Šta je novo?

World of Tanks

Danas je bilo dosta dobrih partija, ali ova je van svih parametara. Sa mediumom sam vukao ceo tim do pobede, bukvalno sam bio svuda na mapi bas kad je trebalo. I dobismo nekako na kraju. Ace tanker i Radley Walters kao nagrada za trud.

Ujedno i prva partija gde sam video VCS 6X6 u protivnickom timu, dobro je odigrao, bio prvi u njihovom timu :)

lion.JPG

lion2.JPG

Nije u startu tako jer svi krecu skoro sa 0, onaj njihov kvalifikacioni deseterac pojma nema. Mnogo dobrih igraca igra u bronzi i silveru.
To da te zapadne po nekoliko poraza u nizu je normalna stvar, samo gledas da izgubis sto manje poena.
ok to na startu, ali koliko sam ja dosad video, idioti ne igraju onslaught

Sada već tradicionalno "ispumpavanje resursa" koje ide nakon gomilanja istih tokom Holiday Ops-a :)
Naravno da Rambo, sam po sebi, nije dovoljan, već je samo početak.

Voleo bih da vidim onog Udes-a devetku, za njega bih i spucao nešto nagomilanog srebra/zlata/free exp-a. Drugi tenkovi (pogotovo opet neki novi) me nešto preterano ne interesuju. Možda budu forsirali one 3D dodatke koji me takođe ič ne zanimaju. Neko parče ljubičaste ili eksperimentalne opreme bi bilo ok...

Hahah, isto, UDES 03 Alt 03 bih bas voleo da bude. Pritom, imalo bi smisla, tako sam prosli put uhvatio TL-7 koji mi je jedan od omiljenih Tier 9 tenkova :)
Mada je moguce da UDESa stave i u neke kutije (kineske, one martovske, Mars ili Waffentrager), ali se nadam da nece.

Takodje, ne znam zasto, ali bih voleo onaj BZ-72-2 koji sam promasio prosle godine. Znam da je bezvezan tenk, ali najvise mi se vizuelno dopadaju kineski tenkovi u igri. Sad sam ponovo uzeo da igram Monkey Kinga, em sto je skin prelep, em sto sad zapravo igram mnogo bolje sa njim nego ranije.

Danas preko 10k kombinovano i prvi mark nakon svega 79 partija, gde sam u prvih 20 igrao kao potpuna botina :)

majmun.JPG

Na ovoj aukciji, mozda uzmem samo neki tenk ako bude koj ima alfu 700... ja sam onaj tipican igrac, koj voli tenkove koj imaju topove od 152-180mm

Da se nadovezem...
Evo za one koji se zale na WG (a ja se najvise zalim) kako samo ubacuje yolo tenkove namenjene ******ima da vide da uvek moze gore.

Stanlox napravio maksimalne rekordne damage sa zandarmom, 16k dmg

zato i kazem da je EU server jedini normalan

Kad igram sa light tenkom, nema sanse da mi da mape gde imam prednost u spotovanju, cim prebacim na neki mid/heavy, deset za redom. :ROFLMAO:

Ovo neki skin kao se ubaci ili sta ne kapiram.

I naravno, izasao mi je Phonix ovaj aka WT E100, 100k golda. I to samo sto je pocelo ovo sad u 7, on je prodat boze. Sace svi da dave sa ovim tenkom u tier X, al jacu namerno da ga jurim sa 152 topovima. :LOL:

Ahahahahahahhahaa...kakvi su carevi ovi iz WG-a.

100k golda za Waffena...3k komada planulo odmah. Kapa dole, baš znaju da prave pare.

Jedino ne kapiram šta je sa BZ-176. Prvo mi on izašao, ali kako ga imam - odma mi prebacio na rasprodati WF. Za koliko je išao BZ? Koliko komada?

edit: sad mi rekoše da je to samo bil "fora"...kao wallpaper, zezancija...štagod

Poslednja izmena:
400 eur za tenk :D. I otisao kao da dele za dzabe... Zanimljivo drustvo u kome zivimo...
steta samo sto su stavili samo 3000 komada, trebali su 50000 komada, pa neka se unisti server. i ovako je sve ******o, neka ga jednom vec sahrane, ubaci lepo cist pay to win kao na drugim privatnim serverima i neka igra ko ima para

steta samo sto su stavili samo 3000 komada, trebali su 50000 komada, pa neka se unisti server. i ovako je sve ******o, neka ga jednom vec sahrane, ubaci lepo cist pay to win kao na drugim privatnim serverima i neka igra ko ima para
eeeee pa nisu oni retardirani. To je biznis odluka koja je jako dobro proračunata od strane njihovih analitičara. Na osnovu aktivnosti account-a koji su pokipili ovo čudo - zavisiće kada će se ponovo pojaviti u nekom manjem ili većem broju. No, meni se čini da će u narednih par dana da osvane na aukcijama određeni broj ovih account-a.

WG nije mutav, ali nisu ni oni koji su uzimali. Ne verujem baš da su svi kupovali "da bi se igrali" tj. da bi u ličnom vlasništvu imali "OP piksele". Ima onih koji će opasno da zarade i na ovu cifru (tako što će prodati onima koji nisu stigli/uspeli da kupe sa namerom "da bi se igrali").

naravno, pametno je to sve. zato i imaju toliko novca. ne i mog na svu srecu.

@ZeeGerman BZ je kao sala, i meni je izasa, pa prebacilo na WT E100. a nemam BZ...Sve jedno, ja se obradova, lele BZ, tenk kog zelim...kog cekam. Ono corak :LOL:

Ovo sa WT E100, je isto kao kada su sa ISU-152 uklonili BL top od 270pena.. kao prejak za VIII tir, a taj top sad gledamo na ISU-152K VIII tir ,,, A ovaj WT E100 nije ni za kredite da zaradjuje, tako bolje sto je promako.

Poslednja izmena:
Ja ću na kraju da prodam nalog i ceo komp, sve igrice se svode na mjaumjaumjau novac danas. Ko ima više, taj ima sve na izvolte.

Poslednja izmena od urednika:
Da se nadovezem...
Evo za one koji se zale na WG (a ja se najvise zalim) kako samo ubacuje yolo tenkove namenjene ******ima da vide da uvek moze gore.

Mislim da ćeš promeniti mišljenje posle završetka ove aukcije u nedelju.

WG zna svoju bazu igrača i za dosta njih nije ništa da daju par hiljada eura godišnje na igru

Što se tiče BZ-sve ispod 100e vrednosti će biti džaba.

Ili će da ga prdaju budzašto i da preplave MM sa njim tako da ne bude ništa posebno više

Dobro, ovo sa WT-om je vise sok fora, ispumpali su 300 miliona (ej trista miliona) golda sa servera, pa nek uzivaju momci koji ionako ne znaju sta ce sa tim goldom.

Drago mi je da je ovo islo prvo, tako da lepo ispumpaju tih 3000 ljudi. Nek uzivaju, ionako je taj tenk sada kanta. Video sam ih u nekoliko partija, bukvalno nista nisu uradili.

Tenk je za danasnju metu katastrofa, jeste da ce da usere jednom muceniku partiju i to po nekad. Al to moze i FV4005. Ocajan camo, mali view range, ogroman tenk sa turetom je magnet za HE.
Danas u Tier 10 kada svi furaju bond opremu, bolesne alfe, autoloadere, itd. ovaj tenk uopste nece biti kompetitivan, a sto je najtuznije ni zabavan za igru. Igrao sam ga kao rental, ono je pakao bio. Moras da stojis van renderinga ljudima i da se nadas da nisi nekog propustio ko ti je u view range-u, jer cim opalis odmah te spotuju ako si u istom postanskom kodu :)

Vrlo brzo ih necemo ni vidjati u partijama, a taj set ljudi je pukao 300+ evra u goldu za tenk koji ce malo da igraju i da se smore kad shvate da ga ljudi hajpuju na osnovu onoga sto je bio pre 13 godina.

Ja cekam nesto krsteno sa svojih 150k golda, 3 miliona free expa i 200 miliona kredita sam spreman, ali samo ako je ponuda dobra i tenk deluje zabavno.

Poslednja izmena:
Sokenzi 200m kredita u igri 3m expa...daj meni sve to mrzi me da grindam. :LOL:

Ja imam 500000 xp koji nisu besplatni nego moram da ih pretvaram i samo 1 milion coinsa.

Gold ammo pojede dobru partiju.

Momci, razumem da vas iznervira igra, ali psovanje sa sve namernim eskiviranjem auto cenzure nece da valja.
Zasto da delimo bezveze bespotrebne poene...

Ubacuju nova vozila a mape ni na vidiku. Pravio jesam dužu pauzu ali kada sam se vratio, ništa posebno od tada sa mapama.

Mene nervira što sam rekao u prošlom postu, kada sam kao medijum, naidjem na mausa, moram gold ammo i ta partija bude odlična, nabijem dmg preko 4000-5000 i onda kada odem da vidim zaradu, vidim da sam u minusu.

T10 ces skoro uvek biti u minusu to je mehanika igre

Uvek i bila, cak i pre gold ammo.
Meni je smesno kada uzmem tier 4 i 5 iz zezanja i svi me buse sa gold...

Za ovu francusku dvocevku ne bih dao ni dinara. A ona fora sa bz-176 im je bas budjava. Tenk nije svemocan, ja ga imam, i ne igram vise cesto, vise iz razloga sto sam ruzno pace u partiji, cim me vide, svi beze na drugu stranu, niko nece da se igra sa mnom. Naravno ako je t8 mm ili ne daj boze ispod.

Nazad
Vrh Dno