Šta je novo?

WM 05 za mpx200-link

Preflešuj ponovo WM2003, napuni dobro bateriju, pa ako te i dalje svrbi nastavi sa flešovanjem WM5...

Meni je prsla WM5 instalacija nekoliko puta zaredom, pa sam se vratio na WM2003 bez ikakvih problema, vratio sprite backup i telefon je isti kao kad sam počeo mlaćenje sa WM5. Razmisli uopšte koji će ti WM5, pre svega.

voice recorder ti se pali ako samo pritisnes dugme za volume ne treba da drzis uopste

Primetio sam da sada postoji neki pametni sistem pisanja poruka nesto slicno T9. Jel jos neko ovo primetio?

Nemam vise zivaca za vragolije sa baterijama (imam 3 kom), pa resih da sa Mpx-a predjem na drugi fon. Razmisljam o Mpx 220, ali posto ga nisam video uzivo - da li je stvarno onako ruzan kao sto se meni cini na slikama? I drzi li bar njemu baterija 3 dana? Znam za ekran (malo manji nego na Mpx200) ali tu ne vidim niakav problem. Jedino srebrni mi deluje cool vizuelno, ali po Marfijevom zakonu pretpostavljam da je njega nemoguce naci.

Ako su vesti negativne, u obzir dolazi i e398 (najvise iskreno o njoj i razmisljam), znam da je Dumb Phone ali meni se dopada. Od smartphone stvari na Mpx200, jedino se ne bih odrekao prednosti Agile messenger chata preko MSN i ostalih Messengera, a ne znam ima li E398 ovu mogucnost?!

Sta vi mislite o ovim solucijama? Necu da otvaram novu temu jer mislim da u ovaj thread zalaze najkompetentniji ljudi

Primetio sam i ja pomoć prilikom pisanja poruka koja meni mnogo pomaže. Čini mi se da je sada pisanje poruka dosta brže. Uopšte impresije sa WM2005 su fantastične. Jedino me muči što ne mogu da nađem fizz traveller 2.0 nigde na netu.

Spirit je napisao(la):
Jedino srebrni mi deluje cool vizuelno, ali po Marfijevom zakonu pretpostavljam da je njega nemoguce naci.

Naprotiv,najlakse ga je naci.Pogledaj moje prethodne postove.

[SPIRIT]

Zasto ne bi sacekao neki mobilni sa Lunux-om... :)

Poslednja izmena:
Siroce je napisao(la):
[SPIRIT]

Zasto ne bi sacekao neki mobilni sa Lunux-om... :)

Ne razumem.

A odoh da nadjem uzivo da vidim Mpx220, verovatno njega uzmem ako mi se dopadne.

e ja imam strahoviti problemsa mpx=icom,jednostavno mi prekida vezu tokom razgovora.Imam mobtelovu 32k karticu koja pocinje sa 73..........,instalirao sam win 2003 sa bplondona,mpxland original,super moto 2.Zatim sam na super moto 2 digao gsm fix,pa i na bplondon takodje,i na mpx land sam stavio pa nije radio pa sam ga ponovo flesnuo bez fixa ali same shit.stavljao sam papiric izmedju metala i kartice.pomagajte mozete mi poslati neki stabilan win koji kod vas radi na [email protected]

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ljudi, molim vas, koristite pretragu
to sa 063 32K karticom je prezvakano

momsab,koristio sam prokletu pretragu.Nabacio sam sve op.sisteme i ne vredi.U cemu je problem,u prethodnim temama pise samo da im ne radi sa 32k karticama ali zasto kako se to resava.Daj reci mi evo posalji mi pm

Rešenje je da promeniš telefon, ili karticu. BTW, nije to jedini telefon koji pravi problem sa pomenutom karticom, a manifestuje se isto.

e vala svaka ti cast,I am a fucken retard,and i don't know that.Pa naravno da je resenje da promenim tel.znali neko neko bolje resenje koje ne ukljucuje neku promenu nekog ili neceg.

nidza je napisao(la):
Ko nije provalio da voice dialing šljaka ne samo kad se drži pritisnuto dugo dugme za volume, nego može i na gore, ili na dole.

