Šta je novo?

World of Tanks

Ima Scorpion nemacki u podavnici,, ko hoce da kupi... j aimma 77 premium osmica, tako da sta ce mi.

Scorpion tier 8 bušan toliko ne opravdava kupovinu.

Jedino neko ko baš kampuje i ne pikuje tek tako često da bude spotovan.

Pancera kada vidim ispred sebe, begam. 😁

Poslednja izmena:
Scorpion VII tier je ZLO od tenka, vredi naučiti kako se igra sa njim.

:LOL:

Zaboga! Pa šta ti očekuješ? Da bude brz, precizan, sa velikom alfom....i još da ima oklop na nivou Mausa!?

Imao sam ga. Realno brz, ima solidno brzo punjenje ali dva hita su dovoljna da ga skokaju naravno zavisi od ko ga gadja.

Meni je slasno uništavati premium tenkove iako ih imam i ja. 😅
Ma čovek igra ovu igru od skoro, pa jos ne zna mnoge stvari. Ko bi, ko poznaje ovu igru dobro, napisao da Skorpion ne opravdava kupovinu?!
Skorp je i dalje jedan od najboljih tir 8 premium tenkova.

Ne igram od skoro nego sam pravio dugu pauzu i za vreme te pauze je ubačeno dosta toga što realno nema veze sa stvarnošću i sa fizikom.

Tada sam imao Scorpiona 8 tier i tada je iskreno sa dosta manje tenkova pravio razliku ali sada ima sijaset izmišljenih tenkova koji imaju overpowered funkcije.

Poslednja izmena:
Imao sam ga. Realno brz, ima solidno brzo punjenje ali dva hita su dovoljna da ga skokaju naravno zavisi od ko ga gadja.

Ne igram od skoro nego sam pravio dugu pauzu i za vreme te pauze je ubačeno dosta toga što realno nema veze sa stvarnošću i sa fizikom.

Tada sam imao Scorpiona 8 tier i tada je iskreno sa dosta manje tenkova pravio razliku ali sada ima sijaset izmišljenih tenkova koji imaju overpowered funkcije.
Imao si ga i prodao?!

Koliko partija?

Druze to je premium t8 tenk, nisam siguran da li igras wot ili nesto drugo, ti tenkovi se ne prodaju.

Sta od opreme koristite na Scorpionu? Stavih nabijac, poboljsano nisanjenje i one dodatne gusenice, ako neko razume na srpskom :)

1734180519273.png

Pa i stavljao sam, ali mi je trom covece, kada rotira, katastrofa.

Kako god ti odg, meni je bolje da mogu sa 500m da pucam.

445m max bese?

Ne, ja na bat chatu imam oko 520m ja mislim, za scorp nisam siguran.

I ja uzeo Scorpiona, na kraju... onaj 3D Stil nisam hteo. Da li vredi IS3-A, vidi da i njega ima u prodavnici.

Poslednja izmena:
Pa nije ti to Buraska, da bude brz, precizan, autoloader sa dve granate, camo bolji od 90% lajtova a pritom odlican spoting range.
:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Burek ne valja ničemu, treba mu pola kilometra da čestito skrene u stranu (kod Lajkovca).

Lepo rece @StainlessFrenky

Sa Scorpionom opalis dve granate 50K kredita, i jeste tako, danas kad sam igrao sa njim.

Srećan sam kada je na serveru samo po 1 light a naježim se kada su njih 3 ili čak 4.

Evo moja zapažanja.

Sa TD bušim svakog mediuma, heavy i drugog ali kada gadjam lajt tenkove, to je komedija, 50/50 šanse da im uzmem dmg, kada čist pogodak po sredini vozila bude critical hit, dodje mi da obrišem igricu.

Ebr i ostale točkaše bi trebalo da ukinu ili da im smanje brzinu i dovedu malo fiziku da ne mogu pri velikij brzini da se okrenu a da se ne prevrnu.

Meni ovaj Toro uopste nije los, jes da mu treba 2 godine da load-uje sve 4 granate, jes da je busan kao sir, ali top je odlican. Kada se igra malo pozadinski, daje dobre rezultate.

Jel igrate ove crtace... Winter raid?

Meni ovaj Toro uopste nije los, jes da mu treba 2 godine da load-uje sve 4 granate, jes da je busan kao sir, ali top je odlican. Kada se igra malo pozadinski, daje dobre rezultate.

Ja kada sam ga testirao, super teškaš.

To što kažeš da je bušan, delimično se slažem, ima on super cake da se postaviš da te buše.
Jel igrate ove crtace... Winter raid?

Kad se smorim. Uglavom ljudi ne shvataju šta treba. Ja trčim od baze do baze i kradem pakete a oni se mrcvare i buše ispod jelke.

Jedna partija sa Legendarnim JgTig 8.8,,, da se podsetim reloada od 4 sekunde 88 pak, bukvalno i sada retko ko moze da pobegne, i dalje zabavan tenkic. Nije neka partija, napravio 3.200 stete. Secam se sam ga uzeo jos kad je bio za referal program,,tako reci za dz.

Screenshot_1.png

Pitam za crtace jer moze da se uzme 1100000 kredita, 22500 free exp, 2250 bondova i 6 dana premiuma ako se ociste table. Taman svaki dan da odigras po jednu oartiju sa sva 3 ponudjena tenka, dobijes sigurnih 120 poena pa da si najgori duduk...

Nazad
Vrh Dno