Šta je novo?

World of Tanks

Nekako taj RNG mene ***** da dingujem sa potpuno naciljanim topom u slabu tacku neprijatelja, a kad gledam yt video njima je 2/3 nisana zahvatilo tenk (znaci ima jos da se ceka bar sekund da 3/3 nisana zahvati), pucaju i buse kao ludi...

Mada nije uvek da me ***** lose, par puta sam preko pola mape krnuo preko ramena u bezanju pucanj i pogodio neprijatelja...

Svakako nervira, dal tebe dal protivnika :D

Šta da kažem, ovako, gadjam donju ploču koja je najslabija kod većine tenkova ili ako se tenk namesti, gadjam ga sa sa strane.

To me nervira, kada roknem sa strane tenk, no penetration. Ili isti tier 8, mene roknu u kupolu i skinu mi dmg, ja kad god želim nekog isto tako, 1 u 20 situacija.

Inače tier 8 mi kineska 110.

mozes da stavis neki replay ovde da vidimo? napises samo koji minut ili koji tenk

Šta da kažem, ovako, gadjam donju ploču koja je najslabija kod većine tenkova ili ako se tenk namesti, gadjam ga sa sa strane.

To me nervira, kada roknem sa strane tenk, no penetration. Ili isti tier 8, mene roknu u kupolu i skinu mi dmg, ja kad god želim nekog isto tako, 1 u 20 situacija.

Inače tier 8 mi kineska 110.
Kineski 110 je bas gadan za igranje, dođe kao lošija verzija IS 3. I naravno ima poznatu rusku "preciznost".
Uzmi britanskog teškaša da vidiš šta je preciznost ;-)

1732490748068.png

Victory!
Battle: Westfield
Vehicles: SU-8
Experience received: 2,488 (x2 for the first victory each day)
Credits earned: 28,544
Battle achievements: Top Gun, High Caliber, Gore's Medal, Bruiser, Mastery Badge: "Ace Tanker"

Prvi put vidim ovu "Gore's Medal" :)

Sutra ću okačim snimak o onome što vam pišem.

Ostalo manje od 100 hp, gadjam ga ispod bukvalno i no penetration.

Pogledajte prilog 468254

Victory!
Battle: Westfield
Vehicles: SU-8
Experience received: 2,488 (x2 for the first victory each day)
Credits earned: 28,544
Battle achievements: Top Gun, High Caliber, Gore's Medal, Bruiser, Mastery Badge: "Ace Tanker"

Prvi put vidim ovu "Gore's Medal" :)
Otkako su ošišali artiljeriju, ta medalja se prillično retko viđa, ja sam uspeo da ih napabirčim 88 komada do sad.

Ma ja sam skoro poceo da igram arty zbog onih personalnih misija, ljudi pricaju da je arty ranije bio dosta opasniji...

O ovome vam pričam.

Inače treća slika moja boja partija.

Izostala mi tri ubistva, pobegao mi scout amx, artiljerija malo hp i heavy tenk, svi pobegoše od mene jer sam imao dosta hp.

Dosta bolja linija od k-91.

Prilozi

• 20241125_211616.jpg
    20241125_211616.jpg
    496.6 KB · Pregleda: 50
  • 20241125_211632.jpg
    20241125_211632.jpg
    124.2 KB · Pregleda: 60
  • IMG-1bca6a1d53b52a210d0a1b347d27330b-V.png
    IMG-1bca6a1d53b52a210d0a1b347d27330b-V.png
    4 MB · Pregleda: 65
Ja bi na ovim tvojim slikama gadjao u kraj kupole suprotnom od cevi, tu kacis nekog od posade i busis skoro sigurno... a ne tu gde ti gadjas, maltene je tu zeleno samo 1mm2 sa prve slike, sve ostalo okolo je crveno tj neprobojno. A RNG kaze da ce retko da ode granata bas u tu tackicu...

Sta je ovo, treba maska za aparat za varenje da pogledam battle report?

Pitaj boga gde granate zavrsavaju sa ovom "pikslom" od nisana.
Da si imao ovaj mod pa da vidis tacno gde su otisle https://wgmods.net/5912/

to sto si gadjao je vise spic nego lower plate, i ako ti granata ode malo iznad nece probiti jer je efektivan armor gornje ploce ogroman u ovakvoj poziciji.

zato bi trebalo videti replay, postoji i mod replay analizer i tacno mozes da vidis gde si pogodio tenk, ne gde ti mislis da si pogodio nego gde je server registrovao da si pogodio (sve kalkulacije u igri se vrse na serveru, tako da to sto ti vidis u igri nije ono sto se stvarno desilo, zato replay rekrerira desavanja koja je server video).

Sta je ovo, treba maska za aparat za varenje da pogledam battle report?

tesko je pritisnuti prntscreen u replayu, lakse slikati mobilnim :)

O ovome vam pričam.

Inače treća slika moja boja partija.

Izostala mi tri ubistva, pobegao mi scout amx, artiljerija malo hp i heavy tenk, svi pobegoše od mene jer sam imao dosta hp.

