Pošto sin hoće da mu napravim prodavnicu a ja sam zadnji put koristio Frontpage 2000 pa prepravljao u Notepad za statični sajt treba mi pomoć.
Planovi - biće bar 2-3 sajta, prodavnica supruzi (da naučim nešto) i sajt sinu prodavnica auto delova. Šta je plan za sajt auto delova - osnova pretraživanje delova marka/model/tip/oznaka plus prikaz alternativa, delovi su sa slikama, opisom, linkovima ka alternativama ... Podaci su u bazi gde planiram jednom da ubacijem automatski podatke od dobavljača preko fajlova ili kasnije API ka njihovim podacima. Korpa sa kupljenim podacima i plaćanje ... Ful responsiv dizajn (PC, tablet, telefon) Znam da je zahtevno za mene ali probaću pa dokle stignem.
1. Gde hostovati? hostinger.com, webhostingsrbija.rs ... neki predlog?
2. Predlog za kupovinu .rs/.com domena? Mozda zajedno sa hostom?
3. Šta od plaginova za WP odmah uzeti i par reči što?
4. Neki savet ...
Hvala unapred za bilo kavu pomoć.
Planovi - biće bar 2-3 sajta, prodavnica supruzi (da naučim nešto) i sajt sinu prodavnica auto delova. Šta je plan za sajt auto delova - osnova pretraživanje delova marka/model/tip/oznaka plus prikaz alternativa, delovi su sa slikama, opisom, linkovima ka alternativama ... Podaci su u bazi gde planiram jednom da ubacijem automatski podatke od dobavljača preko fajlova ili kasnije API ka njihovim podacima. Korpa sa kupljenim podacima i plaćanje ... Ful responsiv dizajn (PC, tablet, telefon) Znam da je zahtevno za mene ali probaću pa dokle stignem.
1. Gde hostovati? hostinger.com, webhostingsrbija.rs ... neki predlog?
2. Predlog za kupovinu .rs/.com domena? Mozda zajedno sa hostom?
3. Šta od plaginova za WP odmah uzeti i par reči što?
4. Neki savet ...
Hvala unapred za bilo kavu pomoć.