okmijun je napisao(la):Bas me zanima vasa procena, koliko ce jos da prodje dok ne budu postojali SVI programi za x64 i SVI driveri, znaci potpuno operativan sistem (soft&hard)
moja prognoza pocetak 2007 da sve bude kako treba
(znaci kupio si komp i on normalno radi i celo okruzenje ti je x64)
Dejan1972 je napisao(la):Instalirao sam beta verziju i teski je shit!Najsmesnije je da mi se trazi da registrujem windows ali posto nema drivera za moj kablovski modem motorola sb 5100e..nemogu ni da koristim internet,tako da sve i da hocu da se registrujem nemogu.Trazio sam od motorole da mi posalju link ili driver za windows x64 ali nisam dobio odgovor jer ocito da ih boli qrac za mene i driver...Evo ovom prilikom molim sve koji ovo procitaju a mozda znaju gde ima driver ili ga mozda imaju da mi jave.Hvala!
Sta ti mislis :whip: Pa zato se i desila ova raspravamomsab je napisao(la):zar ne mogu drajveri za 32bitni Windows da se koriste?
Vlasterx je napisao(la):...
Izgleda da su ljudi iz Intela s pravom pričali da još nije vreme za 64-bitne desktop varijante procesora. Misilim, šta će ti kad još ništa nije napravljeno za ove procesore? 😉
...
goran445 je napisao(la):Niko ne pominje anti virus za ovaj program.
SpawnSCG je napisao(la):Jedina stvar koja me nervira i zbog toga hocu da puknem od muke je to sto ni jedan Virtual Image program (Nero, Deamon Tools, Alchocol 120%, Game Jack) ne radi.
The Minister je napisao(la):🙂
U stvari jesam: pri instaliranju drajvera za VGA sistem nije hteo da prepozna karticu kao GF4200. Probano sa 2-3 verzije 64bit drajvera. Na kraju sam morao da instaliram drajver za quadro xgl ili tako nesto da bi je prepoznao sada kako treba.
The Minister je napisao(la):pa zavisi kako gde🙂
u windowsowim propertiesima (znaci odmah posle desnog klika desktop propetries) kao q4 550 xgl a u forceware propertiesima kao 4200.
imate drajvere na www.planetamd64.com skoro sve koji su potrebni...
nisam...🙂okmijun je napisao(la):si probao sa RT da patchujes driver (15.7 je valjda za x64)
pa da ga vidi kao pravi XGL?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari