Ja ne placam nista vise od 10 godina (izuzetak je prethodni battle pass) i MM mi je isti ko svima ostalima.
Ponavljam ponovo, problem je preveliki raspon izmedju dobrih i losih igraca, sad bi neko reko da MM treba da bude i po skillu igraca a to vec postoji i testira se vec nekoliko sezona, to su Rankeg Battles. Ne implementira se jer su Rangirane uzrok najveceg sloma zivaca kod igraca, to je zato sto bi svi da sealclabinguju nekog drugog a kod Rangiranih ti za protivnika ne dobijes foku nego nekog koje ili tvog nivoa ili bolji.
Pa sve zavisi kolko partija si odigrao za tih mesec dana, mali broj partija nije merodavan jer mozes stvarno da uhvatis niz losih timova.
Ti mora da imas u vidu da su mozda i drugi postali bolji, pa to sto si ti bolji nego sto si bio nema nikakve veze sa brojem pobeda.
Evo ti savet, prestani da gledas winrate vec gledaj samo svoju igru, kreni da pratis svoj ucinak na WOT life ili neki slican site. Ovo nije timska igra, kad igras random partije ti igras protiv 29 igraca a ne protiv 15, prvih 15 mogu da te ubiju a ostalih 14 mogu da ti zeznu partiju (kradu dmg, kradu spot, naprave neku neocekivanu glupost igd) pa se tako moras i ponasati. Kad budes unapredio sopstvenu igru statisticki onda ce winrate doci sam po sebi.