Šta je novo?

World of Tanks

Da li se zna šta će biti od tenkova na ovoj novoj aukciji ??

Dobra ideja. Da malo ozezim po ovim bz sranjima

Gde bre nije op? Jak mu je front armor u svakom smislu. Ne samo turret. S druge strane, ja ne kukam na njega zato sto ne znam da ga probijem. I sa 8 tirom to relativno lako radim, ali je problem objektivan i nije mu tamo mesto. Za vecinu srednjih i losih igraca, bz je veliki problem. Jedna od vecih nebuloza wot-a poslednjih godina. Zahebao je i skodu t56.
VIdim da pisete, o BZ-176, tenk je ko papir za Scorpiona G, busim ga kako zelim...

Prvi tenk je X tier Monkey King.
20 milki ulog, meni fazon fali 19, uvek kuburim sa silverom

Isplati li se dati 20M za ovaj tenk ??
To je gotovo 5 regularnih tir X tenkova...

Naravno da ne vredi dati te pare. Klinci ce mozda dati. To je obican 121b tenak sa onim ciganjskim 3d skinom

Koliko bi trebao golda da spremim za aukciju ? Otprilike, mislim ako se badne neki dobar tenk kog vise nema u igri,. pa da bidujem.

Vozila koja bi trebala biti na aukciji.

Ima nešto mnogo vozila na listi, a aukcija traje 5 dana i svaki dan je dostupan po 1 tank za kupovinu.
Ja golde nemam, pa ako bude nešto zanimljivo za srebro možda kupim.
Šta vredi od tenkova za kupovinu na ovoj listi ?

Ne. Identičan potpuno sa 121B, samo skin drugi. Bolje uzeti 121B za bondove, po mom mišljenju

Pa sad....bondovi kao valuta više vrede od srebra.
Svejedno je budalaština davati resurse za skin, ali opet - ima lobanja koje imaju akumulirane stotine miliona srebrnjaka - u koje svrhe!? Ja da imam volko srebra - uzeo bih, iako imam u garaži i tech tree i nagradnog 121 - i ne vozim ni jednog :LOL:
Šta se događa sa WotReplay.eu?
Vidim da je i po njihovom forumu pisano, ali bez rešenja?
Jel crklo ili je neš drugo?

Nego ljudi, ima li neko problem sa ovime?

1676485940834.png

Ima nešto mnogo vozila na listi, a aukcija traje 5 dana i svaki dan je dostupan po 1 tank za kupovinu.
Ja golde nemam, pa ako bude nešto zanimljivo za srebro možda kupim.
Šta vredi od tenkova za kupovinu na ovoj listi ?
Zato sto se ponuda menja na svakih 12 sati.

Nisam pratio, ali to je valjda početna cena. Sumnjam da ga je neko uzeo za te pare.
Ponavljam, ne znam koliko je bila najniža ponuda, ali po broju dostupnih vozila na EU serveeru, mislim da je neki minimum bio 40m

20m je bila pocetna, ja sam lupio 25 jer znam da sa 25m nisi mogao da dobijes tenk.

Udjes u igru i vidis koliko traje jos aukcija. E sada da li ponudu menjaju odmah ili ne ali vidim sta pise kada udjem u igru. Ako je drugacije onda mi je malo glupo da drze vreme 12 sati do isteka aukcije i onda uvece od 10 do ujutru u 10 da ne znam sta rade.

Od 23h ( kada se završava aukcija) do 10h
(kada počinje nova) je period hlađenja..tada se vrše pripreme za novu aukciju, sređuje se vozilo, organizuje se prostor i sl. 😉

P.S. Šta mislite da li se isplati dati free exp 300k za Renegard tier VIII tenk ?

20m je bila pocetna, ja sam lupio 25 jer znam da sa 25m nisi mogao da dobijes tenk.

Sa 25.6 miliona se uzimao tenk otprilike, meni to bila bolja opcija nego da pljunem 15k bondova za isti tenk bez skina. Kad sam vec imao 175 miliona kredita, 27 je sica :)

Za 15k bondova se, da izvines, use*em od igranja :D

Sa 25.6 miliona se uzimao tenk otprilike, meni to bila bolja opcija nego da pljunem 15k bondova za isti tenk bez skina. Kad sam vec imao 175 miliona kredita, 27 je sica :)

Za 15k bondova se, da izvines, use*em od igranja :D
Odakle bre vama ljudi toliki milioni xD Ja sam lakse zaradio 15k bodnova nego 175 miliona xD

Odakle bre vama ljudi toliki milioni xD Ja sam lakse zaradio 15k bodnova nego 175 miliona xD
Ja intenzivno igram tokom holiday opsa, a igram prakticno iskljucivo T8 premiume pod boosterima + platoon + klanski boosteri. Usao sam u decembar sa fazon 35 miliona i do pre neki dan se popeo 175.

Svaki dan se penjem 1-3 miliona sada kada nisu holiday ops. Kad je jos na sve to jos i holiday ops desavalo se da bude zarada i po 6-10 miliona na dan. Pogotovo sto uvek uzmem dve nedelje odmor i onda i ovako nemam sta pametno da radim nego sa drustvom samo picimo tenkove :D

I pritom bitno, manje vise sam sve tenkove otljucao jer igram od 2011. tako da nemam nikakve troskove, a zalihe fooda, equipmenta, repair kitova i sl. pravim kada su popusti. Tipa samo repair kitova i onih first aid imam preko 10.000 u steku, a hrane i ostalih consumable imam po par hiljada, tako da bukvalno svaka partija je cist profit, samo trosim na popravke i municiju.

Ovo ti je osnova profita, da ne kupujes equipment i consumable van 50% popusta. Ima cak i klipova na YT gde objasnjavaju ekonomiju u WoTu i kako da maksimizujes profit.

Ja obicno imam sat vremena dnevno i to odigram one dnevne misije i neku liniju koju grindam :D
Evo sad sam kupio 100LT :) i imam jos 3-4 desetki za koje nemam para xD Tako da odoh malo da igram premiume sa busterima, nema druge :D

Mene nece te pare, jel budala uvek kupim tenkove kad nisu na popustu :D

Evo danas sam zaradio 250k i imam 8miliona kredita, pa cekam snizenja za sledeci tenk. Tacnije ne dam pare. Imam sve bitne tenkove za klanske i dosta od mene xD

Tako je, stisni kesu. 😁
Godinama nisam igrao i s vremena na vreme mi dođe da instaliram ali nikako da se desi, možda iz straha od ponovne navlakuše.

Progetto na aukciji danas, ipak nije Reneg..
Ne znam cenu, nisam ulazio u igru ali pretpostavljam da je free exp..
Kupujete ga ??

Vrh Dno