Na neku foru ako se drži umereno dugo, ali ne i predugo pritisnuto aktivira se voice recorder, ali do sad nisam uspeo da ga provalim da mi se svaki put pali. Bolje da su srednji dugi pritisak ostavili samo za voice recorder, a na gore i na dole za voice dialing, mnogo bi bilo jednostanvije.

@boggyman: da li radi agile messenger?

Na koju foru palish voice dialing? Na dva telefona na kratko drzanje pali recorder a na dugo pali galeriju slika ili tako neshto. Na dole i na gore ne pali nishta!!!
Ne znam kako si ovo uspeo. Aj malko objasni!

Kod mene na WM2k3 bogme pali voice dialing.

Pade mi napamet da probate nešto na WM5, da li radi voice dialing sa handsfree set-a preko dugmeta na HF-u, dok je telefon zaklopljen?

I konačno, radi li Agile Messenger, krucijalan mi je.

Zanima me da li neko zna kolike su sanse da se pojavi WM5 (naravno nezvanicni)updgrade za mpx220-ku?! Ako tako nesto vec postoji, a znate link, bio bih zahvalan na PM-u?

ljudi da nije meni slucajno problem u aparatu,mislim hardware-ske prirode.Probao sam sa caletovom kartico 063 pocinje sa 8..... i isto prekida.Sada cu probati master reset pa opet sa njegovom kartom da vidim radili dobro

E, to je vec moguce. Probao sam i ja sa 063/8...... (sedmocifren broj) i nema problema. Cepam po Super Moto 2jci...

moguce da je hardware problem,ali cas radi cas ne,tako da je verovatno u softwareu.Ja sam trenutno na mpx landu,e kucicu ponovo probati super moto 2,i neke verzije 2002.Mozda bi problem resio 2005,ali nemam karticu mem.Paa probacu pa cu javiti

Jel zna neko ko je koristio win2002 da li su u verziji 1000 (zadnjoj) ispravili 'bug' sa kucanjem (kada pritiskom na jedan taster windows ispise nekoliko slova..)

Poslednja izmena:
e, lepo instalirah WM05, lepo sljaka mada mi se cini da je 2003jka ipak brza
bdq sto mora da se cima sa registry bazom ako se zeli promena spoljasnjeg ekrana

ALI! PC mi mob prepoznaje kao modem, tj. cim ukljcim na USB ostvari se veza (znate ona dva cuvena racunarska ekrancica)
Prokka mi re ce da je i njega to tripovalo ali da je izvadio kabl i ponovo stavio, opet je mob prepoznat kao modem ali je posle minuta proradio ActiveSync
ovo kod mene nee pa nece da sljaka :(

naravno da sam stavio ActiveSync 4.1

ima neko resenje?

nabavi najnoviji activesync,a ako nece ni to lepo muw pa na 2003 ponovo.e da ima li nneko ****** sa prekidanjem i ostalim glupostima na 2005 sa 32k karticama.
P.S.momsabov odgovor:"Koristi pretraguuuuu!!!!!"

veske, nema novije verzije ActiveSync-a od 4.1

ako imas firewall, ubij ga pre nego sto nabodes tel na usb.

veske je napisao(la):
ljudi da nije meni slucajno problem u aparatu,mislim hardware-ske prirode.Probao sam sa caletovom kartico 063 pocinje sa 8..... i isto prekida.Sada cu probati master reset pa opet sa njegovom kartom da vidim radili dobro

zvucace ludo, ali probaj da zamenis memorijsku karticu... u ovo ne bih verovao da nisam video svojim ocima!!!

Nazad
Vrh Dno