Šta je novo?

World of Tanks

Brz je tenk baš, mislim sada sam mu spojio zelenu i belu liniju po vašim savetima i sada ja spotam njih pre nego oni mene.

Tako da ću poslati i vaš savet, da ne jurim.

Obično idem sa medium tenkovima da pomognem. 😬

Brz je tenk baš, mislim sada sam mu spojio zelenu i belu liniju po vašim savetima i sada ja spotam njih pre nego oni mene.

Tako da ću poslati i vaš savet, da ne jurim.

Obično idem sa medium tenkovima da pomognem. 😬
U početku pomaži iza tenkova koje pratiš, koristi njih kao štit dok se ne ušemiš i izvestiš još više.

Posto si nov dacu ti jedan mnogo bitan savet sto igraci i sa 50k partija ne mogu da skapiraju.
Ti ovde igras sam, ne postoji tvoj tim, tvoje je da ti uradis najbolje za sebe a ne za "tim", da napravis max dmg ili max asistencije.
Kad to pocnes tako da gledas i tako da igras onda ce pobede doci same od sebe.

Rent tekovi ne nestaju sami iz garaze, moras ti da ih uklonis.
110% se slazem, moj ortak sa kojim igram platoon ponekad sa 40k borbi jos ne moze to da skapira. Uostalom pogledaj neki snimak od ovih poznatih cc-a, imaju visok wr i wn8 a igraju samo svoju igru, bez nepotrebnog guzenja sa ostalim tenkovima u grupama.

Kajzo i iyuxin su odlični, dosta stvari sam naučio iako ne igram igru već mesecim xD

U početku pomaži iza tenkova koje pratiš, koristi njih kao štit dok se ne ušemiš i izvestiš još više.
Da, da, nagu*i se iza tenkova, blokiraj kretanje. Da ne mogu da se povuku kad moraju, to ti je najbolje da radiš.
Popiješ pride masu prijava...

Da, da, nagu*i se iza tenkova, blokiraj kretanje. Da ne mogu da se povuku kad moraju, to ti je najbolje da radiš.
Popiješ pride masu prijava...
Pa dobro nisam rekao da ih blokira, valjda momak ima razuma vidis da se nervira sto niko ne igra timski.

Da budemo načisto da je shvatio.
Bar jednom nedeljno imam noobare koji to rade, pa da napišem.
Nisam jedini kome se to dešava.
A ako pomažemo kolegi, samo malo da mu skrenemo pažnju.
Pusti velike da se tuku, a ti po*prckuj protivnika koliko možeš - naravoučenije igre.
Ako vidiš da svi idu na jednu stranu, a ti na drugu, spremi se da te urnišu za dva minuta. Ako si i dalje živ, onda su protivnici veće noobare od tvoje ekipe, rokaj maksimalno, čuvaj leđa ekipi i pritiskaj F7 na 5 sekundi. Biće neko u ekipi ko ima saosećanje 🤗 (nadaš se), pa će možda da ti pomogne...
Gledaj da imaš što veći procenat penetracije, da ne pucaš u prazno.

Ne spamuj help vise od 1 puta nikada 😀

Promenio sam taktiku. Sada igram sam sa sebe ali ujedno i donekle i za druge ali sačuvam tenk, pošto je moj tenk hibrid, kada nema light da spotaju, ja brzo jurim negde na mid mape, udjem u žbun i spotam.

Testirao sam koliko tenk može da sedi u žbunu a da ne bude spotovan.

Bukvalno jedan tenk bio na 5 dužine mog tenka, nervirao sam ga žestoko a spotovan sam tek kada mi prišao drugit tenk sa kontra strane.

Mogu da zamislim izraz lica čoveka kada shvatio gde sam bio.

Znači taktika mi je da ne jurim nego da sedim u žbunu, spotam i roknem kada sam siguran da oni neće mene.

Igrica ponekad nije realna, sa gold municijom neće da probije oklop iako sam više puta nacijao tamo gde treba.

Neverovatno koliko su uništili igru nekim vozilima.

Još kada gold municija ne probije njihov oklop, naježim se.

Da postoji opcija da možeš igrati samo sa medium normalnim i realnim tenkovima, bilo bi super.

Takodje me nerviraju i autoloaderi heavy i medium tenkovi.

Sledeće, light tenk onaj što ispaljuje mitraljez na tenk je još jedna nerealna sramota same igre.

Neverovatno koliko su uništili igru nekim vozilima.

Još kada gold municija ne probije njihov oklop, naježim se.

Da postoji opcija da možeš igrati samo sa medium normalnim i realnim tenkovima, bilo bi super.

Takodje me nerviraju i autoloaderi heavy i medium tenkovi.

Sledeće, light tenk onaj što ispaljuje mitraljez na tenk je još jedna nerealna sramota same igre.
Sve bi bilo ok sa točkašima da im točkovi magično ne upijaju granate.

Zamočao sam da furam liniju ka k-91. Jednostavno ne umem da igram sa tom linijom, sa onom kupolom. Umesto toga, idem sekundarnom linijom T-34-85 pa ka tier 10.

Zamočao sam da furam liniju ka k-91. Jednostavno ne umem da igram sa tom linijom, sa onom kupolom. Umesto toga, idem sekundarnom linijom T-34-85 pa ka tier 10.
To je odlična linija, mislim na t34-85. Ja sam isto preskočio k91 ali joj se možda jednog lepog dana vratim xD

Brale, ne mogu 1 na 1 u bliskoj borbi nikog da pobedim. Jednostavno je to tenk za podršku sa daljine.

