... Danas losi radnici dominiraju :) Jednostavno u WG rade ljudi koji nisu sposobni kao sto su bili u 2014 recimo :)

Ili im se desilo isto sto i drugim developerima... Izadju na berzu, onda dovedu CEO, marketing i sales budzovane iz neke nepovezane delatnosti ali koju znaju da muzu kupca i onda ode sve kroz prozor sa kvalitetom proizvoda. Lista takvih je ogromna...

i dokle god oni vide da se uliva ogroman novac znaju da rade "dobar" posao

Nazad
Vrh Dno