Dosta bolja linija od k-91.
Ti si ovde ili pogodio gornju plocu sa gornje strane pa je zbog ugla automatski rikoset ili si pogodio zemlju. Donju plocu nisi mogao da pogodis pa da si sveti Ilija :D

Kao sto su ti preporucili u ovakvoj situaciji gadjas kupolu jer ti je okrenut bok koji je generalno mekan i lako ga je probiti. Gadjanje donje ploce ima smisla kad se lepo vidi a ne kad imas 2 milimetra vidljivost ;)

Poslušao sam vaše savete, sada sam miran kada gadjam, posebno sa t43 kada igram. Ne bojim se da igram protiv tier 8.

Jedino mi problem što za tier 7, oduzimam 180 dmg i to pod uslovom da gadjam u "meko".

No, uzeo sam onaj popust za tier8 pa ću brzo na t44.

Šta posle t44?

Ići na granu object 430u ili object 140? Oba tenka mi deluju ekstra.

Poslušao sam vaše savete, sada sam miran kada gadjam, posebno sa t43 kada igram. Ne bojim se da igram protiv tier 8.

Jedino mi problem što za tier 7, oduzimam 180 dmg i to pod uslovom da gadjam u "meko".

No, uzeo sam onaj popust za tier8 pa ću brzo na t44.

Šta posle t44?

Ići na granu object 430u ili object 140? Oba tenka mi deluju ekstra.
U tvom slucaju ja bih isao na 430u, jaci oklop i vise stete nanese, ali je manje okretan od 140 i sporije puca.

Ja vozim 140 i mogu ti reći da je zver. U početku mi je bilo neverovatno mučenje sa njim. Ali onda sam se 'uozbiljio', počeo opreznije da igram. Nabudzio ga do vrha sa dodacima relativno brzo. Brz, i okretan tenk, precizan i brzo puni (recimo 6sec). Npr, iskusni batchat kada je načet (nema full HP), kada isprazni šaržer a u blizini mi je, uglavnom beži ko munja.
Ekstremno opasan tenk je obj140.
430u nemam, nisam vozio, ne mogu da ih poredim.

140 je old meta tenk, ima mali alpha za danasnje okruzenje… ali je odlican tenk (bio). 430u ima armor bolji od nekih teskih tenkova, ali ima jako los top (russia style)

oba se lako pale spreda

I ja sam više za 430u iz razloga što bolje trpi bušenje na kontu dužeg punjenja granate u cev.

Videću, tek treba tier 8 da otključa danas ili prekosutra.

I ja sam više za 430u iz razloga što bolje trpi bušenje na kontu dužeg punjenja granate u cev.

Videću, tek treba tier 8 da otključa danas ili prekosutra.
Pocni da gledas kako igra iyouxin i probaj da pohvatas kako nisani i kad napada i kad se povlaci.

Pocni da gledas kako igra iyouxin i probaj da pohvatas kako nisani i kad napada i kad se povlaci.

Gledao sam baš njega i baš za 140 i 430u, sa oba tenka igra baš onako kako ja pokušavam. Kada mora sa blizine, mora, kad ne mora obda kao on sa daljine i sa bezbednog mesta.

Od njega sam i pratio kako igra i učio fore.

T44, početni top, 160 dmg, slaba penetracija, tier 8.

Bem ti igricu nakaradnu.

E zato WG kida. Upitna je samo cifra o kojoj Will priča, ali verujem da može biti samo veća, teško i manja. Mogu ljudi da kukaju koliko hoće, ali kad kreiraš nešto što ti ovoliko para donese - ne može se reći da radiš loše.

Planira li se ubacivanje jugoslovenskih tenkova/linije?
Kad vidim u igri nazive oni poljskih blatokowski tenkova plce mi se.

Koja crna linija? Ima samo jedan tenk i taj je uradjen po licenci. Doduse ruku na srce sa poboljsanjima bio je bolji nego brat mu :)

E zato WG kida. Upitna je samo cifra o kojoj Will priča, ali verujem da može biti samo veća, teško i manja. Mogu ljudi da kukaju koliko hoće, ali kad kreiraš nešto što ti ovoliko para donese - ne može se reći da radiš loše.

Jedan od tenkova koji me više puta ubio ali i ja isto njega sa mnogo slabijem tenkom.

Mrzim tenkove koji imaju 2, 3 ili više granata gde se puni cev dve sekunde.

Koja crna linija? Ima samo jedan tenk i taj je uradjen po licenci. Doduse ruku na srce sa poboljsanjima bio je bolji nego brat mu :)
Pa dobro bar jedan, trenutno ima zilion, a nemali je broj onih koji nikad ninko prototip nisu izradjeni.
A i mogao je WG da to pogura sad kad rade iz Srbije.

Pa dobro bar jedan, trenutno ima zilion, a nemali je broj onih koji nikad ninko prototip nisu izradjeni.
A i mogao je WG da to pogura sad kad rade iz Srbije.
Imali smo par modifikacija ruskih tenkova i ostalo su bili kupljeni tenkovi uglavnom ruski i američki. Nikad nismo imali zaseban razvoj a i da smo imali dva tri prototipa ni blizu ne bi bilo za jednu granu.

Da li ste uzeli tenk?
Ja dao 50k bondova :)

Nazad
Vrh Dno