- Učlanjen(a)
- 03.11.2008
- Poena
- 1,205
Net.
Koliko imas BONDova?Od svih tenkova koji se danas (ovih dana) mogu za bondove uzeti koji valjaju ?
Svaka cast, ja sam sprcao 16k...ostalo oko 9k27.000 (malo li je).
Za sta da cuva? Pare se trose, ne cuvaju seCuvaj to.
Каже ми клинац, "јао тата како је леп, купи ми га". Ја му купио. Шта ћу, има све петице!Kakav je ruski lovac premium t8 tenk T103 ?
O ukusima ne vredi raspravljati 🙂🙂🙂Каже ми клинац, "јао тата како је леп, купи ми га". Ја му купио. Шта ћу, има све петице!
Иначе ако налетите на "мене" у игри, немојте псовати. То је мој син од 10 ипо година.
Psujem samo E100 koji snajpuje sa brda na mapi Ghost townКаже ми клинац, "јао тата како је леп, купи ми га". Ја му купио. Шта ћу, има све петице!
Иначе ако налетите на "мене" у игри, немојте псовати. То је мој син од 10 ипо година.
Pre mesec dana imao sam sličnu situaciju, otišlo skoro 40k bondova, 4k zlata i komplet zaliha srebra. Prijavio, blokirali nalog, pa sam dokazivao vlasništvo. Sramota, ali nikada nisam imao nijednu uplatu, pa su tražili da podatak o bonus kodovima koje sam koristio?! Posle malo natezanja i ubedjivanja, obzirom da ne pravim privatnu arhivu korišćenih bonus kodova, vraćen mi je nalog, sa promenjenom e-mail adresom i uradjen je rollback na par dana unazad...Suma sumarum. Posle par sati dokazivanja da je nalog moj iako lik nije mogao da mi promeni sifru ili email jer je vezan za broj telefona otkljucali su mi nalog i naterali me da promenim pass i email. A rollback nije moguc jer nisam igrao kao dugo. Valjda je lakse rollbackovati zadnjih pola dana ne znam...
Trazili su mi uplate a ja sam uplacivao preko PP i hteo sam da ga ugasim i srecom pa nisam...
Edit: Sto se tice lagovanja uvece to je to provajdera i to mi mirise na Supernovu![]()
Oko katoličkog Božića, mooooožda upadne i u januaru za jedan dan il 2-3.Kada moze da se ocekuje popust za prem account?
What makes this Tier X medium truly unique is its gas-turbine engine. Because of this unusual mechanic, the CS-63 boasts two different speed modes—standard and rapid. In standard mode, this top-tier tank is no different from any other vehicle in the game. But when you activate rapid mode, the CS-63 accelerates faster and its top speed exceeds 70 km/h. To enable this mode, you need to come to a complete stop and press the X key (this can be reassigned in the game settings).
Of course, you'll sacrifice some other battle parameters to gain such a high speed and fast acceleration. First, when switching engine modes, the vehicle stops automatically. Secondly, in rapid mode, gun stabilization and aiming time are significantly reduced. Finally, rapid mode decreases your concealment, making the CS-63 more visible to enemies as it changes positions.
Use the gas-turbine engine wisely and always analyze the battlefield situation before choosing the right moment to activate this unique mechanic. To make it easier for you to master this feature, we've prepared several useful tips that will allow you to play more effectively.
Na sta tacno mislis...... elem izdala me nova grafika, ide na reklamaciju ne znam da li ce se vrnuti pre ng, u svakom slucaju moram da cekamOko katoličkog Božića, mooooožda upadne i u januaru za jedan dan il 2-3.
Gledaj da ne budu na popustu ovih dana "ispod cerade" ili od 15.12.
Jeftinije nece biti, ko uzima za 365 dana nema povoljnije.
Desi se i u maju cini mi se da bude popusta na prem nalog, oko dana pobede u 2. sv. ratu.
------------------
Nego, sta znaci ovaj "kruzic" dasno u dnu ispod nisana, opdnosno kad stisnem X on se pomeri u sredinu ispod nisana, pozeleni, prosiri na 2sec al sve zaustavi, motor ugasi i tenk stane?
Cemu to sluzi, kako se koristi...?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari