Ja iskreno ne.Ucestvujete li u aukcijama tenkova od 14-19.01.2022.?
Koliko exp nuditi za koji tenk?
Iko?
Šta uopšte daju u tim kodovima? Posto sam zakasnio
Ja sam ucestvovao samo za AMBT sa 12.800 golda (ili 12.700 nisam siguran 100%). Ponuda mi je prosla, a tenkic je OK i nista vise. Jedino sto mi je zabavan, tako da na kraju dana vredi.Ucestvujete li u aukcijama tenkova od 14-19.01.2022.?
Koliko exp nuditi za koji tenk?
Iko?
Ma gde vredi. Bacanje para. Vredi max 10000 golda i to je toI vredi li Zlatko za +25000 zlata ?!!!
Stvarno, kakav je Zlatko kao tenk, kako pravi srebro i kako je igriv, buši li, vrluda li, dinguje li?
Ako imas bondove viska i hoces dobar tenk, odigraj ranked i predji samo trecu diviziju. Dobices pristup concept 1b ili kpz50t koji su fantasticni t9 reward tenkovi. Mozes to za jedan ili dva dana da odradis i imas do kraja nedelje. Ja ove standardne bond tenkove ne bih ni gledaoIma li neki da valja za bondove ovih dana?
Zadrzava li se rank?Ako imas bondove viska i hoces dobar tenk, odigraj ranked i predji samo trecu diviziju. Dobices pristup concept 1b ili kpz50t koji su fantasticni t9 reward tenkovi. Mozes to za jedan ili dva dana da odradis i imas do kraja nedelje. Ja ove standardne bond tenkove ne bih ni gledao![]()
Zavisi od stila i generalno sta volis da vozis.Koje tenkove onda igradi, TD i koje, MT i koje, lovce neke ili arti neku?
LT ne bi da vozim...
Ozbiljan tenk i mnogo ga mrzim xDObj 268 v4 me je doveo u 1. deviziju bez ikakvih problema. Mozes ti cime god da igras... Nekome ni kran ni vz55 niti stb nece pomoci da predje u drugu diviziju...
Jedino nemojte nikad da igrate Lightove, ja sa EBRom imao 5 sevrona na kraju kvalifikacija. Nista ne zavisi od tebe a opet za dva sevrona moras da odigras kao za master.Obj 268 v4 me je doveo u 1. deviziju bez ikakvih problema. Mozes ti cime god da igras... Nekome ni kran ni vz55 niti stb nece pomoci da predje u drugu diviziju...
Sa IS4 sam zavrsio kvalifikacije sa 19 sevrona, iznenadio sam se kolko je IS4 efektivan tenk u tom modu.Za rangiranu? Jedino Kran, Vz55, Stb... ostalo je ******. Eventualno 60tp
Sve ostalo je samo gubljenje zivaca...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari