Šta je novo?

World of Tanks

Sto nema strongholda?

Zato što je go***ivi WG opez upropastio nešto. Standardno.

Inače, ima li neko ideju šta je ovo:

američka dvocevka

Naleteo juče u randomu, dok sam pokušao da skapiram šta je ovo, mene dignuše u vazduh ☠️

Dobro je...kad već gomilaju premium tenkove, bar da nije još jedno OP sr*njce.

Čarke (osmice) su postale neigrive sa poplavom BZ-ova, a meni se uopšte tenk ne sviđa i ič mi nije zanimljiv za igranje.

Da prijavim, prverite nalog, mozda imate kuponce za 30% popusta u premiJum prodavnici... mislim da nikad jeftinije nisam kupio godinu dana prem naloga, "samo" 56€ i neki cent siće (27c cini mi se)...
Iskoristite svi vi koji kupujete prem. nalog.

Jel mozete da igrate na EU1 serveru?
Ovo je katastrofa zadnja 2 dana. Ping ide do 100. Sve secka.

Koji lajt tenk predlažete za nekog ko je slab igrač i nema baš pojma da igra lake tenkove.
Treba mi zbog ovih misija..

Koji lajt tenk predlažete za nekog ko je slab igrač i nema baš pojma da igra lake tenkove.
Treba mi zbog ovih misija..

Kao neko ko voli (a ne ume naročito) da igra lajtove, podeliću ti moj stav (uz par pitanja):

Aktivan ili pasivan spot ti treba? Koje misije uopšte rešavaš? Za 260, pretpostavljam (teže da je 279, jer su ti tu i nacije bitne...).

Točkaše neću komentarisati, ni premiume ni tech tree tenkove. Volim ih, zabavni su mi, ali ne umem da ih igram.

Od premium tenkova, ruska osmica LT-432 je verovatno najzabavniji i od svih lajtova verovatno najviše trpi greške (niska silueta, često ume da dinga, a sa pravilno ukomponovanom posadom i odgovarajućom opremom, ume da bude poprilično dobar pasivan spoter, iako ima boljih od njega). Američki T92 je osetno ranjiviji, ali je meni bar ok. Britanski Senlac je vrv lošiji od oba, mada opet meni je zabavan je ima visok pen na HE granatama. Nemački HWK 30 mi nije legao, dok je M 41 90 nekad bio vrh, ali sa ubrzanjem igre poslednjih 5-6 godina - postao je neigriv. Što se francuza tiče, Elc je VRH ali i poprilično težak za igranje. AMX 13 57 mi je jedan od zabavnijih tenkova u igri.

Što se tiče Tech Tree tenkova, u garaži imam sve desetke, prošao sam kroz sve tech tree tenkove, ali komentarisaću samo one kod kojih imam 100+ partija.

• Manticore je sjajan, zabavan, pasivan spoter, ali je težak za igranje.
  • Francuzi 13 90 i 13 105 su mi super zabavni. Imam oko 800 partija (zbirno), ne preterano zavidnu statistiku, ali stvar sa njima je što su "multipraktik". Mogu se igrati kao pasivni spoteri, a mogu biti i aktivni ako nema EBR-ova. sa druge strane, u izolaciji 1vs1, 2vs2 su sjajni.
  • Rusi: T-54ltwt imam preko 200 partija, ali nisam siguran da li je reprezentativan. Kupio sam ga ponovo sad kad je bio na popustu, jer verujem da može biti zabavan. T-100 LT imam tek nešto preko 100 parija, ali on je u suštini veća verzija premium osmice.
  • Nemci: Ru je bio vrh tenk dok je bio tier 8, a sada mi je prosto pretežak za igranje. Imam preko 500 partija sa njim, ali dobar deo je upravo dok je bio osmica. Sad nemam istražene field modifikacije sa njim i u principu skuplja prašinu u garaži.
  • Amerikance i kineze ne igram, iako sa američkom šesticom imam preko 200 borbi, ali to je iz perioda kada je bio autoloader. Dugo već nije, te ga otprilike toliko dugo i nisam igrao.

Pretraži WG forume (ili guglaj), bio je jedan jako dobar post o misijama za 260 i 279 kao i izboru tenkova za te misije. Mislim da je post bio na forumu za NA server. Jeste bajato (tipa 2018-2019), i igra se i od tada menjala, ali je svakako korisno.

Takođe, baci pogled ovde na forumu, Frenky je pisao dosta o lajtovima i ostavljao linkove, snimke...a ja ne poznajem merodavnijeg ovde od Frenkija da priča o lajtovima.

Za slabije igrace definitivno ELC -mali je i ima dobar cammo, Tesko ga je pogoditi jer je bas malen pa prasta greske!

Ja imam wz132 vec nekoliko godina i imam osecaj da sam sa njim ranije vozio odlicne bitke.
Sad? Kao najveci noob kad sednem u njega, a isto mi treba za misije.

S' obzirom da su u pitanju misije za LT onda ti treba tenk za spot a ne za pucanje a to moze da ti odradi svaki LT u igri.
LT100 je odlican, AMX i naravno EBR, za Manticore necu ni sa pricam. Mozda malo teze sa Sheridonom ili WZ.

Da li vam danas radi linija oivicenja siluete tenka (vidi sliku)?
Meni ne pokazuje oivičenje siluete tenka, ne vidim ciljati kroz zbunje, kroz pukotine, ne mogu da nisanim uopste...
Bilo je nesto i u Aslain modu ukljuceno, pa sam iskljucio al opet ne radi ni osnovna silueta iz igre (skoro identicno kao i ova iz Aslain moda).
Sta se desava, da li je samo kod mene, do moda i poslednjeg update Asalain-a ?
"Pomagajte drugovi..."

Prilozi

• Screenshot 2023-03-07 211008.jpg
    Screenshot 2023-03-07 211008.jpg
    83.5 KB · Pregleda: 30
@ZeeGerman
Hvala puno za"mini-recenziju" lakih tenkova🙂
Da, da za misije ove za T55A, 260..
Videću za Britance, mislio sam da su ok tenkovi ali mi deluje da su jako teški za igru..i meni se svideo Pen i DMG na ovim tenkovima..
Francuze ću igrati sigurno..stigao sam do B-C 12 i istražio 13-90.
Mislio sam da igram Ruse da idem do T54 laki, a posle lagano.
Igram B-C 12 pa ću razmisliti šta dalje..
Hvala svima na sugestijama i predlozima.

Ja sam se najviše mučio sa 8, 13. i 15. misijama (za oba tenka, i T55a i Obj.260).

Na kraju sam obe 15te završio sa ruskim tenkom, a ako me sećanje ne vara, za T55a sam to odradio na Malinovki sa LT-432, dok sam za 260icu to odradio u T-100 LT na Prohorovci,

Sad gledam snimke koje sam kačio na WotReplays i vidim da su mi najbolje partije (ako pričamo o light tenkovima) ipak sa AMX-om 13 105. Imao sam, relativno skoro, partiju sa 10,4k spota (što je osetno preko potrebne vrednosti za 15tu misiju), a isto tako sam imao partiju sa 5 fragova, 3,7k direktne i 3,5k asistirane štete.

Kad si već dogurao do devetke, guraj Francuze, nema greške sa njima. Više nego dobri za misije, a isto tako su baš zabavni ta igranje.

Ja skontao gde mi nestade T95 (kao i gomila tenkova).
Pre par godina sam ovde na forumu, bas u odelju za WOT dao dvojici poznatih clanova pass da mi predju neke misije. Inace sifra je takva da nema sanse da neko random pogodi ni pod razno.
Juce sedim, gledam, gomila devetki i desetki prodato, na svim tenkovima prebaceno na gold. Para ni za lek. Samo od tih prodaja bi bilo 30-40 miliona.

Nasao sam: jedan je "dr1pac", drugi je "NemanjaDk93"
Ne optuzujem nikog, samo mi nekako trulo da neko od nasih napravi ovakvu glupost.

Poslednja izmena:
Današnji MicroPatch mi je upropastio TechTree stranu.

1678375709318.png

Od nemačkog "drveta" pa sve zaključno sa kineskim - radi kako treba. Od japanskog pa do kraja - vidim ovo :LOL:
(a taman sam hteo da kupim šveđanku, devektu, medium :cool:)

Ja skontao gde mi nestade T95 (kao i gomila tenkova).
Pre par godina sam ovde na forumu, bas u odelju za WOT dao dvojici poznatih clanova pass da mi predju neke misije. Inace sifra je takva da nema sanse da neko random pogodi ni pod razno.
Juce sedim, gledam, gomila devetki i desetki prodato, na svim tenkovima prebaceno na gold. Para ni za lek. Samo od tih prodaja bi bilo 30-40 miliona.

Nasao sam: jedan je "dr1pac", drugi je "NemanjaDk93"
Ne optuzujem nikog, samo mi nekako trulo da neko od nasih napravi ovakvu glupost.
A kolko dugo nisi igrao-ulazio na acc?

Kakva budala moras da budes. Degen mi ladno rasprodao premium tenkove.
Pisi suportu da ti je hakovan nalog i da su ti raspradani tenkovi. Pokazi dokaze da si ih imao u garazi i da si sa njima igrao pa vidi da ti vrate. Promeni sifru za sada a cekaj dok se dotcini koji su imali tvoje podatke jave pa da cujes njihovu stranu price.

Ja mogu jedino da kazem da NemanjaDK93 ne bi to uradio, znam ga od malena i stajem u njegovu odbranu. Ovako optužiti nekoga je malo p###rski.
Ja i on smo imali ko zna koliko puta razmenjene naloge jer sam igrao na mom nalogu kod njega kući, letos kad je bio kod mene u slovačkoj ostavio je njegov nalog isto tako na mom kompu... ljudi smo.

A kolko dugo nisi igrao-ulazio na acc?
Brate sta si ti nasao ne razumem? Odakle meni tvoj acc nalog? I zabole mene za druge naloge. Kontaktiraj wg i trazi ip logovanja i cao. Ni ne secam se ko si ti uopstei da sam ti prelazio misije, ako jesam i ako sam zaboravio, znaj da nisam ja to uradio, cak se ni ne secam tebe...

EDIT: Hteo sam da quote hektorov post....
U svakom slucao zao mi je, ali ako ti nesto znaci mozes da verujes, nisam ja ulazio na tvoj nalog. Verujem da ce ti WG naci IP logovanja i videces da nisam ja...

Poslednja izmena:
Da ste lepo citrali, videli bi da sam napisao da nikog ne optuzujem.
Napisao sam da je sifra (bila) takva da je niko ne bi pogodio, a da sam samo dvojici sa foruma licno dao sifru da mi pomognu oko misija.
Nisam napisao da je iko od njih dvojice, ali mi je cudno da mi neko pogodi sifru, pa da ga yebes.

srdjanrankov mi je nik u WOT-u

Tebi je zadnji put na acc igrano novembra i malo decembra a pre toga augusta meseca. Iz sesija se jasno vidi drop u WN8 novembra i decembra sto znaci da taj ko je igrao je dosta losiji igrac od tebe. Takodje se vidi da je najveci broj partija odigrano sa JgPz E100 sto ukazuje takodje na to da je taj ko je igrao bot, jer botovi se obicno uhvate za taj tenk, misle da ima dobar top.
Ono sto mozes prvo da posumnjas jeste da je acc koriscen za rigovanje kao punching bag ali nije ni to jer je igrano sa previse razlicitih tenkova.
Onda samo ostaje opcija da je neko ko ne zna da igra hteo da proba tenkove.
Jedno je sigurno, i Nemanja i Dripac su dosta bolji igraci od tebe i sigurno ne bi igrali u 750 WN8 a sigurno ne bi igrali JgPz E100. Dripac je takodje imao i moj acc, nikad dlaka nije falila.
Da sam na tvom mestu proverio bih prvo oko sebe, mladji brat, sestric itd...

Nazad
Vrh Dno