Takodje sam vratio kineski tenk 110 tier 8. Da igram povremeno i Heavy...

Poslednja izmena:
Brale, ne mogu 1 na 1 u bliskoj borbi nikog da pobedim. Jednostavno je to tenk za podršku sa daljine.
Doci ce to vremenom, sa sve vecim poznavanjem tenkova, znaces sa kojim mozes da probas 1on1 a od koga treba da bezis. Kako su poceli da saraju tenkove, danas ni mnogo iskusniji se ne snalaze uvek. Inace k91 je dpm masina, trebalo bi vecinu tenkova da dobijas 1on1 ako sve pogadjas i probijas. Imaj u vidu da t10 igraju malo bolji igraci pa ti nece biti tako lako kao na nizim tirevima, u principu je ranije tako i bilo, dok dodjes do t10 naucis nesto a danas udjes dve veceri u igru i ti si vec na t10.

Takodje sam vratio kineski tenk 110 tier 8. Da igram povremeno i Heavy...
Ovaj tenk igraš kao TD iz pozadine, ako istrčiš napred ošuriće te za čas,top dobar i sa osnovnom municijom, veoma brzo puca oko 4,8 sec sa dobrom posadom,oklop ništa ako imaš sreće neko će i da te dinguje.

Doci ce to vremenom, sa sve vecim poznavanjem tenkova, znaces sa kojim mozes da probas 1on1 a od koga treba da bezis. Kako su poceli da saraju tenkove, danas ni mnogo iskusniji se ne snalaze uvek. Inace k91 je dpm masina, trebalo bi vecinu tenkova da dobijas 1on1 ako sve pogadjas i probijas. Imaj u vidu da t10 igraju malo bolji igraci pa ti nece biti tako lako kao na nizim tirevima, u principu je ranije tako i bilo, dok dodjes do t10 naucis nesto a danas udjes dve veceri u igru i ti si vec na t10.
Meni vec od tier 8 krece problematika (dotle sam solidan), odatle me vec nesrazmerno shure, kao da je neko digao slider tezine za jedan ili dva stepena. Problem je sto mi nestaje tier 7 za istrazivanje, uskoro sa svima skacem na tier 8... morace neka adaptacija da padne ili opet pauza nekoliko meseci...

Verovatno jer 90% pika sa premium t8, koji su u vecini slucajeva bolji od tech tree tenkova. Na zalost ako hoces da budes kompetentan u t8 klasi, razmisli o kupovini par premium tenkova. A i vise zaradjujes kredita sa njima.

Meni vec od tier 8 krece problematika (dotle sam solidan), odatle me vec nesrazmerno shure, kao da je neko digao slider tezine za jedan ili dva stepena. Problem je sto mi nestaje tier 7 za istrazivanje, uskoro sa svima skacem na tier 8... morace neka adaptacija da padne ili opet pauza nekoliko meseci...
Na T8 ti je onda najbolje da imaš neki tenk koji je odličan na borbu na brdo, znači da ima sjajan turet i dobru depresiju topa da se kriješ iza brda i da ne mogu da te probiju.
Za to su ti odlični američki teški tenk T32, britanski teškaš Caernavron koji je jedan od najboljih t8 tenkova a da nije premium.
Takođe je i nemački Tigar 2 dobar teškas.

Od medijuma obavezno ruski T44, svakako uskoro stižeš do njega jer si krenuo tu liniju.
Pantera 44 je odlican suport tenk, da isprazniš 3 granate i pobegneš.

britanski t8 heavy je najbolji T8 tenk u igri, nema potrebe kupovati neki t8 premium da bi bio dobar u t8 bitkama (ima ih jos nekoliko koji su dobri). treba da znas igru, situational awareness najbitniji. da znas mape, da znas mehanike i onda krenes da igras vece tiers. sa t8 krece srecanje sa t10 tenkovima koji immaju najbolje vrednosti u igri i treba znati kako protiv njih i kada si t8 i kada si t9 i kada si t10 tenk.

Tako i treba da se igra, krenes sa nizim tirevima pa lagano navise, ucis i napredujes, samo nemoj da gubis volju zato sto na t8 imas manje uspeha. Jedan od razloga je sto t8 mnogo vise upada u borbu sa t9 i t10 nego li sa t6 i t7, a to ne zavisi od tebe.
Zato ja volim da igram Scorpiona, dobar pen i ogromna alfa za t8, pa kad naleti neki t10 pun samopouzdanja a ja, sto bi Skill reko, "slap fajfhandred in the face". :ROFLMAO:

Ja igram sve paralelno, OCD me tera da SVE otkljucam... sad na tier8 imam Carnaervon, Tiger 2, T32, i onog Buldog lighta. A bukvalno za par dana mi pristizjlu skoro sve tier 7 linije da prebacim na tier 8

Prestaću da igram igru. Jednostavno gold municija, ne probija sa deset metra.

I to gde je oklop naranjiviji, tri puta no penetration ali zato oni mene bez problema buše.

Igraj tir 5-6 tenkiće, očigledno je da nemaš skil da bi ti bilo zabavno u t6+ tenkovima.

Ma znam gde da gadjam, proučio sam ali jednostavno neće pa neće.
Ima jedna magična stvar u WOtu, to je RNG.
Uvek ima taj nasumični broj koji može da skrene granatu za tih par milimetara u nekom delu onog kruga pa da sigurni proboj oklopa bude odbitak.

Nazad
Vrh Dno