Šta je novo?

World of Tanks

Svi smo mi zreli za psihIJATRA. Samo kukamo, a i dalje peglamo 🙃

Današnja (dosadašnja) sesija:

Pogledajte prilog 475649

• prvi setup (za pucanje) je ljubičasti stabilizator, ljubičasti nišan (innovative targeting) i eksperimentalni turbo trćeg levela. Ovo mi je setup već duže vreme
  • drugi setup sam stavio baš kao što si naveo...i fakat je dalo rezultat

ALI

dođem do toga da ne uživam u igri. Svede mi se igranje za cifre, bez trunke zadovoljstva.
Mada...onda sam i licemeran/kontradiktoran, jer IS-3 sam 3-markovao da bih eto...dokazao da mogu, iako je igranje bila zapravo agonija.

Možda, umesto foruma, da posetim psihologa? :unsure: :ROFLMAO:
Sta ti je veci problem, kad igras na dmg ili na spot?

U principu treci gunmark je bas tryhard mode za vecunu igraca, isto je i za meni kod pojedinih tenkova, narocito veci tier i narocito kad dodjes na zadnja 2-3%. Najlakse mi je kod scauta, zato njih i igram, nekako mi prirodno, zbog spota, a najteze kod heavy jer previse zavisim od RNG.

@MilanBre
Grindanje para je i zamisljeno da bude dosadno da bi kupovao premium vreme i kartice, ili sto kaze illiden, direktno kredite.

Sta ti je veci problem, kad igras na dmg ili na spot?

Haha...meni je sve problem :ROFLMAO:

No, realno gledano, ovaj tenk mi je greh igrati na spot. Naravno, to je do mene i mog poimanja zabave. Evo primera:

1736544692219.png

Fisherman je mapa. Više volim i ovako da izgubim, nego da dobijem kao gore što sam okačio (Prokhorovka sa 4,8k asistirane). Pri tom, nisam se ja ovde nafarmao kada je partija bila gotova. Naprotiv, ja sam "prodao" partiju na 9:12 jer me protivnički b-c outspotovao (moja pogrešna procena njegove pozicije). Nemam snimak, jer sam povileneo i izašao pre nego što je ista završena.

Možda, umesto foruma, da posetim psihologa?
Posle dva milenijuma sam instalirao WoT, cisto da vidim sta se desava.
Jedva sam prepoznao igru i izgubio totalno volju da istrazujem haos koji napravise sa dodatcima, budzenjima, perkovima...
Odigrao par partija sa tier 5 i kada videh da me i tu rasturaju sa gold ammo, izbrojao 28 premium tenka u garazi i samo njih cepam sa totalno iskljucenim mozgom i nema nerviranja :)

Ja def ovo ne umem da igram posle 11 godina. I ovih 5 jedva. Definitivno moram naći neku igru da se skinem sa ovog.:ROFLMAO:

Prilozi

• Untitled.png
    Untitled.png
    163.8 KB · Pregleda: 73
Pozdrav svima. Pratim forum vec dva meseca od kada sam se ponovo aktivirao sa igranjem tenkica posle 9 godina :) Napravio sam nalog da se pozalim jer sam poludeo zbog bana na 3 dana bez ikakvog razloga. Ne ubijam svoje , ne vredjam nikoga nista lose nisam radio. Pisao sam im tiket nisu mi odgovorili proslo je 24h. Jel moguce da pogresno banuju ili da zbog nekoliko reportova daju ban na 3 dana ? Nisam klinac i ne vredjam ljude po chatovima da bi me tako banovali...

obicno prvi prekrsaj nije ban na 3 dana, mada ima raznih prekrsaja. mozda je koriscen neki ilegalni mod na nalogu. ko zna. ali posto nije perma ban, igraces posle tri dana.
samo ne znam kako je banovan nalog bez razloga, obicno pise razlog bana

obicno prvi prekrsaj nije ban na 3 dana, mada ima raznih prekrsaja. mozda je koriscen neki ilegalni mod na nalogu. ko zna. ali posto nije perma ban, igraces posle tri dana.
samo ne znam kako je banovan nalog bez razloga, obicno pise razlog bana
Pise razlog zaboravih da ga napisem "major game violation". Ja sam ih pitao iz kog razloga sam banovan ali odgovora do sada nema. Najvise me je iznerviralo to sto imam skoro tri slobodna dana a ne mogu da igram...

