Šta je novo?

World of Tanks

Нека буде да је 33% борби унапред изгубљено, 33% унапред добијено, ту и даље постоји једна трећина на коју ти утичеш...
Ovo je sustina, bravo.
Samo bi dodao da i u tih 33% izgubljenih treba da igras za sopstvenu statistiku, da ucinis maximum jer upravo su to borbe koje prave razliku izmedju igraca sa 6k i 9k rejtingom.

Tier 9 se meni čini slabiji od Tier 8.

Kao tier 8 sam često pržio devetke nego oni mene.

Danas sam bio kamikaza na jednom meču, bilo mi dosadno jer smo pobedjivali i na onoj mapi gde je plaža ja sa stene, u padu pogodim hravy tenk kome za malera ostane 2 hp, a ja umrem od pada xD

Od danas sam rešio da se ne nerviram nego da igram polako i da se zezam.

Bilo par rundi gde je stvarno tim bio za poželeti i gde ljudi reaguju na SOS.

Na jednoj mapi napravio oko 6500k spot assist kao medium tenk jer kao što sam ranije rekao, bolje da su uz mene TD nego lajt ili heavy tenk.

Patton je smisljen da bi sto vise igraca igralo t9, jer je izmedju t7-t10 tier sa najmanjim "tank count per battle". Zato sada stavljaju takodje vise t9 tenkova u loot boxes da izbalansiraju mm. T8 premium ima isuvise, ja vise neam pojma koliko ih imam. Al realno, treba ti 2-3 solidna t8 premium tenka za credit grind, cisto da mozes da vrtis u krug ako prerano zavrsis bitku.
Стоји, али ако спојиш battle pass та 2-3 се брзо попуне 😅

za 20.000 mogu da prodam Patton The Tank :ROFLMAO:

Ovaj GSOR The Tank, nema ni oklopa na kupoli ni nista, kao trabant, papir.

EDIT: odigrao par partija sa ovaj GSOR Tank.... Tenk je za snajp iz daljine i nista vise.. ne moze ni hulldown sa njim, buse te u kupolu kako stignu, u trup da ne pricam,, jedino sto valja na tenku je top i nista vise.. i spor je, max ide 40 na sat.

Odlicno, sad je vreme da ocistim prasinu sa t95, bice puno mesa u tier 9 mm...

Juče se iznenadio kada sam video toliko gsora na serveru, moram da proverim ali mislim da su 4 bili sigurno u mom timu a možda i 5.

Ala ti kukas brate..

Za 120 din?? Ja nigde vidim, upravo gledam.

***, ovo kod mene nema

Pri kupovini meni izbacuje da akcija trenutno nije moguca i da pokusam kasnije...

Kupio jednom i ne da vise, hteo da posaljem drugaru kao gift.

1734834989628.png

Ja dobio samo 1500 zlata. One gluposti od kristala i ukrasa i ne racunam posto mi ne trebaju. Moze samo jednom da se kupi.

Kukam nema šta. 😅

Dajem primer.

Bušim heavy tenk i TD tenkove sa najboljim oklopom sa gold municijom, nekad zaista treba gold.

I desi se kada baš treba gold municija, upadne mi ebr u kadar, opalim i kaže "critical hit".

Hajde da ga gadjam sa nekim nižim tier-om sa lošim topim pa da razumem ali na object 268 to ne sme da se desi nijednom.

Kukam nema šta. 😅

Dajem primer.

Bušim heavy tenk i TD tenkove sa najboljim oklopom sa gold municijom, nekad zaista treba gold.

I desi se kada baš treba gold municija, upadne mi ebr u kadar, opalim i kaže "critical hit".

Hajde da ga gadjam sa nekim nižim tier-om sa lošim topim pa da razumem ali na object 268 to ne sme da se desi nijednom.
Претпостављам да ти је та голд муниција "apcr"?

HEAT- high explosive anti tenk
Mislim da treba da naucis neke osnove sto se municije tice. Ako pucas HEAT municiju i gadjas spaced armor moze da se desi da ista ne probije. Kada koristis HEAT nikako ne smes da gadjas gusenice jer na taj nacin radis kao sto si naveo u svom postu critical dmg. Imas neki mod video sam da skines gde mozes da posle bitke uradis analizu svojih shoot-ova i vidis gde je koja granata isla. Na taj nacin mozes i da se edukujes ;) (ukoliko to zelis ofc)

Ja dobio samo 1500 zlata. One gluposti od kristala i ukrasa i ne racunam posto mi ne trebaju. Moze samo jednom da se kupi.
ja sam dobio 10 dana premium naloga + 1250 zlata, tenkova naravno 0, opet za 1 € super, eh što nisu bile ovakve ponude pre nekih 3-4 godine dok sam još aktivno igrao i gurao po 3-4 linije tenkova uporedo
edit kakav je onaj kineski ht wz tier 9, koji se može uzeti za bondove, da li zarađuje kao obj 252u koji se koliko vidim isto može uzeti za bondove ili je običan tier 9 što se tiče zarade kredita
:D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno