Smartphone2003
Slavan
- Učlanjen(a)
- 30.09.2005
- Poena
- 320
Kod mene takodje pise 0.860 (skinuo sa linka na pocetku ovog thread-a). Po cemu je ta verzija bolja od ove prethodne? Nadam se da bar malo brze radi...
zeljkoBU je napisao(la):ljudi,imam problem sa wm2005 verzijom...naime koristim normalno wm2003 i imam unutra SD 512 mb karticu,znaci sa 2003 sve sljaka ok,medjutim kada flashujem fon na 2005 prilikom radjenja master reseta(odmah posle flashovanja) mi se zakoci beli ekran i tako stoji u nedogled(vise od 45 min) i nista...imam i mmc karticu takodje od 32 mb i sa njom 2005 verzija radi bez problema...
zeljkoBU je napisao(la):hm....onda je verovatno problem do ROM-a...
Spirit je napisao(la):Jao, nemojte bre ljudi vishe, u sred sam nekih kolokvijuma![]()
Nego, ajde sad ozbiljno, koliko vam drzi baterija, ima li nekih promena povodom toga, i najbitnije - kako rade dodatni programi?
Da li je ovaj slucaj sa File Managerom usamljen, ili se jos nekom to desilo? Sta ako se instalira Total Comander, radi li onda?
madness99 je napisao(la):Molim za pomoc ako neko zna da mi kaze kako da instaliram total commander na windows mobile 2005
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari