Šta je novo?

Wipeout HD!

Svaka cast, ja do 29 mislim! :banana:

Heh, hvala, kad mi rece onaj Kraftwerk glas "Zen!" odma stisno pauzu da slikam :d i zaginuo odma posle toga.. 🙂 Inace, nisam prvi, cujem da ima neki bug sa globalnom tabelom, na tome valjda rade i bice patch uskoro, takodje se baguje i Custom playlista, shuffle vrti samo par pesama sve vreme...

Evo posle 5h igranja sa drugarom 😀 mogu reci da igrica razbija kao i moja glava sad od bolova al *** 🙂 na kraju smo cak ubacili kafanske pesme 😀 A tek ovi SFX efekti na Z5500 su extra sreca pa sam sam veceras u kuci jer 😀

Upravo 36 zona 🙂 A saznao sam da je svetski rekord 70!? Na kojim drogama je taj covece..

Danas sam dobio igru.
Za sad sam odusveljen, prvenstveno grafikom i zone modom. 😀

U vezi mapa jel postoji neki nacin da ih ubacim a da to nije oktljucavanje?posto me nervira kad igram turnir sa drugom da su stalne dve iste mape 🙁

Nesto sam citao pri pocetku topica, jel je jedini nacin kupiti igru preko ps store-a?

U vezi mapa jel postoji neki nacin da ih ubacim a da to nije oktljucavanje?posto me nervira kad igram turnir sa drugom da su stalne dve iste mape 🙁

Odigraj malo kampanju, trebace ti 45 minuta, a otkljucaces brdo staza i novih brodova..

Ne znam zasto, ali mi vise ne izlaze posle trka on line rezultati, tj. ne mogu da vidim koji mi je global records! Jedino sto sam ovaj Telekomov Huawei modem resetovao jel me je nesto zezao, pa da nije zbog toga onda? Hm hm hm

Ne, nego se baguju te online tabele, radi se na patchu za to, kao i za neke druge stvari...

Sve u svemu, mislim da sam tek sinoc usao u fazon sa ovim vazdusnim kocnicama tj. L2 i R2, sad nekako mogu da doziram kad skrecem i sve vise vozim "perfect lap"! Pa dobro, nije mi trebalo puno, samo 10ak dana 🙂

A da, Asegai je najbolji sto se mene tice. Nisam otkljucao samo poslednji onaj kako se zove...

Heh, do koje Zone si stigao, rekord mi je 40 za sad i stvarno ne znam kako bi izveo 70 i vise 🙂

Bestraga! :zgran:

Ja nikako da se naviknem na airbrakes (R2 i L2), a bez njih moze da se vozi normalno tek 30-tak zona, posle je vec prebrzo...

Koristi kaziprste za kocnice, nema sanse sa srednjim prstim da ista uradis (ako si ih dosad koristio).

Ja nikako da se naviknem na airbrakes (R2 i L2), a bez njih moze da se vozi normalno tek 30-tak zona, posle je vec prebrzo...

Nije tesko navici se, probaj samo sa njima da skreces, znaci od pocetka, od prve zone.. cisto da se naviknes..

Kako ovaj filmic ustvari izgleda sporije nego sto inace jeste 🙂 Da li zbog toga sto on dobro vozi ali njemu na 70-oj zoni izgleda ko kod mene na 30 🙂 Moram da ga pitam na sta vozi, D-pad, pecurke..

EDIT: Da, kaziprste obavezno...

Poslednja izmena:
Pa, napisao je da koristi Dual Shock 3 i da vozi putem pecurki. 🙂

Da, upravo videh 🙂

Ljudi poudecu od glupog entropay-a, psn-a, sony-a i svih ostalih. Ne mogu nikako da dodjem do wipeuot-a. Smisljajte mi HITNO neko resenje, platicu koliko god treba 🙂. Imam visu virtuon, ali nisam se smarao oko toga kako doci do ebay-a, psn kartica i svih ostalih gluposti, muka mi je vise, sazvacite mi sve ovo i pomazite 🙂.

Narucite PSN karticu, mozes i sam, ***, platices 30 $ a na njoj vrednost 20 $ ali i to je resenje, mada podelite sa bencha ovde na 5 delova..

Ma citam ja sve, nego sam izbegavao sharovanje zbog online-a. Rado bi ja platio i full cenu za ovu igru.

PSN kartica podrazumeva ebay i paypal sa kojim se ja do sada nisam petljao i mrzelo me je da se upucujem u nestandardne procedure, smara me to. Ali, ovog puta cu morati da se iscimam, dobio sam neka uputstva 🙂

Heh, do koje Zone si stigao, rekord mi je 40 za sad i stvarno ne znam kako bi izveo 70 i vise 🙂

Kod mene je sledeca situlacija vrste sa zonama: 🙂
VINETA K 27
ANULPHA PASS 29
MOA THERMA 22
CHENGHOU PROJECT 16

Ali nisam im se posvetio bas kako treba, manje vise sam ih prelazio samo da bih otisao dalje. Inace, meni je najlakse i najbolje da vozim iz prvog lica :zgran:

Heh, ja juce 41 na Vineta K, jedna po jedna pa za godinu dana do 80 😀 Probao sam samo jos Anulpha Pass na Zone-u, necu da idem dalje dok ne dam maksimum na jednoj stazi.
Meni su Zone i Time trial-i mnogo zanimljiviji od trkanja, mozda zato sto sam los, jos ne znam sta sam kog djavola pokupio, da li je raketa, stit.. 🙂 mada stigao sam do cetvrte stavke u kampanji, ima ih 8 valjda...
Sto se tice prvog lica, dobar je, ali je dosta teze za voznju, da su samo stavili da se vidi prednji deo broda, recimo kao u simulaciji automobila kad stavis pogled na haubi, znaci samo da imam orijentir gde mi je brod, bilo bi pet puta bolje i samo bi tako igrao, nazalost nisu se toga setili..

Nazad
Vrh Dno