Šta je novo?

World of Tanks

Misljenje o Bourasque?

Odlican. Dobar camo, brz, okej top, zabavan za igru...

sto ti naravno nista ne znaci, jer smo svi razliciti. samo ti znas koji ti tenkovi odgovaraju i bilo bi glupo na osnovu saveta da je meni tenk ok das pare WGu

Nije mi glupo, sto bi bilo. Ja sam igrao samo heavy, vremenom presao na ostale grane, najteze mi je igrati light tenkove ali je zabavno. Zato i pitam za iskustva.

Najbolje ti je da pogledas neku recenziju i ujedno gameplay tenka pa da odlucis da li je to za tebe ili ne. Tenk je zaista dobar, ali nije za vecinu igraca.

Vrlo tezak za igranje, ja ga igram sa 5 skil posadom i bond equipment, i ne mogu da kazem da briljiram svaku partiju. Ali kada udjes u fazon zna da bude jaaako zabavan za igranje.

To je tenk koji dolazi do izrazaja u drugoj polovini bitke.

Počeo sam granu TD Russia. Suuuuu 😬
Sve sam bolji i bolji, ne jurim, gledam mrtve uglove da im napravim ali kada me napnu njih 3, nemam šanse.

Poslednja izmena:
Pricali su mi tako za char-a pa imam skoro redovno brutalne partije.

Gotov grind, znam da je kanta tenk, al opet za 3500 golda T9 premium, nije lose :)

Prilozi

• shot_127.jpg
    shot_127.jpg
    156.1 KB · Pregleda: 50
Da li neko može da mi objasni zašto nisam ispunio personalnu misiju-barem levu stranu?
Koliko vidim ispuniuo sam sve uslove
base cap.jpgbase cap 1.jpg

koliko vidim pise victory all enemy vehicles destroyed, znaci nije bio successful capture of base?

pobedio capovanjem baze ili ubijeni svi tenkovi?

Nervira me, napravim dmg 2000 sa level 5 td, nikog ne ubijem, osakatim, moji ne mogu da ih dovrše.

Par partija u prva dva minuta, 6 vozila odu i lagano izgubimo.

Vraća mi se osećaj definitivno.

koliko vidim pise victory all enemy vehicles destroyed, znaci nije bio successful capture of base?

pobedio capovanjem baze ili ubijeni svi tenkovi?

Pobeda je bila, ne znam da li su ubili jedan tenk na kraju ali to je glupo da bude i jedno i drugo jer je gotovo nemoguće u isto vreme

Mada eto na victory screen su sve i pobili.

Izgleda da je pobeda bila na osnovu ubijenih tenkova a ne capa. Tako deluje. Pogledaj replay ako si ukljucio da se snimaju.

Ja sam se sa ovom misijom smarao dugo, kad je bila zgodna prilika zamolio ostale da kapujem, sreca bila ok ekipa pa su me pustili.

Pošto sam ispunio misiju 3 puta večeras, prvi put kapao sa timom, drugi put sam i treći put je bila pobeda i pratio šta se dešava:

ako kapuješ sa drugima nećeš ispuniti je nećeš imati 60 poena

kada sam kapovao sam za 100% cap sam dobio 58 poena(wtf)

ovo je bilo treći put

Koliko vidim potrebno je 60 poena cap i pobeda na bilo koji način.

Participate in the successful capture of a base, earning 60 base capture points - znaci da moras da iskepate bazu do kraja, od cega ti moras imati 60 poena.
ILI
Reset enemy capture points of your own or a neutral base, earning 60 base points - ukoliko resetujes cap za najmanje 60 poena resices misiju i time da unistite sva vozila (ili tvoji iskepaju bazu bez tebe ili sa tobom, nebitno koliko cap poena budes ti doprineo).

Mora to bolje… 😂

Sem ovih akcija za gold ili premium, ja sam totalno zaboravio, da li će imati nešto sad za crni petak ili za novogodišnje praznike?

Uglavnom mi fali coins, zlato nisam kupovao jer ne znam da li je to dobar potez.

Mene zanimaju battle pass tokeni, fali mi 4 komada za Loraine 50t, ali cu izgleda morati da igram..

Koliko sam video isticu 20. decembra svi koje ne iskoristis?

koliko ja znam isticu samo oni battle pass points koje skupljas sa tenkovima, tokeni ostaju zauvek

Nešto što nisam eto znao da juče, da postoje AI botovi po serverima od strane wargaminga.

Mislim, zašto bi postojali ai botovi na VIII do X.

Juče dam baš igrao sa VIII, oba tima svi osmice.

Ja teškaš protiv dva teškaša i mediuma, meni skinuli samo 350 dmg, ja njima sve.

Jeste da sam se ja predobro kretao ali opet, mogli su da me roknu.

Onda pogledam na yt i pomislim, da l moguće da su možda bili botovi ili su igrači toliko loši.

Mene zanimaju battle pass tokeni, fali mi 4 komada za Loraine 50t, ali cu izgleda morati da igram..

Koliko sam video isticu 20. decembra svi koje ne iskoristis?
You can accumulate Tokens throughout all Battle Pass Seasons of a specific year. Items for Tokens can be purchased until a certain date closer to the end of the year. Past this date, you will receive compensation of 100 bonds for each unspent Token.

Prosle god je bilo 16.12 cini mi se, nisam obratio paznju za ovu god, ali tu je negde krajem decembra, treba proveriti svakako.

Bonds su bonovi?

Ništa od toga nisam koristio, valjda volim prostu igru, bez premium tenkova.

Zanima me što neće kampanja za TD da radi niti bilo koja druga.

Setio sam se stare šifre gde imam object 704, tier iX. Hihihin☺️
Bolje da nisi.
Od 50k odigranih bitaka to je jedini poraz koji pamtim, Fisherman Bay, 6 puta zaredom, potpuno skupljen nisan ja promasujem ili pogadjam critical bez dmg. Jedan je od razloga sto igram uglavnom light tenkve.

Nazad
Vrh Dno