Ne menja nista da li je greska nastala izvorno ili u toku rada uredjaja ili softwarea, ne smes da zloupotrebljavas gresku.
Apsolutno ne pricamo o moralnoj odgovornosti, po zakonu ne smes da zloupotrebljavas greske na uredjaju ili softweru, bilo nastale u proizvodnji ili kasnije prilikom uoptrebe i da time nanosis stetu drugome.
U konkretnom slucaju nema potrebe da se bilo ko banuje jer nije napravljena steta WG nego drugim igracima (a njih ko hebe) u suprotnom bi bila druga prica.
Seca li se neko prvih ratnih igara, ista situacija, zabagovano u startu i pocelo svima da sipa golde na acc, da vidis kako je WG svima poskidao gold sa acc, meni je skinuo i moj gold koji sam imao i nema kome da se zalis.
Ovo za 10e na ulici nema sta da se komentarise, steta je nastala kad su mu ispale pare a ne kad si ih ti nasao.

Salu na stranu, treba da prijavis da si pronasao jer to nije tvoje.
Jos jedan primer, kad se u 4 ujutru skupite vas 30 i na 3,2,1 upadnete zajedno u partiju i tako resite misije za 279, jel vam WG kaze "svaka cast, snasli ste se" ili popijete ban? Jel to zloupotreba, nije cak ni bag vec mehanika igre, tako je zamisljeno da radi, tako radi od nastanka igre a ipak popijes ban.