Šta je novo?

World of Tanks

Ja znam da mi Cobra nezgodan ingame kada mi naleti.. Rekao bih da mu je fire power veliki, ali opet nisam gledao detalje.
Ja, kao za onu stvar, uvek naletim kada Cobra napuni i onda počne da me siluje...i tada poludim: uništi mi gusenice, motor, propelere, vorp pogon, bonzole i gemajzne!
I dok kažes keks...nema 1200 HP-a...odneo vetar.
Ali privlače me ova dva teškaša...BZ 58-2 i Lorr 50t...videću večeras posle nekih 10t 🍺 šta da uzmem!
(verovatno ću uzeti 11-to)

Poslednja izmena:
Ne mogu neke snimke da pogledam ko čovek, jer ne umam da manipulišem sa "free cam". Aktiviram je desnim klikom, napiše mi dole "free cam activated", ali sledeći korak (da se odlepim od tenka) mi ne radi.

Negde piše L_SHIFT+F3, negde piše CAPS+F3...ali ne ide. Ne znam GDE mogu ovo da vidim/proverim - kako bi trebalo da radi kod mene...

Ne mogu neke snimke da pogledam ko čovek, jer ne umam da manipulišem sa "free cam". Aktiviram je desnim klikom, napiše mi dole "free cam activated", ali sledeći korak (da se odlepim od tenka) mi ne radi.

Negde piše L_SHIFT+F3, negde piše CAPS+F3...ali ne ide. Ne znam GDE mogu ovo da vidim/proverim - kako bi trebalo da radi kod mene...
Gledas svoje snimke? :D

Mislio sam da se WoT-plus dobro prodaje. Ako ni[ta drugo, onda sude'i po broju ameri;kih dvocevki koje se pojavljuju u randomu.
Onda videh ovo:
WoT plus upgrade

Možda se i prodaje dobro....ali hoće još bolje. Ko će ga znati...

P.S. Još nisam otkrio kako da manipulišem snimcima....

Klasicne upselling fore, ali opet nisam ispratio sta se vise isplati, premium ili wot plus, ako te zanima grindanje tenkova samo.

Wot Plus ne donosi nikakve benefiti ako je samo grindanje u pitanju ali se isplati jer sa placanjem Wot Plus dobijes i 2000g ako redovno igras a to je skoro ceo premium pa ispada da placanjem Wot Plus dobijas i jedno i drugo.
Po meni se vise isplati kupiti Battle pass, dobijes barem i opremu.

Moguce, vidis nisam razmisljao o battle pass..

Još malo pa će novogodišnji paketići....kupim ono srednje pakovanje za nekih 40tak jevrića i skupi se skoro 15k golda. Plus, uleti i neki premijum VIII tenak. E, onda polako kupujem battle pass-ove kada se pojave. Opreme, premijuma, bluprintova, knjiga...koliko hoćeš. Isplati se!

Pa da, tu imas za 2 battle passa (ako sakupis 15k golda) a odprilike ti treba 50e za dva ako placas battle pass za kesh.
Plus mozda dobijes neki tenk sto ide 100kmh i ima alfa dmg od 1500.

Negde procitah da BP tokene mogu da iskoristim do kraja 2023, jel to tacno? Tj da 2024 ide nova sezona.

Negde procitah da BP tokene mogu da iskoristim do kraja 2023, jel to tacno? Tj da 2024 ide nova sezona.

Baš tako. Tokeni ti važe za tri BP-a tokom kalendarske godine. Tako bilo prethodnih godina, tako sada. Za 2024 - ko zna šta će smisliti.

Char futur ili kunze panzer? 😀

Koliko je kunze bolji od char futur? Jel zaradjuje lovu ili ne?
Pre 10ak dana sam imao istu dilemu i uzeo char-a i prezadovoljan sam.
Jedinu manu koju mogu da mu dam je 4s punjenje.
Lego ko kec na deset.

Meni nije legao char, ne pogadjam nista, kunze ne masi.

Kunze je "serviran" kao hull-down sniper medium zbog "special ability-a" koji ima, ali stvar je u tome što mu je kupola bušna kao švajcarski sir. Tenk mi je potpuno besmislen. Igrati ga kao Leoparda...pa....onda uzeti Leoparda (devetku).

Meni je Char neuporedivo zanimljiviji i dinamičniji za igranje. Da, Char mora da skupi nišan skroz da bi pogodio. Bar moje iskustvo, zato sam mu pored ventilacije stavio bounty aiming i bounty GLD.

Battle pass je 2500golda... iliti 10e i definitivno se isplati uzeti ga.
Char je bolji od kunzea, mnogo dinamicnija igra je sa njim i vise je noob frendli jer imas 4 shella po 400dmg i solidan top... Sa turbom je poprilicno brz i agilan

Da li svaki tenk dobija 50 bodova BP (50 bodova) ili se bodovi razlikuju u zavisnosti od nivoa tenka? Mislim da sam jednom sakupio maksimalan broj bodova sa tir 6 tenkom i da sam dobio samo 15 bodova..

Tier 6 - 15 poena
Tier 7 - 20 poena
Tier 8 - 25 poena
Tier 9 - 30 poena
Tier 10 - 35 poena

Battle pass je 2500golda... iliti 10e i definitivno se isplati uzeti ga.
Char je bolji od kunzea, mnogo dinamicnija igra je sa njim i vise je noob frendli jer imas 4 shella po 400dmg i solidan top... Sa turbom je poprilicno brz i agilan
2500g je samo jedan chapter za battle pass, da ne bude zabune. ;)

Da to sam mislio :) Isplati se svakako, mada opet moras igrati dosta da bi presao 50 chaptera

Da to sam mislio :) Isplati se svakako, mada opet moras igrati dosta da bi presao 50 chaptera
Мени то није проблем, откако сам баталио посао са фиксним радним временом имам времена за хоби. Мени је већи проблем што сам навикао да играм са истим тенком дуже време а овде брзо напуниш бетл пас поене.
Не заборавите да оставите тенкове на једну или две борбе до краја, за случај да опет дају неку бициклу од тенка на маратону.

Мени то није проблем, откако сам баталио посао са фиксним радним временом имам времена за хоби. Мени је већи проблем што сам навикао да играм са истим тенком дуже време а овде брзо напуниш бетл пас поене.
Не заборавите да оставите тенкове на једну или две борбе до краја, за случај да опет дају неку бициклу од тенка на маратону.
Nisam razumeo bas na sta mislis borbe do kraja??

Ostavis na tenku npr 392 od 400 bp poena ako bude maraton da posle uzmes tih 8 u dve partije +25 npr za tir 8, mada cisto sumnjam da ce biti em je vec bio em nisu najavili chepter dodatni.

Nazad
Vrh Dno