Ovo je sustina, bravo.Нека буде да је 33% борби унапред изгубљено, 33% унапред добијено, ту и даље постоји једна трећина на коју ти утичеш...
glupo sto ga ne mozes ni prodati… stavili price 1000credits
tier 9, najbolji tier u wotu
Стоји, али ако спојиш battle pass та 2-3 се брзо попуне 😅Patton je smisljen da bi sto vise igraca igralo t9, jer je izmedju t7-t10 tier sa najmanjim "tank count per battle". Zato sada stavljaju takodje vise t9 tenkova u loot boxes da izbalansiraju mm. T8 premium ima isuvise, ja vise neam pojma koliko ih imam. Al realno, treba ti 2-3 solidna t8 premium tenka za credit grind, cisto da mozes da vrtis u krug ako prerano zavrsis bitku.
za 20.000 mogu da prodam Patton The Tank
Trabant...Ovaj GSOR The Tank, nema ni oklopa na kupoli ni nista, kao trabant, papir.
Na WoT sajtuZa 120 din?? Ja nigde vidim, upravo gledam.
Informaciju dobio od clana iz klana, proverio i ispostavilo se tacno, ne znam zasto se tebi ne pojavljuje...***, ovo kod mene nema
Претпостављам да ти је та голд муниција "apcr"?Kukam nema šta. 😅
Dajem primer.
Bušim heavy tenk i TD tenkove sa najboljim oklopom sa gold municijom, nekad zaista treba gold.
I desi se kada baš treba gold municija, upadne mi ebr u kadar, opalim i kaže "critical hit".
Hajde da ga gadjam sa nekim nižim tier-om sa lošim topim pa da razumem ali na object 268 to ne sme da se desi nijednom.
HEAT- high explosive anti tenkПретпостављам да ти је та голд муниција "apcr"?
Onda je verovatno bilo loše punjenje u granatiHEAT- high explosive anti tenk
Mislim da treba da naucis neke osnove sto se municije tice. Ako pucas HEAT municiju i gadjas spaced armor moze da se desi da ista ne probije. Kada koristis HEAT nikako ne smes da gadjas gusenice jer na taj nacin radis kao sto si naveo u svom postu critical dmg. Imas neki mod video sam da skines gde mozes da posle bitke uradis analizu svojih shoot-ova i vidis gde je koja granata isla. Na taj nacin mozes i da se edukujes (ukoliko to zelis ofc)HEAT- high explosive anti tenk
ja sam dobio 10 dana premium naloga + 1250 zlata, tenkova naravno 0, opet za 1 € super, eh što nisu bile ovakve ponude pre nekih 3-4 godine dok sam još aktivno igrao i gurao po 3-4 linije tenkova uporedoJa dobio samo 1500 zlata. One gluposti od kristala i ukrasa i ne racunam posto mi ne trebaju. Moze samo jednom da se kupi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari