Da proucim mehaniku igre? Objasni mi jer sam juce poceo da igram wot. Moj tenk je bio level sa t28, top je zadnji znaci od 100 do162mm a njegov armor je oko 50mm pozadi

Tenk je bio na nekih 100m od mene, ako i toliko, Bukvalno auto pen. Takodje, ILidan- bog otac wota izgleda, igram wot mozda 10 partija mesecno ako i toliko cisto eto jer sam mazohista izgleda. Ne igram uopste kao pre jer je igra totalno svedena na srecu i nesrecu i nikakav skill skoro... Pogodim EBR sa HE direkt od napred na 30m od mene bez dmg sa tim topom koji je kao ebr skoro i onda kazete tako treba

Tema o Wotu i mozemo pisati sta nam smeta i sta gresimo. Vi nista niste naveli gde sam pogresio a pisete gluposti kao da uninstaliram igru jer sam je nazvao smecem a igram je 13 godina, i totalno je bzvze da je igra otisla ovoliko u oPsajd i da je sav zar koju je imala sada nestalo. Necu da je obrisem jer je igram 13 godina, ok sad u zadnje vreme skoro jedva ali to ne znaci da treba da cutim i ne kazem svoje misljenje bilo da se vama svidja ili ne

Vidim da cesto ubacuju kutijice neke, da li je to da prikupe jos neke pare dok ne ugase igru? Nesto sam negde procitao da planiraju da ugase igru ali ne mogu da pronadjem tu info vise...