KovacTibor
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.11.2021
- Poena
- 285
VIdim da pisete, o BZ-176, tenk je ko papir za Scorpiona G, busim ga kako zelim...Dobra ideja. Da malo ozezim po ovim bz sranjima
Gde bre nije op? Jak mu je front armor u svakom smislu. Ne samo turret. S druge strane, ja ne kukam na njega zato sto ne znam da ga probijem. I sa 8 tirom to relativno lako radim, ali je problem objektivan i nije mu tamo mesto. Za vecinu srednjih i losih igraca, bz je veliki problem. Jedna od vecih nebuloza wot-a poslednjih godina. Zahebao je i skodu t56.
To ne menja činjenicu da bi te BZ ubio iz 'shoota' u tom istom Skorpionu..VIdim da pisete, o BZ-176, tenk je ko papir za Scorpiona G, busim ga kako zelim...
Jos nijeTo ne menja činjenicu da bi te BZ ubio iz 'shoota' u tom istom Skorpionu..
Ne. Identičan potpuno sa 121B, samo skin drugi. Bolje uzeti 121B za bondove, po mom mišljenjuIsplati li se dati 20M za ovaj tenk ??
To je gotovo 5 regularnih tir X tenkova...
Ne. Identičan potpuno sa 121B, samo skin drugi. Bolje uzeti 121B za bondove, po mom mišljenju
Šta se događa sa WotReplay.eu?
Vidim da je i po njihovom forumu pisano, ali bez rešenja?
Jel crklo ili je neš drugo?
Zato sto se ponuda menja na svakih 12 sati.Ima nešto mnogo vozila na listi, a aukcija traje 5 dana i svaki dan je dostupan po 1 tank za kupovinu.
Ja golde nemam, pa ako bude nešto zanimljivo za srebro možda kupim.
Šta vredi od tenkova za kupovinu na ovoj listi ?
15k bondova vredi mnogo vise od 25m ili kolko je vec bio minimum za tenka. Probaj da nagrindas 15k bondova da vidis kolko ce ti trebati.Ne. Identičan potpuno sa 121B, samo skin drugi. Bolje uzeti 121B za bondove, po mom mišljenju
Nisam siguran da sam razumeo ??Zato sto se ponuda menja na svakih 12 sati.
20m je bila pocetna, ja sam lupio 25 jer znam da sa 25m nisi mogao da dobijes tenk.
Odakle bre vama ljudi toliki milioni xD Ja sam lakse zaradio 15k bodnova nego 175 miliona xDSa 25.6 miliona se uzimao tenk otprilike, meni to bila bolja opcija nego da pljunem 15k bondova za isti tenk bez skina. Kad sam vec imao 175 miliona kredita, 27 je sica
Za 15k bondova se, da izvines, use*em od igranja![]()
Ja intenzivno igram tokom holiday opsa, a igram prakticno iskljucivo T8 premiume pod boosterima + platoon + klanski boosteri. Usao sam u decembar sa fazon 35 miliona i do pre neki dan se popeo 175.Odakle bre vama ljudi toliki milioni xD Ja sam lakse zaradio 15k bodnova nego 175 miliona xD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari