Siroce je napisao(la):Baterija je izdrzala 24h i nista visei to uz minimalno kosiscenje
Smartphone2003 je napisao(la):Nigde ne mogu da nadjem opciju "flip answer". Sada je po default-u ukljuceno sto mi nikako ne odgovara... :wall:
RazbojNick je napisao(la):Aj objasni kako da odbijem poziv kad je telefon zatvoren, a ukljceno je flip-on answer? Sta treba da pritisnem (WM2003)?
Nervira me zato sto je windows spor pa mu treba par sekundi da uspostavi vezu (mozda zato sto koristim wma fajl kao melodiju) i za to vreme moram bar 2-3 puta da kazem halo.....nidza je napisao(la):Ne razumem šta će ti to, kada možeš i da odbiješ poziv i da iskuliraš zvono sa zatvorenim flipom. Nema jače fore nego da se javljaš na flip.
Mene je CD920 svojevremeno zarazila aktivnim filpom, i otad mi se retko dešava da zalutam u monoblok branšu.![]()
Smartphone2003 je napisao(la):Primetio sam da task manager neki put ne moze da ubije neke procese ili aplikacije koje je na 2003 mogao. Jel to samo kod mene ili se to svima desava?
??? Zasto bih tako radio kad lepo postoji opcija u WM2003 da se iskljuci flip-on answer? Nije meni nista zapelo, ja samo nisam znao kako se odbija poziv kad je opcija ukljucena...Iwan je napisao(la):@Razbojnick
Ako ti je bas "zapelo" da iskljucis flip answer jednostavno u regedit-u promenis na disabled(enabled=0)!
HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\OpenPhoneAction\OpenAns-0
Smartphone2003 je napisao(la):Nervira me zato sto je windows spor pa mu treba par sekundi da uspostavi vezu (mozda zato sto koristim wma fajl kao melodiju) i za to vreme moram bar 2-3 puta da kazem halo.....
Pokusacu tu foru sa editovanjem registra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari