Šta je novo?

World of Tanks

Ja ne placam nista vise od 10 godina (izuzetak je prethodni battle pass) i MM mi je isti ko svima ostalima.
Ponavljam ponovo, problem je preveliki raspon izmedju dobrih i losih igraca, sad bi neko reko da MM treba da bude i po skillu igraca a to vec postoji i testira se vec nekoliko sezona, to su Rankeg Battles. Ne implementira se jer su Rangirane uzrok najveceg sloma zivaca kod igraca, to je zato sto bi svi da sealclabinguju nekog drugog a kod Rangiranih ti za protivnika ne dobijes foku nego nekog koje ili tvog nivoa ili bolji.

Pa sve zavisi kolko partija si odigrao za tih mesec dana, mali broj partija nije merodavan jer mozes stvarno da uhvatis niz losih timova.
Ti mora da imas u vidu da su mozda i drugi postali bolji, pa to sto si ti bolji nego sto si bio nema nikakve veze sa brojem pobeda.
Evo ti savet, prestani da gledas winrate vec gledaj samo svoju igru, kreni da pratis svoj ucinak na WOT life ili neki slican site. Ovo nije timska igra, kad igras random partije ti igras protiv 29 igraca a ne protiv 15, prvih 15 mogu da te ubiju a ostalih 14 mogu da ti zeznu partiju (kradu dmg, kradu spot, naprave neku neocekivanu glupost igd) pa se tako moras i ponasati. Kad budes unapredio sopstvenu igru statisticki onda ce winrate doci sam po sebi.
Ranked ne mogu nikako da budu da igras protiv igraca istog skilla, jel svi igraju sa Krang ili stb, jer im daje najbrze sevrone.

Ranked ne mogu nikako da budu da igras protiv igraca istog skilla, jel svi igraju sa Krang ili stb, jer im daje najbrze sevrone.
Pa u tome je i poenta, ti igras sa Kranom i protivnik igra sa Kranom i tu ste jednaki, plus sto sam sistem rangiranih borbi dovodi do toga da u jacu diviziju ulaze bolji igraci brze i lakse od losijih i onda igraju medjusobno umesto da sealclabuju losije igrace.
Inace, Kran ne daje najbrze sevrone nego je jednostavno najbolji tenk u igri sada kada ne mogu da se igraju specijalni tenkovi, plus sto sistem rangiranih favorizuje HT.

zanimljivo :)
Russian hacker Andrey Kirsanov has reportedly admitted to being guilty of creating cheats and bots for the popular Warthunder games ‘World of Tanks’ and ‘World of Warships’, according to media reports from his trial hearing in Ekaterinburg on Tuesday.

According to the TASS News agency, state prosecutors are demanding the hacker face one and a half years in prison for allegedly costing the gaming company over 670 million rubles (around $12 million) since he first started selling the exploits.

Zar ne bi bilo dobro da rotiraš ventilaciju i ovo što je u drugom slotu, da za ventilaciju dobiješ bonus od tog drugog slota? ili to ne važi za ove ljubičaste module?

Za ljubicaste module je svejedno, oni su na max gde god da ih stavis. Inace, pozdrav tenkisti :) Nije me bilo 100 godina jer ne igram to djubre od igre vec 3 godine. Igram, ali 10 partija mesecno mozda :) Dokle god igra bude zavisila od rng necu je ni igrati. Jednu partiju granate lete svuda samo ne gde treba a sledecu partiju gadjam bzvze i sve pogadjam. Dokaz da partije zavise od RNG i to je to, usao pre neki dan da odigram malo kad ono svaka partija 15:3 biloporaz ili pobeda... alt f4 i to je to :)

Zar ne bi bilo dobro da rotiraš ventilaciju i ovo što je u drugom slotu, da za ventilaciju dobiješ bonus od tog drugog slota? ili to ne važi za ove ljubičaste module?
Ljubicasta i crvena oprema je na max i za nju nemas bonus na prvom slotu.

@NemanjaDk93
Veruj mi da je RNG ono sto je core ove igre, kolko god nekima to smetalo to se nikad nece promeniti.

Danas udjem u wot i vidim 4h premm acc. Odakle meni prem? nista nista kupovao...

Mogu da vam kazem da kako sam batalio posao igra mi se popravila...

shot_010.jpg

Vidim ja nesto me ometa celog zivota a ono bilo osmocasovno radno vreme.

o cemu se radi u ovoj igri?

Pa jes, igra treba da se zove world of tank crews, posto je po meni posada bitnija od tenka. Grindam bez placanja i dok ne nabijem bar 100% i jedan skil, ono je mucenje.

Bot? Ima dana kad igramo krs, al ovon su svi dani krs... :)

56k partija, sedam godina igranja po 20 partija svakog dana, samo mi nije jasno kako za svo to vreme covek ne skapira da ova igra nije za njega.
Sad ce neko reci "covek igra da se zeza i uziva" a ja bi da mi taj neko objasni sta je zabavno da te tamburaju sedam godina dok ti dajes po jedan shoot u partiji.
Mora da postoji neko objasnjenje a ja bi volio da ga cujem. :unsure:

Pre par godina igram partiju, ja vozim neki hull down tenk, mapa Cliff i odem dole iza kamena na G2 sa namerom da izdominiram kao top tier.
Pored mene se guraju dva t29, vidi se da ne znaju sta rade, smetaju meni, gube HP. Ja naravno napisem "f*** off *****" a lik mi odgovara "why are you calling my dad a *****"
Ja tu shvatim da sam prekinuo otac/sin moment i da su se oni zabavljali.
Svako se zabavlja na svoj nacin, nekome je 500 dmg prosecno sa e100 zabava...

Danas udjem u wot i vidim 4h premm acc. Odakle meni prem? nista nista kupovao...
Gde si Bogoje

Takve treba nagaziti na glavu, ajde sto je on ***** nego uci i sina da bude isti takav.

Mislim da malo previse ozbiljno shvatas igru, nisu svi toliko kompetitivni, dodju samo malo da se izduvaju i ubiju vreme...
Jeste, zbog toga se gube partije jer upadnes u Teletabis tim, ali i MM su mogli da poprave malo, u 80% vremena je jedan tim mnogo mnogo jaci od drugog,

Mislim da malo previse ozbiljno shvatas igru, nisu svi toliko kompetitivni, dodju samo malo da se izduvaju i ubiju vreme...
Jeste, zbog toga se gube partije jer upadnes u Teletabis tim, ali i MM su mogli da poprave malo, u 80% vremena je jedan tim mnogo mnogo jaci od drugog,

Ja verujem da MM namerno neće da srede jer ne vidim neki interes u tome. Podjednak broj m0r0ona u timu bi smanjio njihov uticaj na istu i samim tim bi smanjili njihovo učešće u igri.

Imaju neke dileje koje se bave statistikom, koja kaže da partije u proseku ne traju baš 4-5minuta u proseku, već nešto duže. Ipak, činjenica je da je dobar ddeo partije gotov (bar kad je ishod u pitanju) u prva 3-4 minuta, a ostatak vremena je igranje mačke i miša. Ovakve stvari dosta utiču na prosečnog igrača. Tri partije sam malopre odigrao. Renegade. Prvu sam napravio 3k štete, 3 leša i izgubio 12:15. Dobra partija. Drugu partiju sam izgubio 4:15. Napravio 1000 štete. Partija gotova posle 4min. Lik sa Škorpijom ide da spotuje. Treću sam već izgubio strpljenje. Odigrao yolo, ispalio 2 granate, jednu pogodio i probio....i naravno stradao. Nisam proveravao statistiku, ali iz ove perspektive, vrlo moguće da je Škorpija iz 4:15 partije zapravo igrač koji je izgubio strpljenje identično kao i ja u narednoj. Ne mora da znači da je totalni bot.

Nije ova igra tolika nauka za naučiti igrati, bar na nivou nekog proseka (što je za sve participante randoma sasvim dovoljno za kvalitetnu partiju). Problem je sačuvati/održati ili steći - strpljenje. Čak, igraje je dosta ubrzana, što bi trebalo da se pozitivno odrazi na strpljenje. No - fakat da i nije baš tako.

Poslednja izmena:
Ako srede MM dobićeš ranked battles.
Problem nije u trajanju partije nego u lošim mapama. Sve ja manje mesta da se sakriješ, pošto lošiji igrači ne umeju da iskoriste takve lokacije nego su mape postale kao destruction derby.

Nisam neki igrac, suv prosek, ali mi je frustracija kad MM upari paradajz tim protiv zeleno/plavih i precesto se to desava. A mozda tripujem, al cesce sam u paradajz timu :)

Gledaj ovo....3min 42sec je trajala partija:

Screenshot 2022-07-27 001921.png

Igrao sam kampanju i tokom nje sam napravio 50tp tier 8. Kad ce oni stici u garazu??? Ili sta treba da uradim da stigne? Pise production completed

18.-og ovog meseca kad se zavrsi dogadjaj.

Jel ima neko problem da ga izbacilo sa servera i da nedozvoljava da se udje u igru od pre 15 minuta?

Imao ja do pre 2 min,sada sam uspeo da u]em u igru.

Ima li ko problema sa fps dropom? Danas mi pada na 20ak iz čista mira, nit sam šta menjao nit dirao.
Smanjim podešavanja za grafiku i dalje isto.

FPS drop nisam imao, ali ovo sa neuspesnim kacenjem na server jesam par puta poslednjih dana.

Znam da nema veze sa nama(iako nam je poznata) ali beše mi drago i malo sam se iznenadio kad sam čuo:

Vrh Dno