Šta je novo?

World of Tanks

iz 4 kutije, 1000 zlata, premium tenk trojka i to je to...

Informaciju dobio od clana iz klana, proverio i ispostavilo se tacno, ne znam zasto se tebi ne pojavljuje...
dobio si popust od 87% dok si igrao, posle neke bitke, moguce da nisi registrovao poruku u notifications. i popust je one time only na 4 kutije

I ja sam slicno pre 7 dana. Dobio i neki krs tier 2 premium na ovo tvoje.. za 120 din 1000 golda je superm sve ostalo cist bonus.

1 free i 4 za 120din

Untitled.png

Ni meni, moguce da ne moze ako sam kupovao vec.

To je, mislim, da natera nas sto nista ne placamo da potrosimo bar euro.

Kuku, poslednji put sam igrao WoT u aprilu 2019.. Sad sam se ulogovao i ne znam gde je levo, a vidim i skilovi za posadu su promenjeni i resetovani... Ima li neko preporuku odakle da krenem? Možda neki dobar video koji sumira glavne promene?

I btw, nemam ni ja te chestove sa 80% popusta.. Makar ih ne vidim

Kuku, poslednji put sam igrao WoT u aprilu 2019.. Sad sam se ulogovao i ne znam gde je levo, a vidim i skilovi za posadu su promenjeni i resetovani... Ima li neko preporuku odakle da krenem? Možda neki dobar video koji sumira glavne promene?

I btw, nemam ni ja te chestove sa 80% popusta.. Makar ih ne vidim
Aaa, ti si ih izdao, ides u pakao :D

Dva puta sam prodavao tier8 liniju ka k-91, treća sreća, trenutno na tier 9 object 430 II, svidja mi se mnogo. Dobar snajper, teško se dektuje, može da koristi glitch kod nekih stena, sledeća desetka zavisi koju brže otključam biće k-91 ili wz111 5a.

Testirao sam nešto danas u vezi granata kod objecta 268. Umesto gold, koristio sam obične granate i probijao sam sve, čak i ebr pao dva puta bez critical hit-a.

Tako da ću odsada samo obične da koristim sem kod onih tenkova gde baš treba gold.

Kod medium object 430U, savršeno sam uklopio igranje i jednostavno je super tenk ali mi je samo mana za tier X, da puni 8 sek.
Opet, kada igram 1 na 1 sa drugim medium tenkovima, oklop me vadi pa da se ne bunim mnogo.

Danas počelo baš loše, loši timovi, rng, no penetration a odjednom samo krenule pobede.

Quest današnjimza misiju da budem najbolji u timu za uzet dmg. Mučio sam se i digao ruke, jednostavno koliko god da sam napravio, uvek budem drugi ili malo niže.

Onda uzeo tier x, lajt tenk, bio najbolji u timu sa 1860 dmg, komedija. xD

Aaa, ti si ih izdao, ides u pakao :D
Dobio sam 15 nekih poena za godine službe.. A služio nisam..

Sad vidim da i dalje ima premium time, ali ima i neki wot plus i premium shop. Deluje mi kao da su ubili igru sa mikro transakcijama..

Verovatno ću da se okrenem i uninstall ako je tako..

Wot je mikrotransakcija. 😃

Da li ići na desetku medium tenk k-91 ili na heavy tank wz 111 5a.

Za prvi tenk mi treba oko 16k exp, za drugi oko 40k.

Već imam desetku medium object 430u, svidja mi se linija ka k-91 ali isto tako hoću da imam i desetku heavy tank, dugo sam tu liniju igrao i vise puta kupovao i prodavao jer je tier xiii te linije baš loš .

Kada sam napokon otključao devetku, oduševio se.

Kupio sam 4 kutije na popustu za nekih 120 din. Ali u igri ne mogu da otvorim kutije..kada pokušav da odem na kutije, kada kliknem na kutije igra totalno zabaguje i izbaci me iz servera..
U čemu je problem ??
Da li neko možda ima ideju šta raditi ??

Pokušao sam i to ali i dalje neće.
Možda ću da deinstaliram igru, pa ponovo da instaliram..možda to pomogne.

Ma pisi podrsci, sto bi reinstalirao.

Da li sam lud, ili ima neke RNG manipulacije?
Evo sve partije danas mi frljaju po ivicama reticle-a, nista bas ne ide u sredinu (ne mislim bas cenar ali blisko oko centra ni jedan hitac da ode). Ne mogu ambar da pogodim, kamoli tenk...

Sad ce da se jave strucnjaci, ne poznajes brate mehaniku igre 😀

Mislim da je ovo 2nd mark na koji sam najponosniji. Drugi najtezi medium tenk za markovanje (posle Kpz.50t), ali toliko beskonacno zabavan da je to nenormalno. I dalje nisam uspeo Ace Tanker da dobijem i pored velikog broja 5-6+ hilljada dmg partija koje sam imao. No dobro, bice valjda, za sada sam zadovoljan i sa 1st Class :)

Ovo mi je trenutno omiljeni tenk u igri, bukvalno moze sve.

dzt.JPG

Mani me markovanja.....nervni slom dobijam.
1735234494061.png
...i nisam uspeo. Pao sam na 89% sad.

Mene ubija u pojam nedostatak strpljenja. IS-3 ubija jer je nenormalno dosadan tenk (i prevaziđen), ali imam mnogo partija od ranije i pokušavam baš na silu da mu dodam i treću zvezdicu.

Isto tako se mučim sa Char Futur-om za drugu markicu, samo što je Char mega zabavan za igranje, pa ne vilenim toliko.

Hahahah, *** to kad dodjes na korak i onda padnes nazad u provaliju je najgore. Bukvalno budem besan pola dana :D

A to za Chara opusteno, to gledaj kao na produzenje zabave. Pretpostavljam da vec to radis, ali ako ne, mnogo se lako markuje (bar do drugog marka) kad imas spotting setup za par mapa gde mozes da menjas lajta. Isto i Kunze, oba tenka sam bukvalno izvukao na drugi mark samo sa bolesnim spotting partijama :)

Mislim da je IS-3 sa najmanjim requirementsima za 3 marka od svih Tier 8 heavy tenkova. Tri-markovao sam Tiger II pre par meseci. Hteo sam T-32, ali posle druge markice mi je dosadio (iako je 100 puta zabavniji za igranje od IS-3)...a i veći su requirementsi. T-832 dosta igram, ali su za njega baš veliki requirementsi, nisam ni drugu markicu odradio.

Što se tiče Char-a - ne, ne igram spotera sa njim. Igram ga kao "aktivnog snajpera" ili tražim još jednog mediuma kao support - za "zaskakivanje izolovanih protivničkih tenkova", a oprema mi je fokusirana na top. Ljubičasti nišan (Innovative targeting), ljubičasti stabilizator i eksperimentalni turbo trećeg nivoa. Posada je popunjena sa skilovima, a istu koristim i na BC-u desetki, gde imam spoterski setup uporedo sa onim koji je fokusiran na top (mada, od kada su buff-ovali BC-a, taj drugi setup i ne koristim, osim na Himelsdorfu).

I da, upravu si za Char-a - uživam da igram sa njim, te i nemam neku frustraciju kad zabrljam. Problem je samo što ja nisam dovoljno dobar da mogu da odigram odlično baš veliki niz borbi u kontinuitetu. 5-6 partija i to je to, a onda kad "krene nizbrdo", ja ne umem da povučem ručnu.

Kunze-a uopšte nisam kapirao kako ga igrati, a onda sam napravio spoterski setup (pre par strana si ti pisao o tome, ako se ne varam) i statsi su počeli da rastu. Praktično, igram ga slično kao MKpz 68, (kombinacija snajpa i spotera), iako se dosta razlikuju tenkovi.

Video sam da je IS-3 tuga sto se tice zahteva za markovanje, pomislim nekada da bih mogao neki od tih legendarnih old skul tenkova da uzmem da igram, a onda se smorim kad pomislim koliko ih je vreme pregazilo i koliko su van bilo kakve mete. I onda odustanem naravno. Tako da svaka cast za zivce :)

Ja ne vidim nigde te 4 kutije za 120 din.
Je l to bilo u ingame store-u ili na wot sajtu? Ili je to random davalo kako kome?

Malopre kupih 12 kom za 2600 i pade XM57!

Poslednja izmena:
Ok tenk ali armora nigde.

Ja ne vidim nigde te 4 kutije za 120 din.
Je l to bilo u ingame store-u ili na wot sajtu? Ili je to random davalo kako kome?

Malopre kupih 12 kom za 2600 i pade XM57!
Ne vidis jer nema potrebe da vidis. Politika wargaminga je ako vec imas kes, ne treba da kupujes jeftine stvari, prosto 🙂

Nazad
Vrh Dno