da, nesto ozbiljno. moguce koriscenje ilegalnog moda ili tako nesto. tu mislim da bude first time 3 dana pa ako se ponovi perma ban ili sedam dana pa treci put perma ban. probaj da vidis na oficijelnom discordu

Ja ne znam iskreno što još nisam dobio ban kada sam kao TD gurnuo leoparda iz šteka jer mu nije tu mesto, gurnuo sam ga pravo sa stene sa padne i izgubi 80 odsto dmg, mislio sam da će za par dana da usledi ban ali ništa od toga.

Možda su tebe prijavili više njih da se na primer uštekaš i ne mrdaš, kada gori vatra, ti se kriješ.

Kolilo znam, ne možeš više da ubiješ svoje. 😬

kada te reportuju obicno bude 24h ban (mora vise ljudi da reportuje da bi neko od staff analizirao sta se desilo), osim ako nije vec dobijao banove ranije, ali koliko sam razumeo ovo mu je prvi put

da, nesto ozbiljno. moguce koriscenje ilegalnog moda ili tako nesto. tu mislim da bude first time 3 dana pa ako se ponovi perma ban ili sedam dana pa treci put perma ban. probaj da vidis na oficijelnom discordu
Ma nikakvo varanje , ilegalni modovi itd. Niti sam ikad platio za igricu bilo sta. Ne secam se da sam banovan i pre 9 godina kada sam igrao niti to bilo gde pise. Mnogo je 3 dana a oni nece da odgovore zasto i zato kazem da mi je sumjivo i da je mozda neka greska. Nista ostaje mi da cekam jos 24h da istekne ban...

Ja ne znam iskreno što još nisam dobio ban kada sam kao TD gurnuo leoparda iz šteka jer mu nije tu mesto, gurnuo sam ga pravo sa stene sa padne i izgubi 80 odsto dmg, mislio sam da će za par dana da usledi ban ali ništa od toga.

Možda su tebe prijavili više njih da se na primer uštekaš i ne mrdaš, kada gori vatra, ti se kriješ.

Kolilo znam, ne možeš više da ubiješ svoje. 😬
Није на теби да га гураш и одлучујеш гдје му је мјесто. Можда неко други има исто да каже за тебе...
Знам да саиграчи знају да подигну живац али то не треба да радиш...

Није на теби да га гураш и одлучујеш гдје му је мјесто. Можда неко други има исто да каже за тебе...
Знам да саиграчи знају да подигну живац али то не треба да радиш...

Veruj mi, nije mu tu bilo mesto.

Po meni igrači koji igraju sa Leopardom su najveće botine.

Retko kada naidjem na leoparda na sam početak meča, uglavnom ga sretnem pred kraj kada ima full dmg jer se štekao u pozadini.

Ja sa k-91 sniper tenk, idem u blisku borbu sa Heavy tenkovima, ne bežim od toga.

Veruj mi, nije mu tu bilo mesto.

Po meni igrači koji igraju sa Leopardom su najveće botine.

Retko kada naidjem na leoparda na sam početak meča, uglavnom ga sretnem pred kraj kada ima full dmg jer se štekao u pozadini.

Ja sa k-91 sniper tenk, idem u blisku borbu sa Heavy tenkovima, ne bežim od toga.
Одустајем 😮‍💨

Kad budes imao 3 4k avg dmg sa tenkovima onda ces moci da pricas gde je kome mesto... Dobri igraci imaju drugacije shvatanje igre i drugacije citaju igru dok se odvija...

Kad budes imao 3 4k avg dmg sa tenkovima onda ces moci da pricas gde je kome mesto... Dobri igraci imaju drugacije shvatanje igre i drugacije citaju igru dok se odvija...

U 70 odsto meča imam preko 3k dmg.

Nekad mi se desi da imam 0 dmg, jednostavno se brzo se završi meč ili me skemba rng.

Opet ostajem pri mišljenju da su igrači Leoparda svi isti sa šablonom igre.

Udaricu screenshot sledeći put pa da vidite o čemu pričam, danas ja se krkjam sa tri tenka a oni u pozadini zajedno sa TD rame uz rame.

Meni je najvece suntavilo kad Heavy sedi negde pozadi, krije se iza SPG :)

Meni je najvece suntavilo kad Heavy sedi negde pozadi, krije se iza SPG :)
Moram malo podrzati Milana, makar sto se tice kampovanja igraca, za ostale prituzbe ne znam.
Igrao sinoc uglavnom sa Scorpion TD i JgT 8.8 i uglavnom sam ja izigravao skauta na otvorenim mapama dok su teskasi i skauti kampovali na spawnu.
Ako prezivim da predjem pola mape onda krenu i oni.
WoT je uvek bio kamp fest ali ovo je bas lose.
No nije ni cudno jer ako me nahvataju na otvorenom instant sam mrtav jer samo pljusti gold ammo.
Ono sto jako nije lepo od WoT ekipe je sto unistavaju stare premium tenkove.
Npr JgT 8.8 je imao brz i jako precizan top sa malim dmg. Sada je isto brz i mali dmg koji nista ne moze da pogodi, granate frljaju na sve strane osim u centar.

Nesto razmisljam malopre i ne mogu da se setim kad sam zadnji put igrao Prohorovku.
Zadnji put sam dobio mapu pre 21 dan (a igram skoro svaki dan), za 30 dana i 500 borbi dobio sam 5 puta i naravno nijednom nije bilo sa skautom.
Za nijansu bolja situacija sa Malinovkom, dobio je zadnji put pre 9 dana, ukupno 6 puta za poslednjih 30 dana, 4 puta sa skautom.
Interesantno da skoro sve druge mape dobijam barem duplo vise puta, Ghost Town cak 27 puta.
Hmmm, tacno mape sa random eventima dobijam mnogo manje u odnosu na one koje nemaju random evente. :unsure:

Edit: To je zato sto mi iskljucene mape sa random eventima. :rolleyes:

Poslednja izmena:
Ja ne znam sta je problem ali recimo Karelija ne pamtim kad sam dobio assault mod vec samo ide standard?

Nesto razmisljam malopre i ne mogu da se setim kad sam zadnji put igrao Prohorovku.
Zadnji put sam dobio mapu pre 21 dan (a igram skoro svaki dan), za 30 dana i 500 borbi dobio sam 5 puta i naravno nijednom nije bilo sa skautom.
Za nijansu bolja situacija sa Malinovkom, dobio je zadnji put pre 9 dana, ukupno 6 puta za poslednjih 30 dana, 4 puta sa skautom.
Interesantno da skoro sve druge mape dobijam barem duplo vise puta, Ghost Town cak 27 puta.
Hmmm, tacno mape sa random eventima dobijam mnogo manje u odnosu na one koje nemaju random evente. :unsure:

Da to je i meni bilo iskljuceno iz nekog razloga, skapirao pre par nedelja, mislim da su menjali u nekom patchu, ako se secam dobro, pre si isao u settings i mogao da iskljucis random events, a sada su to promenili u "maps under development" pod podesavanjima samih borbi. Dobijao sam 3-4 iste mape non stop u krug, i slucajno video na yt gde je neko imao isti problem.

Ja Proho i dobijem ponekad ali Malinovku nisam sigurno mesec dana mozda i jace, bas cu da ukljucim random evente da testiram.

*** ih onslaught da ih ***.
Odigrao kvalifikacije, upadoh u B diviziju. Za 4-5 partija dodjoh na korak od silvera, sve pobede i ugasim sinoć .
Rekoh, ajde danas da pobedim koju i da uzmem konačno kpzt 50 t, kad oces. Ceo dan idioti i poraz za porazom. Po 5 u nizu. I sad zavrsih u D diviziji bronze.
*** u pm bre. U 3 navrata sam palio igru i ceo dan idioti.

zasto sad to? pa tu je koliko toliko skilled based MM, znaci skoro uvek igras protiv ljudi slicnih tebi po skillu, pogotovo kako napredujes gore. nije kao random (naravno to je lakse odraditi jer je u MM samo jedan tier tenkova)

Nije u startu tako jer svi krecu skoro sa 0, onaj njihov kvalifikacioni deseterac pojma nema. Mnogo dobrih igraca igra u bronzi i silveru.
To da te zapadne po nekoliko poraza u nizu je normalna stvar, samo gledas da izgubis sto manje poena.

Vrh Dno