Šta je novo?

WM 05 za mpx200-link

Kod mene takodje pise 0.860 (skinuo sa linka na pocetku ovog thread-a). Po cemu je ta verzija bolja od ove prethodne? Nadam se da bar malo brze radi...

Generalno se to odnosi samo na rad sa mrezom, tako da neko ubrzanje neces primetiti. Meni se cesto pojavi unable to complete call, nadam se da ce to nova verzija gsm-a promeniti.

Radio veze nema saa SW vec sa HW :d
Ja reinstalirao i stavio ovaj "novi" i opet mi prijavljuje sve isto. :smor:

Kao da je bitno koja je verzija.

Taj wm5 sa kingtalksa je onaj iz tri dela? Taj imam. smor...

A, zasto je smor? Nemas vremena 40min da sve lepo podesis.

ljudi,imam problem sa wm2005 verzijom...naime koristim normalno wm2003 i imam unutra SD 512 mb karticu,znaci sa 2003 sve sljaka ok,medjutim kada flashujem fon na 2005 prilikom radjenja master reseta(odmah posle flashovanja) mi se zakoci beli ekran i tako stoji u nedogled(vise od 45 min) i nista...imam i mmc karticu takodje od 32 mb i sa njom 2005 verzija radi bez problema...

zeljkoBU je napisao(la):
ljudi,imam problem sa wm2005 verzijom...naime koristim normalno wm2003 i imam unutra SD 512 mb karticu,znaci sa 2003 sve sljaka ok,medjutim kada flashujem fon na 2005 prilikom radjenja master reseta(odmah posle flashovanja) mi se zakoci beli ekran i tako stoji u nedogled(vise od 45 min) i nista...imam i mmc karticu takodje od 32 mb i sa njom 2005 verzija radi bez problema...

Skoro da si sam sebi pomogao, naime, instaliraj na tu mmc, a onda samo sa nekim card reader-om prekopiraj fajlove sa mmc-a na tu sd. Nista lakse, samo nemoj da koristish digitalce jer automatski formatiraju kartice. Znam da su mnogo likovi po stranim forumima uspeli tako da rese probleme sa karticama. :type:

znaci da flashuje 05 na mmc i da posle radjenja master reseta fajlove jednostavno kopiram sa mmc na SD katricu...?

Pa ja konkretno nisam imao preoblema sa instalacijom, uspesno sam to odradio na svojoj mmc od celih 16MB, ali sam citao da su neki imali problem slican tvom, koji su resavali na gore opisani nacin, znaci kopiranjem fajlova sa jedne na drugu karticu. Ponavljam, nisam imao takav problem, pa nisam 100% siguran da ce to da radi, ali sumnjam da moze ista da pokvari na telefonu. :type:

Poslednja izmena:
probao sam i nece da radi...
probao sam sa 256mb SD karticom i radi bez problema,ali ovu od 512 nece nikako(probao sam i mmc i sd istog kapaciteta)...da nije neki trip u ROM-u ?

Nece da radi sa SD Kingston karticama, a i jos sa nekima,
ali ne mogu da se setim sa kojima.

Sandisk sd 512mb i radi sasvim dobro.

Ona fora sa kopiranjem je isto moguce resenje. Instaliras na manju pa sibnes na veliku.

E da i probao sam na kingston 256 sd hispeed i radi, a skoro sto posto sam siguran da je brat instalirao na 512 kingstona i sve je ok.

hm....onda je verovatno problem do ROM-a...

Da,kao sto sam i rekao u wm2003 512 radi bez ikakvih problema

Spirit je napisao(la):
Jao, nemojte bre ljudi vishe, u sred sam nekih kolokvijuma :D

Nego, ajde sad ozbiljno, koliko vam drzi baterija, ima li nekih promena povodom toga, i najbitnije - kako rade dodatni programi?

Da li je ovaj slucaj sa File Managerom usamljen, ili se jos nekom to desilo? Sta ako se instalira Total Comander, radi li onda?

Meni baterija drzi 7 sati.bateriju sam uzeo pre 5 dana.Da li znas kako da instaliram total commander na wm5.

madness99 je napisao(la):
Molim za pomoc ako neko zna da mi kaze kako da instaliram total commander na windows mobile 2005

Nije neophodno da 4 puta napises nesto da bi useri ovog foruma videli sta ti treba, ne sekiraj se, svi su pismeni, a verovatno i normalni, tako da im je dovoljno jednom reci/napisati.
A sto se tice Total Commandera probaj da nadjes .exe verziju instalacije, a ako ne mozes, posalji mi mail na PM da ti to posaljem, mada nebi bilo lose sam malo da procunjas netom, mozda nabasash i na jos po nesto interesantno. Ako se malo sam pomuchish, mozda nesto korisno i nauchish.

Nazad
Vrh Dno