Šta je novo?

Wipeout HD!

extra odlicna igrica za male pare 🙂 samo nisam najbolje razumeo hoce moci da se kupi preko PS Store ili ?

Ne mogu da verujem, ono za epilepsiju je ustvari bila istina :S: Morali su totalno da promene ZONE mode, mod kome sam se najvise radovao, nece biti onih ekvilajzera koji se pojavljuju na stazi i oko nje i reaguju na muziku koju slusate :wall: Kazu, postoji mogucnost da izazove epilepsiju i kod osoba koji jos uvek nemaju tu bolest...
Njesra, mada ga nabavljam u svakom slucaju...

If you read our preview, we said that WipEout HD's Zone mode was one of the most intense experiences we had the pleasure of racing through. Unfortunately, it appears the mode has been seriously toned down, most likely to pass epilepsy tests. In our preview, we said that the floor textures would respond to the music playing in the background, changing color suddenly when appropriate. The reactive floor textures have been removed for the final version of the game, and now Zone mode looks much more sterile. In fact, it reminds us a lot of the Zone mode found in the PSP games, WipEout Pure and Pulse. Granted, it still looks very nice. However, it saddens us to know that we may never have a chance to play a mode notorious for its sensory overload.

939aea52.jpg

http://www.ps3fanboy.com/2008/09/11/zone-mode-edited-in-final-version-of-wipeout-hd/

http://www.video.dpadmagazine.com/2008/09/11/wipeout-hd-previewfinal-build-comparison/

Mozda ce biti neka necenzurisana verzija, cheat ili nesto slicno ?

Mozda ce biti neka necenzurisana verzija, cheat ili nesto slicno ?

Ne znam, nadam se, mislim, ako nije bilo problema sa PSP verzijama i zalbi na izazivanje epilepsije, ne vidim zasto je to slucaj ovde, mada u PS3 verziji je bilo mnogo vise efekata, kakav smor, balavio sam kako je dobro izgledao Zone mode i na celu tu ideju da reaguje na muziku koja tece... 😡

Izgleda da smo dobili pravog naslednika Wipeout 2097 (ne racunajuci handheld verzije) 🙂

Konacno!!!
Da li neko zna koji bendovi su pisali muziku?

I moj "novčanik" čeka spreman 25. 🙂

Jedva čekam 🙂

Nije se jos pojavio na US PSN-u. mada nije jos bilo update-a. 🙁

a takva slichna upozorenja ima i u MGS4-u.

Poslednja izmena:
Update-ovan i US Store...

Poslednja izmena:
Preuzeto i instalirano (teška je malo manje od 1 GB)...

Odvezoh par krugova pred spavanje za probu, izgleda zaista izvrsno, sutra će da padne podrobnije testiranje 🙂

Malo shotova:

1.jpg

2888732236_75cf541f09_b.jpg

wohd_20080926_104944jpg.jpg

Zone mod izgleda je*eno!

Poslednja izmena:
driver to vise ne funkcionise jer su na ps store-u zabranili entropay kartice

Kod mene funkcionise, al' ja sam kreirao karticu jos pre 7,8 meseci!
Par reci o igri: Igrica je do *a*a ! 🙂 Brzo i ludo i ne mogu da verujem da zauzima samo 1gb. Kakva bi bila da zauzima vise ne smem ni da pomislim! Za dva igraca nije bas nesto (split screen) posto je nepregledna ali i nema potrebe stvarno da se igra u dvoje. Pored standardnih trka postoji i zone i mode gde je cilj da postignes sto vecu max. brzinu. Grafika je extra, muzika jos bolja, postoji moguucnost i ubacivanja svojih playlist-a odnosno pesama. Za probu sam pustio samo "Uz moravu vetar duva" 🙂 🙂 ali je naravno daleko bolje igrati uz tupc tupc tehno house ovo ono

Onda pardoniram 😀

Mora da ima drugi nachin jer je neko vec kupio koliko vidim 🙂 PSN kartice sa ebaya se ne isplate, prodaju ih 50% skuplje..

Poslednja izmena:
evo i ja svoje prve utiske.
Igrao sam igru jedno 2 sata, i zakljuchio da je dosta za danas, poshto imam osecaj da mi se mozak istopio! 😀
Strava je! Ovo je meni prvi wipeout koji igram i nisam iskusan, ali mi se igra bash dojmila. Ultra brzina i sve tako svetlucavo! 😀 igrao sam kampanju sat vremena i uspeo par zlata(iz nekoliko pokusaja) da osvojim. A izmedju kampanje sam igrao online! Online radi odlichno!( net 1mbit/s). prava ludnica! sad odo pod tush, i da se onesvestim...

Jel postoje privatne sobe online ili bilo kakav nachin da voze ljudi koji se poznaju ?

izgleda su kupili samo oni koji su otvorili naloge na entropeju 🙁

Ne gine nam onda PSN kartica 🙂 Aj ovih dana treba da uzmem PS3 pa cemo da uzmemo jednu od 30$ i podelimo 🙂

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno