Šta je novo?

World of Tanks

Kod mene je neki MARS osmica za golde..16.000 golda.

U principu to je Progeto 46 koji vredi 11k golda sve ostalo sto das racunaj da si dao za skin, to pod uslovom da vec nemas Progeta, ako ga imas onda su ti svih 17k za skin.

Odkako su otpustili beloruse ovi iz WG kao da su nonstop na kokainu, poceli su prave cirkus od ove igre, mislim da treba neko da ih podseti da je igracka baza ove igre 25+.

Ima li neko od vas problema prilikom streaminga twicha za one tokene koji se dobijaju. Do pre nekih 15 dana sve je bilo u redu, medjutim sada krene da da puni ono do 100 posto nekih par procenata i stane, posle par refresa krene jos 1, 2 posto i ponovo stane. Probao sam da se odlogujem pa ulogujem na twichu kao i da otkacim i zakacim ponovo twich na accaunt. Zna li neko u cemu je problem.

Ovaj Progeto ce da ode na 30k golda, definitivno se ne isplati.

Odkako su otpustili beloruse ovi iz WG kao da su nonstop na kokainu, poceli su prave cirkus od ove igre, mislim da treba neko da ih podseti da je igracka baza ove igre 25+.

Cirkus od igra prave odavno, a što se tiče kokaina - grešiš silno. Ljudi rade sjajnu analitiku ponašanja customera (igrača) i bazirano na tome donose biznis odluke. Profitabilne, očito.
Ovaj Progeto ce da ode na 30k golda, definitivno se ne isplati.

Neće baš toliko. Kapiram da neće preći 25k (najniži iznos).

Ima li neko od vas problema prilikom streaminga twicha za one tokene koji se dobijaju. Do pre nekih 15 dana sve je bilo u redu, medjutim sada krene da da puni ono do 100 posto nekih par procenata i stane, posle par refresa krene jos 1, 2 posto i ponovo stane. Probao sam da se odlogujem pa ulogujem na twichu kao i da otkacim i zakacim ponovo twich na accaunt. Zna li neko u cemu je problem.
Nisam imao problema, nonstop mi je ukljucen moj strim dok igram i sakupio sam sve dropove. Evo ako neko hoce da pogleda, strimam svako vece kampanju.

@ZeeGerman
Ocito ima mnogo vise morona nego sto sam mislio.

Ima lovac na aukciji, a ja nemam iskustva :(

Ima lovac na aukciji, a ja nemam iskustva :(
Posto ga vec imam ne mogu da vidim kolko traze za njega ali veruj mi da nista ne gubis.
Ja sam ga kupio na Black Marketu za 20M silvera i to mi je jedna od najgorih investicija u igri.
Ako vec volis da igras tako retardirane tenkove sa kojima opalis jedan shoot i umres onda ti je bolji Shitbarn.

Igram sad i gledam, neki uzeli onog Marsa, i to u svaku partiju ga ima.

Screenshot_2.png

Nice :)

Evo moja jedna od boljih u prethodnih par meseci (ono...kad odigraš donoseći skoro svaku odluku kako treba, mada umalo da me super hellcat ubije na kraju jer sam ga potcenio, sva sreća pa me "kolega" spasio, ostao sam na dvocifrenom hp-u):

1676933316296.png1676933223891.png

Glupost što ne mogu da uploadujem snimak na wotreplays :rolleyes:

Kupio sam STRV S1 i nisam se pokajao... vise mi se dopada nego Scorpion G. I to sam imao neki kupon i platio ga 2000din :cool:

Jedino sta bih jos uzeo, od lovaca, je Kan JPZ 105... jos ako budem neki tako kupon uh :love:

Poslednja izmena:
EDIT: i dosta je precizan ovaj STRV S1 samo se okrenem i opalim i busi oklope...bez golda

STRV S1 je super tenkic. Trejdovao sam sad pre par nedelja raspalog T34B za STRV S1. Nisam se pokajao.
Evo jedna od juce, M sa BZ176. :)

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    155.2 KB · Pregleda: 43
Igra igra :D

Ukljuci zvuk na streemu koji gledas.Meni je bilo sve mutirano i nije htelo da puni te dropove.cim sa ukjlucio zvuk sve proradilo.Ako ti smeta zvuk mutiraj tab u chromu

Posle 6 meseci udjem u igru, kad nema T95, jedini tenk kojeg sam igrao. Vidim, nekako kao da je prodat, mogu da ga kupim. al zabadava kad mi nema nista od opreme/posade, nit znam sta je bilo.
Nekako mi glupo da zamislim da je neko upao na nalog i bas prodao taj tenk....
Dal moze nesto da se uradi preko supporta, ili da batalim ovo za svagda

Screenshot_2.png

Pa ovo je strasno.... monkey king :ROFLMAO:

Lovac Obj 263. sakrijes donju plocu samo i ding, busi bez golda e100..

Screenshot_1.png

Drustvo je l neko u poslednje vreme iskusio neki random lag, pogotovo na EU2 serveru gde mi ping cesto bude oko 200.
Do pre nedelju dana sve je radilo normalno, imam SBB i dobru konekciju tako da ne bi trebalo da je do mog neta, ali ne znam ni sam...

Drustvo je l neko u poslednje vreme iskusio neki random lag, pogotovo na EU2 serveru gde mi ping cesto bude oko 200.
Do pre nedelju dana sve je radilo normalno, imam SBB i dobru konekciju tako da ne bi trebalo da je do mog neta, ali ne znam ni sam...
Naravno, kad je kampanja serveri se raspadaju, narocito EU2 na kom se sve i igra.

Ala ovo cudo trpi batina :cool:
Bio sam u bliskoj borbi sa Type 4 H, T30, T110E4 i WT auf PZ IV i nijedan me nije probio, sve ovo oni blokirani.
Screenshot_3.png
Screenshot_2.png

Ladno mi je falilo 18 poena da uzmem tenk na kampanji :)

Vrh Dno