Na kraju, posle 183 partije i najmucnijeg drugog marka (~2900 avg. dmg), mislim da cu da pauziram od XM57.
Tenk je odlican u smislu da se lako namakne veliki dmg i u odredjenim situacijama je toliko OP da je to smesno.
Sa druge strane, toliko je spor da je jezivo tesko ispratiti sa njim bilo kakvu brzu partiju gde moj tim napreduje i pregazi protivnika.
Kada se to desi, bukvalno ne moze nista da se uradi, jer tenk max ide 27 km/h, cak i nizbrdo ne prelazi 29 km/h i to sa tier 2 eksperimentalnim turbom.
Zbog njegove sporosti i vrljavog topa, bas ume da frustrira i u trenutnim turbo partijama bas je bezvezan dozivljaj gde ocajnicki pokusavam da uhvatim neki shot. Prosto tenk briljijra u sporim i dugim partijama, gde moze da se puca puno, a WoT trenutno ne nudi previse takvih partija. Zvuci nelogicno, ali sam se najvise radovao malinovkama i prokhorovkama gde partija moze da potraje.
Ali da je veoma jak, apsolutno jeste, i to pokazuju statovi tenka na serveru. Moze da se nosi sa Tier 10 tenkovima lagano, zbog visokog pena (310mm APCR), ogromne alfe i vrlo pristojnog oklopa.
Pogledajte prilog 474018