Šta je novo?

~ Windows XP x64 ~ Vasa misljenja

• Začetnik teme Začetnik teme sh0ne
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sta, ova tema se nije pokretala do sada?
64? !

juce sam ga instalirao i malo testirao. Ne izgleda lose ali ima jos mnogooo poslo kako bi sve bilo kako treba. Pokusao sam i kompresiju, isla je mozda malo brze, ali MALOOO.

Sve mi radi, nabavio sam cak i drajvere za creative, samo mi fale drajveri za tv kartu, mada iskreno nisam probao ni sa ovim koje imam.

pozdrav

Nas drugar je instalirao(beta verziju,full verzije nema) i kaze da je O.K.Posto je malo bolje upucen,kaze da ce full verzija biti mozda najbolja verzija Windows-a do sada.

Piromanke, drugar vam je lose upucen... full verzija je tu vec 2 meseca...

Ja ga necu instalirati dok ne bude drajvera za leadtek experta... mrzi me da cupam tuner i stavljam stari hauppauge i da ga gledam iz k!tv... sto se ostalog tice, verovatno bi radilo..

2 meseca?

koliko sam upućen, ima beta verzije od pre 2 meseca...
gde ima da se nadje full 64bitni? i u BETA verziji se ukucava šifra

sad se pojavila BETA verzija Viste...

Poslednja izmena:
ja ovde ne nađoh ništa o XP x64... Doduše, prodaju ga uz računare Alien, Dell, HP i još neki. Al', nigde ne videh da ima da se kupi CD XP Pro x64.
Onaj gornji link mi je čudan... Itdak to M$ nudi svoje medije bez hologramske zaštite?

Poslednja izmena:
jel neko uspeo da instalira Netmod ISDN pod win XP64 meni nikako nije uspelo iako ljudi iz tehnicke podrske Intracoma kazu da treba da radi preko serijskog porta ali ne radi

Koliko ja znam ne... isto sam pitao cim je izasao finalni x64...
ako gresim neko ce me ispraviti, mada i po meni bi trebao da moze da sljaka na serijskom portu, ali ko ce ih znati (nisam ni probao na kraju)...
sad imam cable, pa intracom samo skuplja prasinu i daje dve analogne linije (sto sam i pre isdna imao |> )... ali tv tuner nikako ne mogu da oprostim sto ne radi...

Zna li neko gde da nađem 64-bitne kodeke za XP x64?

WIN64 vredi li instalirati ?

Zanima me frka oko drajvera za win 64-bitni.
Ima li drajvera ili treba cekati josh

Najbolji način da proveriš da li ima drajvera za tvoj sistem je sama pretraga na sajtovima proizvođača hardware-a koji ti koristiš. 😉

Ja sam dobio zvanicnu polugodisnju trail verziju... I koristim ga jedino za Far Cry...

Inace mislim da ovaj OS za sada nema maltene nikakvu upotrebnu vrednost.

opet

Imam ja full verziju, nego znam da je bila frka oko drajvera, npr za modeme i tako! pa potrazicemo

Meni jedino drajver za Asusovu karticu nije automatski nadjen, a na netu ga nisam ni trazio, mada sumnjam da bi ga i nasao...

Kako mislis za asusovu karticu?!?
i ati i nvidia imaju svoje drajvere, za x64... ako mislis na tuner, to je druga prica, tj TUZNA prica..

Poslednja izmena:
danijel00 je napisao(la):
Kako mislis za asusovu karticu?!?
i ati i nvidia imaju svoje drajvere, za x64... ako mislis na tuner, to je druga prica, tj TUZNA prica..

Zaboravio sam da napisem dva mala slova TV...

Ja sam probao i OK je, ali jos mu mnogo treba. Nisam uspeo da nadjem ni jedan virtual drive koji radi, ni nero ni alchol ni deamon. Pa me je to malo pokolebalo i retki su antivirus programi a avast me mnogo smara. Pozdrav

Ako OS ista valja, ne bi virusi ni trebalo da rade pod njime, pa ti av ni ne treba... sto se alcohola i deamona tice, oni koriste neku vrstu drajvera, koja je verovatno 32bitna, tako da mrka kapa zasad... a i nekako mislim da ce pre biti alcohol nego deamon...
jorgovan,sorry na reakciji, ali mi se vec spavalo, pa sam tek u mojoj drugoj recenici skontao sta si hteo da kazes...

rade li programi i igre normalno!?
recimo corell adobe cubase collin mcrae5

SIMON je napisao(la):
rade li programi i igre normalno!?
recimo corell adobe cubase collin mcrae5

Za colin-a je izasao patch za rad pod 64-bitnim Win-om.

I dalje su problem TV kartice, ni Terratec 400 ni Asus mi ne rade...

Zaista je cudno od proizvodjaca sto ne pisu drajvere za 64bitni Windows, imajuci u vidu kada je izasao...

Ne samo drajveri nego i 64-btni software moze da se nabroJi na prste jedne (mutantske) ruke... Za sada nema ama bas nikakvog smisla prelaziti bar sto se tice kucnih 'usera'.

Bobiko je napisao(la):
jel neko uspeo da instalira Netmod ISDN pod win XP64 meni nikako nije uspelo iako ljudi iz tehnicke podrske Intracoma kazu da treba da radi preko serijskog porta ali ne radi

Ja sam pokusavao ali sa najnovijim drajverima nece ni serijski ni USB, o onim sa CD-a da i ne pricam, sa njima traljavo radi i obican 32bit XP :d

Nazad
Vrh Dno