Šta je novo?

World of Tanks

Ма сигурно му WG даје већу пробојност јер је youtuber, нема шта друго бити.
Мислим да је ово једино образложеље које ћеш прихватити 😂

Ма сигурно му WG даје већу пробојност јер је youtuber, нема шта друго бити.
Мислим да је ово једино образложеље које ћеш прихватити 😂
Ja bas imam teoriju da pocetnicima daje bolji RNG. :ROFLMAO:

@MilanBre
Ja kolko vidim covek nisani svaki hitac i tacno vodi racuna o tome gde ce da pogodi, ne puca sa zakljucanom metom.
Samo sto je video "vrhunskog" kvaliteta pa ne mozes sve ni da vidis.
Prvi shoot 268 u bok, drugi XM u bok, treci u hech ili u krov 268, cetvrti u obraz 268 i peti u bok grilleta.
Sesti i sedmi shoot mu je po gornjoj ploci is3 ali to je vec autopen osim ako ga pogodi u gusenicu.

shot_061.jpg

Искрено, никад нисам ни размишљао у том правцу, дешава се да иде и не иде и на RNG свакако не могу утицати 😂
Утичем на оно на шта могу, али понекад повуче па умислим да сам skill4ltu посебно кад са нафармам доста штете у старту 😂 и онда сасвим случајно идем у гаражу да "think about life decisions" хахахаххаха или боље рећи "regret " хахахаххаха

Kust

Često ih srećem u randomu ovih dana. Jel to možda tenk za naredni maraton?

Na primer TD ima napred oklop 350mm, ja ga gadjam gold granatom koja probija 390mm.

Na kraju, koliko puta da ga pogodim, ne mogu da ga probijem, neće, donja ploča znam da najslabija ali često se TD postavi da ne možeš da je rokneš.

Najviše mi smetaju TD sa autoladerom a usput i imaju ekstra oklop napred.

Jel ima negde serveri gde je malo realnija igra?

350mm deklarisane debljine.
Ali ako je 350mm pod uglom od 60 stepeni, efektivno imas 405mm oklopa (koji granata za 390 probija samo kad imas povoljan RNG). Pod uglom od 45 stepeni to se pretvara u efektivnih 495mm. Tako u pravom zivotu funkcionise sloped armor i zato tenkovi posle prvog svetskog rata vise ne izgledaju kao kvadri i kocke iz kojih strce topovi :).

E sad WoT ima overmatch gde kaze ako je kalibar granate 3x veci od debljine oklopa, probices svakako.
Samo treba da nadjes koji top ima 1150mm i ima da busis pod kojim god uglom :)

Salu na stranu, primeti da je na onom videu on malo uzbrdo u odnosu na njih i time malo potire njihov slope. npr njegova pozicija umanjuje slope za oko 10 stepeni, tako da kosina neprijateljskog oklopa nije 60 stepeni, vec 70, a tu vec efektivno ima 375mm oklopa i u vecini slucajeva (osim bas loseg RNG) ce probusiti oklop sa granatom koja ima 390mm probojnost (ako je los RNG, dingovace i tako).

Poslednja izmena:
overmatch radi samo sa AP granatama

Jel ima negde serveri gde je malo realnija igra?
ovaj je najrealniji. RU je polu pay to win, Kineski je teski pay to win. NA je isti kao nas samo mnogo manji broj igraca (duzi queue time, losiji MM) i imas mnogo veci ping

edit:

Poslednja izmena:
Juče i danas

1736443364335.png

Kada bih imao strpljenje da uvek ovako igram, 3-markovao bih ga za nedelju dana, a ovako....mesecima ne mogu ni dve markice da namaknem :sick:

Jel ima još neko specijalan kao ja da stvarno ne voli SU-130PM? Ja moj ne mogu da nateram da mi radi nikako, tenko toliko maša da je neverovatno. Što ga više igram više mi se ne dopada.

Ako imam sa njim 50% pogodaka po partiji super sam zadovoljan

Da podelim mec od malopre.

Ja sa Heavy wz 111 a5, sa gold municijom protiv badgera, ja njemu ne mogu ništa, on mene razbi.

Jel to realno?

Realno kako nije, Ako je Badger u hull down poziciji i koristi depresiju topa-ne možeš da ga probiješ. ako je na ravnom-možeš. WZ-111-5a nije pravi heavz tenk, nego miks, sa njim gledaš da ideš na srenje tenkove, jer protiv njih oklop može i da radi.

Realno kako nije, Ako je Badger u hull down poziciji i koristi depresiju topa-ne možeš da ga probiješ. ako je na ravnom-možeš. WZ-111-5a nije pravi heavz tenk, nego miks, sa njim gledaš da ideš na srenje tenkove, jer protiv njih oklop može i da radi.

Ma vidi, lakše mi dodje duel protiv 60tp ili e100 nego protiv Badger.

Na tom meču, tri heavy tenka na Badger, ništa mu nismo mogli.

Nema slabu tačku sem sa strane ili ploča ispod.

Da podelim mec od malopre.

Ja sa Heavy wz 111 a5, sa gold municijom protiv badgera, ja njemu ne mogu ništa, on mene razbi.

Jel to realno?
Evo ovde mozes da pogledas mnogo korisnih stvari. Sasvim je realno da Badgera ne mozes da probijes nigde sem u donju plocu, dok on tebe busi lagano jer ima odlican pen i precizan top.
Sto se tice matematike oko probijanja, 390 pen sa +_25% je 292-487 pen, znaci ako je njegov oklop 350 ti imas okvirno 70% sanse da probijes i 30% da ne probijes (to je ono kad ti pokazes narandzast nisan).
Eto sad si naucio nesto, kad vidis Badgera u hulldown ides lepo na drugu stranu, ne testiras mu oklop jer ces dobiti po nosu.

@ZeeGerman
Ne mogu da vidim koliki ti je avrg assistance ali sudeci po WTR rejtingu mislim da nije veliki. Nisam nikad igrao Chara ali 2.2k avrg dmg mislim da je premalo za t9 i tenk kakav je Char. Mislim da podcenjujes 3.6k kolko je potrebno za treci mark.

Na tom meču, tri heavy tenka na Badger, ništa mu nismo mogli.
tri topa protiv jednog?
prvi ga trekuje, on potrosi repair, drugi ga trekuje, to je to, mozete da mu radite sta zelite, neko popije shot, nije strasno jer badger nema ogroman alpha kao recimo fv ili jgpze100 i eto, dead badger

e sad, da imamo replay, mozda bi mogli nesto da vidimo sta i kako, ovako... ***a... uci se dok si ziv

@ZeeGerman
Ne mogu da vidim koliki ti je avrg assistance ali sudeci po WTR rejtingu mislim da nije veliki. Nisam nikad igrao Chara ali 2.2k avrg dmg mislim da je premalo za t9 i tenk kakav je Char. Mislim da podcenjujes 3.6k kolko je potrebno za treci mark.

2,2k prosek je ok za moje standarde. Ok, moji standardi su relativno niski, ali pre svega zbog činjenice da ja imam mnogo bitaka odigranih, a bez iole konstantnosti u igri. Mislim, imam sve desetke u garaži, a ne znam da li imam pet desetki sa prosečnom štetom preko 2k.

Upravu si, potcenjujem. Sad sam pregledao listu (sreća pa imam replay mod, nemam pojma kako bih drugačije video) i vidim da mi je avrg asistirana tek 645. Kad se sabere, nije dovoljno ni za pomenute dve markice. Mora bolje, definitivno.

Mislim da te je zavarao winrate koji je odlican u tvom slucaju ali po WTR rejtingu se vidi da nije zbog tvoje igre (za neki carry gameplay treba da ti bude bar za 1k vise) vec si imao talican mm.
Ono sto mogu da ti predlozim da probas sa dva setapa, prvi za pucanje, iskoristi savete iz onog tvog videa, odlicni su saveti a drugi da stavis CVS, optiku i auspuh i probas da igras na spot kad naidje povoljna mapa. Sa pomenutom opremom mozes da namuljis camo do 43% i vr na 505m sto je odlicno i za lajtove a ne pa za mt.
Koristeci spot mnogo lakse nasviras gunmark, veruj mi da nema mnogo igraca koji mogu da prave 3.6k dmg u proseku sa njim.

@illidan
Tako funkcionise kad igrate vas troje u vodu, ako su random igraci nema nista od toga, mozes samo da pogines za dzabe. ;)

Gledajte video do kraja ako vam je bitan 1 dan premiuma.

Bilo bi lepo da ubace noćne mape pa kada neko ispali granatu, da ga drugi tenk spotuje.

@iceAge Nisam, pomerao sam se ka middle i nema sile da sam spotovan ili da sam ostao spotovan jer bi to bilo više od 30 sekunde.

Milane mogao bi nekada da okačiš snimak bitke, pa da ti ljudi koji ovu igru shvataju i koji su jako dobri igrači, a tu su na forumu pomognu savetima i da ti ukažu na eventualne greške..
Ovako samo mlatiš i zamaraš sebe ali i druge.

Bilo bi lepo da ubace noćne mape pa kada neko ispali granatu, da ga drugi tenk spotuje.

@iceAge Nisam, pomerao sam se ka middle i nema sile da sam spotovan ili da sam ostao spotovan jer bi to bilo više od 30 sekunde.
moze neko da te drzi perma spotted. to sto ti mislis da nisi spotovan ne znaci da stvarno nisi.

ima neki pve mod sa nocnim bitkama, valjda za haloween. vec se dugo prica o random nocnim… za sada tesko da ce biti ista od toga

Nikako da se zaustavim i da okačim snimak.

Realno ne bunim se kao pre, više mi smeta rng i overpowered TD, sve ostalo je super.

Imam muku sa parama, koji tier je najbolji za gridnovanje novčića?

Nikako da se zaustavim i da okačim snimak.

Realno ne bunim se kao pre, više mi smeta rng i overpowered TD, sve ostalo je super.

Imam muku sa parama, koji tier je najbolji za gridnovanje novčića?
Pa onaj sto si prodao, t8, tipa XM, Scorp itd.

mozes i za gold da kupujes credits, takodje ima i posebnih paketa na store gde pored golda i prem time imas i credits

Ne verujem.

Mislim da te je zavarao winrate koji je odlican u tvom slucaju ali po WTR rejtingu se vidi da nije zbog tvoje igre (za neki carry gameplay treba da ti bude bar za 1k vise) vec si imao talican mm.
Ono sto mogu da ti predlozim da probas sa dva setapa, prvi za pucanje, iskoristi savete iz onog tvog videa, odlicni su saveti a drugi da stavis CVS, optiku i auspuh i probas da igras na spot kad naidje povoljna mapa. Sa pomenutom opremom mozes da namuljis camo do 43% i vr na 505m sto je odlicno i za lajtove a ne pa za mt.
Koristeci spot mnogo lakse nasviras gunmark, veruj mi da nema mnogo igraca koji mogu da prave 3.6k dmg u proseku sa njim.

Današnja (dosadašnja) sesija:

1736528724346.png

• prvi setup (za pucanje) je ljubičasti stabilizator, ljubičasti nišan (innovative targeting) i eksperimentalni turbo trćeg levela. Ovo mi je setup već duže vreme
  • drugi setup sam stavio baš kao što si naveo...i fakat je dalo rezultat

1736530761901.png 1736530805040.png

ALI

dođem do toga da ne uživam u igri. Svede mi se igranje za cifre, bez trunke zadovoljstva.
Mada...onda sam i licemeran/kontradiktoran, jer IS-3 sam 3-markovao da bih eto...dokazao da mogu, iako je igranje bila zapravo agonija.

Možda, umesto foruma, da posetim psihologa? :unsure: :ROFLMAO:

Nazad
Vrh Dno