Šta je novo?

World of Tanks

Odlicno receno @NemanjaDk93, RNG je esencija igre i utice u ogromoj meri ali utice za sve isto.
Ne znam kako radi RNG za odabir mape ali Prohorovku nisam dobio u zadnjih 159 borbi i brojim i dalje (jos od 31. jula). I da napomenem da mi nije blokirana. :ROFLMAO:

shot_017.jpgshot_014.jpg

Svaka cast za mark :) Ja ni ne pratim to :p Kontam da sam sa svakim tenkom tu oko 80 85%...

Treba da bude kampanja 7vs7 valjda ako sam dobro razumeo...

Sve su svemu dobijas NISTA osim povisenog secera :)

Oce neko platoon mozda da bacim koju, nisam neko vreme :p

Treba da bude kampanja 7vs7 valjda ako sam dobro razumeo...

Sve su svemu dobijas NISTA osim povisenog secera :)

Oce neko platoon mozda da bacim koju, nisam neko vreme :p

Dodaću te u prijatelje, pa nekad možemo odigrati. Sad sam navučen na Jagged Alliance 3...

P.S. hvala za info. Sumnjam da ću igrati pomenutu kampanju

Mene je s**bao RNG vise puta kad sam trebao da zavrsim neku misiju ili pobedim partiju gde sam imao 8 9k dmg. I sta god da ti pokusavas da mi kazes kako nije tako za mene jeste i to je to. Pratim strimere i mogu ti reci bez obzira sto je daki jedan od najboljih, milion puta sam video gde ga je RNG onemugucio da odradi sta je hteo. Da li je RNG kriv sto je neko los igrac NE to i niko ne kaze, moja poenta je da rng utice na igru dosta, nekad vise a nekad manje.
I da, skill igraca se meri AVG dmg po partiji i tu se svi slazemo, ali da je neko napisao da je RNG glavni za sve, nisam procitao iskreno...
Ne pricamo mi ovde o tome da li te RNG *****e ili nagradi u bitci, vec o tome da WG namesta RNG nekim igracima i time ih onemogucuje da budu dobri koliko oni misle da su dobri.

Pa ko je rekao da WG namesta RNG nekima? :) Nisam to procitao nigde... RNG je jednak svima, samo ne u istom i u pravom momentu :)

RNG je RNG, da je jednak svima onda ne bi bio RNG vec namestanje

ja ne znam da li neko cita ili samo pise ono sto mu odgovara

a onda kada trazis dokaze, smeju ti se kao da si budala sto uopste imas muda da im trazis, to je tako kako ja kazem
a ako im neko napise sta su oni u stvari, onda eeej nemojte da ih vredjate....
truth hurts, that's life

Imam glupo pitanje. Napravio sam pauzu jedno godinu dana, sad mi zao naloga koji ima sve i svasta, pa bih uzeo neki laptop polovnjak, bukvalno da odigram 3-4 partije dnevno. Ne salim se, casual da ne moze biti vise casual. 15" mi je ok, samo mi je bitno da je zakucan na 60fps na medium, medium-low podesavanjima. Sta je tu minimum, stvarno sam u fazonu da prodjem sto jeftinije...

Izvinjavam se moze i da se brise nisam ni znao da ovo radi na MacBook Pro sa mojim starim windows accountom - i to odlicno.

To je car WoT-a, radi i na tosteru :D

Ne rade 3. 4. i 6. kod, hvala :D

1691847176476.png

Prilozi

• 1691847176567.png
    1691847176567.png
    1.2 MB · Pregleda: 20
56TP je totalno beskoristan u t9 i t10 mecevima jer sa 252 pen gold granatom nema sta da trazi protiv ozbiljnijega heavy tenka. Ako igras sa turbom ne moze nista da pogodi, ako igras sa vertikalnim totalno je trom i cak ni tada top nije nesto na sta se mozes osloniti. DPM topa ne treba ni spominjati jer i totalno namuljen reload time mu je 11.5 sec. Armor totalno ne postoji, 200mm armora na mantletu nije dovoljno da zaustavi ni obicne granate, kad na to dodas i hatch pristojne velicine sa 100mm armora na neki ozbiljan hulldown gameplay treba zaboraviti.
Zaklucak je da oni koji nisu uspeli da ga izgrindaju na maratonu nisu nista propustili, zao mi je ljudi koji su dali gold za njega.
Ako neko hoce da pogleda jedan retko dobar game sa 56TP kada top radi iznenadjujuce dobro.

Dosadan je za igranje. Zahteva mnogo strpljenja i svakako ne igranje iz prve linije. Pa kilavi Lowe ja za klasu zanimljiviji za igranje.

Okačih ovde mog Ace-a, ali ne igram tenk više uopšte.

Mislis sto ima 100 partija a tier X u garazi?

Vezara, neki test acc verovatno..

Ali kojom logikom ima ispod 3k personal?? Jel zbog broja borbi samo?

Mislis sto ima 100 partija a tier X u garazi?
Koji tier X, covek ima preko 70 tier X tenkova u garazi.
A tek prosecan dmg od 11255 i hit percentage 98%, pobede 92%, da ne pricamo o avg exp...
Ma ovo je neki bag ili cheat. Nema dalje
Kolko sam ja upoznat sa pricom, ovo pitanje je postavljeno i samom WG i rekli su da ce istraziti.
Pogledaj mu dmg na Strv-u.
Vezara, neki test acc verovatno..
Test ili press acc nije, kod takvih acc ne mozes stats da vidis.
Ali kojom logikom ima ispod 3k personal?? Jel zbog broja borbi samo?
Da, za visok personalni moras imati igru sa mnogo tenkova i veliki broj borbi.

Pozdrav svima, opet nisam igrao vise od 2-3 meseca, pa ako moze referal link za MoyGeroy
Ovog puta ne garantujem da cu doci do nagradog tenka u skorije vreme zbog manjka slobodnog vremena.

Pozdrav,
Malo oko tokena i odabira tenkova. Završio (laganica i bez žurbe) ovaj XI Battle Pass, sva tri u premijum modu. Koji tenak uzeti...po Vama šta stvarno vredi:

• Cobra
  • BZ 58-2
  • Lorraine 50t
  • KPz 03 Projekt 07 HK ???

Znači, ne u onom smislu "pa uzmi koji ti najviše leži", pošto igram sve tipove tenkova....već u smislu prosečne nanete štete, wn8, zarade itd?

Aj, pa hvala unapred!

Poslednja izmena:
Ja znam da mi Cobra nezgodan ingame kada mi naleti.. Rekao bih da mu je fire power veliki, ali opet nisam gledao detalje.

Nazad
Vrh Dno